Autor |
Wiadomość |
SaraCooner
|
Wysłany:
Czw Lut 16, 2017 19:07 |
![Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem](templates/Labs/images/lang_polish/icon_quote.gif) ![Powrót do góry Powrót do góry](templates/Labs/images/icon_up.gif) |
Polecono mi ostatnio tabletki na odchudzanie slimcea. Mam kilka kilogramów do zrucenia i zastanawiam si nad zakupem. Co myślicie o tym preparacie ? pytam tych które stosowały ? |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Reklama
|
Wysłany:
Czw Lut 16, 2017 19:07 |
![Powrót do góry Powrót do góry](templates/Labs/images/icon_up.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
piotr142
|
Wysłany:
Wto Lut 21, 2017 08:15 |
![Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem](templates/Labs/images/lang_polish/icon_quote.gif) ![Powrót do góry Powrót do góry](templates/Labs/images/icon_up.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
mgrocik
|
Wysłany:
Pią Cze 29, 2018 11:28 |
A może dobrym pomysłem byłoby zostawienie tej kwestii specjaliście? Wydaje mi się, że w ten sposób można sobie oszczędzić wielu problemów oraz trudności. |
_________________ Dla darów Nieba...
Tęskno mi, Panie... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
szarotka10
|
Wysłany:
Czw Gru 27, 2018 23:58 |
Ja się zdrowo odżywiam i dużo ćwiczę. Na siłowni jestem prawie codziennie. Taki jest mój sposób na odchudzanie. Zamawiam zdrową żywność na stronie https://mamutpro.pl/sprzet-do-cwiczen-275 mają tam tez odżywki i suplementy. Jeśli ćwiczycie to koniecznie musicie tam zajrzeć. Mają super oferty. Ceny niskie a wybór produktów ogromny. Polecam. |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Erory56
|
Wysłany:
Pią Mar 15, 2019 16:53 |
Dziewczyny (i chłopak ) na odchudzanie przede wszystkim trzeba ruszyć swoje 4 litery... Jeśli problem jest duży to zacznijcie od szybkich marszy, basenu (lub pływania w jeziorze, morzu itp latem). Jak ktoś ma troche gotóki w zanadrzu to koniecznie zapisać sie na indywidualne zajęcia z trenerem - łatwiej sie zmotywować. I główną motywacją powinno buć zdrowie i energia którą złapiecie po kolejnych treningach. Figura jednemu może podobać sie taka, a innemu inna i pewnie każda babcia dopchnie wnusi jeszcze jednego ziemniaczka, bo przecież wnusia jest taka chudziutka i taka zagłodzona po szkole, a wielu facetów powie że kochanego ciałka nigdy za wiele i będą wolec uśmiechniętą grubaskę niż szczupaczka. I to wszystko jest nie ważne! Ważne jest to że nadwaga powoduje wiele problemów zdrowotnych dlatego dla samego siebie trzeba sie za to zabrać. A jedzenie - trzeba jeść ale zdrowo. Zamiast ziemniaków z masełkiem micha ryżu. Zamiast kotleta w panierce i kawałka pizzy, rybka na parze i micha warzyw - przy zdrowym, nietłustym jedzeniu można schudnąć jedząc nawet spore porcje. Działajcie i zróbcie to dla siebie i ewentualnie na złość tym w co Was nie wierzą - jeśli macie takich "przyjaciół"!
