Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark
|
Wysłany:
Sro Mar 19, 2014 18:31 |
![Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem](templates/Labs/images/lang_polish/icon_quote.gif) ![Powrót do góry Powrót do góry](templates/Labs/images/icon_up.gif) |
Dieta i aeroby odpadaja bo juz jest niedowaga. sex anonse czy lekarz powinien powiadomoic mnie o takiej chorobie i kazać zrobić badania? czy te zabiegi są uazależnione od wieku?
a ja nieeee, skąd, przyszłam tak jak się umawialiśmy, było zaplanowane....
Może to kwestia nastawienia i oczekiwań.
A w tym masz doświadczenie??Chętnie poczytam
Ja mieszkam w Niemczech i nie moge patrzec na Turkow, nie parza mnie, nie ziebia, ale mogloby ich nie byc, a na pewno nie w tej ilosci!
Więc to co ściemniacie na forum to same bzdury
Przez bulimię straciłam wielu przyjaciół, nie przeżyłam wielu przygód, zabrała mi cały czas studiów i wiele planów na przyszłość które miałam, zabrała mi pewność siebie.
\Pamiętam też pytanie:
ja wybieram siÄ™ na zakrycie blizny na kolanie- 3cm na o,5 cm - makjaĹĽem permanentnym. seks ogłoszenia Wiem, ze mozna sie starac o jej wydanie z roznych powodow, tylko ze trzeba dostarczyc rozne dokumenty potwierdzajace te powody.
Dzieki za rade ale juz po 10 minutach oddechu zlapac nie moge , oby sie tylko nie zniechecic Ĺšmiech na sali, jestem idiotkÄ… ĹĽe ciÄ…gle mam dylematy moralne, biedny alkoholik, kto mu pomoĹĽe a gdzie jestem ja w tym wszystkim, gdzie moje uczucia? http://moje-kompleksy-duzy-biust.blog.onet.pl / dziewczyny-im wiecej zupy jecie tym wiÄ™cej chudniecie wychodzi literek pysznego ajerkoniaku adwokat kraków
Ja mam inny problem. Jestem jej stałą klientką i cieszę się że trafiłam w tak dobre ręce! ja uzywam i jest mega! oczywiscie chodzenie na biezni mozna doskonale zastapic po prostu szybkimi dlugimi spacerami,tylko ja po prostu nie bardzo mam taka mozliwosc bo mieszkam w bardzo ruchliwej dzielnicy i te spaliny po prostu mnie wykanczaja,tak ze po polgodzinnym spacerku po okolicy po prostu zdychalam z bolu glowy i w ogole rozbicia,a na klimatyzowanej silowni moglam sobie isc spokojnie 2 godziny Tylko ten poczatek to woda. A to, że zrobią cesarkę na odwal to nie jest nic pozytywnego. Powinno zjeść rownomiernie jak jest dobrze zrobione i włosy były tylko raz na takie ciemnie farbowane.
teraz jest ok.wiadomo rece sie caly czas regeneruja miesnie odbudowuja(mialam straszne zaniki polaczone z duza sztywnoscia dloni)
użycie rzęs kępek, utrwalenie makijażu specjalnym fixerem oraz dojazd na makijaż w dniu ślubu na terenie Warszawy!
SkÄ…d ta wysoka prolakty ?
Dodam jeszcze, że przy okazji grzywki fryzjerka podcięła mi końce i zrobiła jakies coś (mówiła o tym w \fryzjerskim\ języku i teraz tego nie przytocze ), co sprawiło, że układaja się o niebo lepiej.
http://www.youtube.com/watch?v=1f4IRcEjqMw |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Reklama
|
Wysłany:
Sro Mar 19, 2014 18:31 |
![Powrót do góry Powrót do góry](templates/Labs/images/icon_up.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Reklama
Doł±czył: 28 Sty 2021
|
Wysłany:
Sob Sty 30, 2021 01:55 |
![Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem](templates/Labs/images/lang_polish/icon_quote.gif) ![Powrót do góry Powrót do góry](templates/Labs/images/icon_up.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Reklama
|
Wysłany:
Sob Sty 30, 2021 01:55 |
![Powrót do góry Powrót do góry](templates/Labs/images/icon_up.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
|