___
fit blog |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Mankija
|
Wysłany:
Wto Maj 21, 2019 15:01 |
Moim zdaniem tabletki nie są odpowiednim rozwiązaniem. Najlepiej po prostu zacząć zdrowo się odżywiać. |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
cezor
|
Wysłany:
Pon Cze 17, 2019 15:01 |
Przede wszystkim skup się na dobrej diecie, dzięki temu na pewno wiele osiągniesz jeżeli chodzi o utratę wagi. Ja na przykład tak robię regularnie i jestem bardzo zadowolony. Na https://www.zielonomicatering.pl/o-diecie/nasza-dieta znajdziesz naprawdę bardzo fajny catering dietetyczny który serdecznie polecam |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
utrwalacz
|
Wysłany:
Sro Wrz 18, 2019 09:25 |
Mi polecono natomiast Sliminator. Dotychczas nie byłam przekonana jeśli chodzi o te wszystkie suplementy wspomagające odchudzanie, ale odkąd biorę Sliminator to w końcu kilogramy lecą w dół. Oczywiście nie jest powiedziane,że Tobie też może pomóc ten suplement, bo każdy organizm jest inny i inaczej reaguje na dane składniki. Ale mimo to warto przeczytać opinie o tym suplemencie https://dolinabiotechnologiczna.pl/sliminator-opinie |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
radoslavvef
|
Wysłany:
Wto Paź 15, 2019 23:29 |
Ja nigdy nic nie stosowałem, jedynie zwiększyłem ilość ruchu i jadłem myśląc o tym, co jem |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
lajcik
|
Wysłany:
Pon Lut 17, 2020 07:21 |
Także zgadzam się z tym, że w odchudzaniu ważne jest przede wszystkim zdrowe i regularne odżywianie się oraz duża ilość ruchu. Z ruchem to raczej nikt nie ma problemu natomiast jeśli chodzi o dietę to ja jestem na diecie pudełkowej z której jestem bardzo zadowolona. Jedzenie zamawiam z tego cateringu dietetycznego https://dietly.pl/catering-dietetyczny/bialystok Nie jest powiedziane że diata musi być niesmaczna, wręcz przeciwnie |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
JusteczkowskiA
|
Wysłany:
Wto Kwi 14, 2020 15:07 |
Wydaje mi się, że najlepszym sposobem na odchudzanie jest nic innego jak własnie aktywność fizyczna i odpowiednia dieta ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
_________________ kurs koparko ładowarki śląsk |
|
|
![](images/spacer.gif) |
OLmaraEK
|
Wysłany:
Sro Kwi 29, 2020 12:17 |
Nic tak nie pomaga na odchudzanie jak specjalnie ułożona dieta i do tego aktywność fizyczna ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
_________________ poker online |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Marcel0167
|
Wysłany:
Pon Cze 08, 2020 09:17 |
Wiecie co. To niema znaczenia. Jaka to dieta. Czy jemy 2 posiłki czy 7. Tym co sprawia że chudniemy jest dostarczanie organizmowi mniejszej ilości kalorii niż by je zużył w ciągu dnia. To jest podstawa podstaw. Reszta ma na celu zadbanie o nie wyjałowienie organizmu z makro i mikro elementów, uatrakcyjnienie całego procesu lub nie pozwolenie organizmowy aby przywykł do pracy na mniejszej ilości kalorii |
_________________ Różni ludzie mówią mi, że wszystko nie jest czarne i białe. Ja na to: a niby dlaczego nie? |
|
|
![](images/spacer.gif) |
liget
|
Wysłany:
Pon Cze 08, 2020 15:27 |
Przy odchudzaniu kluczem do sukcesu jest przede wszystkim konsekwentne trzymanie się diety. Ostatnio sam sobie na http://www.buildingsrun.pl/ znalazłem porady odnośnie diety, zacząłem z niej korzystać i przyznam, że jestem bardzo zadowolony z efektów |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Marysiaczek
|
Wysłany:
Nie Sty 31, 2021 17:07 |
Spalacze tłuszczu, tabletki odchudzające itp to już rozpatrując samą nazwę tej grupy suplementów delikatnie mówiąc oszustwo:) Są to jedynie suplementy, które mogą WSPOMAGAĆ nas w walce z tłuszczem a nie wprost go spalające. Następnym szczegółem, o którym mało kto wie jest to, że spalacze tłuszczu mogą wykazać swoje pozytywne właściwości w tym zakresie u osób, które nie mają znacznej nadwagi i chciałyby zgubić dodatkowo te 3-5kg czyli dociąć trochę sylwetkę. Potrzebujesz zrzucić parę zbędnych kilogramów? zmień coś w swoim trybie życia, codziennych czynnościach oraz w nawykach żywieniowych. Masz mało czasu? zdecyduj się na catering dietetyczny Gdynia (https://ntfy.pl/miasto/gdynia). |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Reklama
|
Wysłany:
Nie Sty 31, 2021 17:07 |
![Powrót do góry Powrót do góry](templates/Labs/images/icon_up.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |