Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark
|
Wysłany:
Sro Mar 19, 2014 22:05 |
|
napisze jeszce jak minie caly kurs czy w 100% sie oplaca tu przyjsc . sex anonse uciekła od niego
wypożyczyłam sobie tą książkę, którą któraś z Was ostatnio polecała (chyba Stokrotka?) Kiedyś byłam księżną i pomału zaczyna mnie wciągać.
jesli chodzi o ten tatuaz na blizne w kolorze skóry (taki makijaz permanentny) to zobaczcie tutaj, pod Dostępne zabiegi i ich zastosowania http://www.lcn-concept.pl/lcn_pmc.php ale to jest tylko dystrybucja, w tej firmie nie dowiedzialam sie jaki salon wykonuje taki zabieg
30.000zl na podatki ( oczywiscie musialem ratowac sie kredytem) Jeszcze 2 lata temu polecilbym te prace, aktualnie jesli ktos nie chce miec klopotow finansowych niech sie lepiej w to nie pakuje.
moja dobra znajoma była na tym zabiegu i tak:
forum powstalo dla swobodnej wymiany mysli i pogladow, wiec kazdy ma pelne prawo do tego..
Na poczotku myslałam że to cos ze mna nie tak,ale poczytałam i widze że u Was tes tak jest
Zadbaj o regularny tryb życia. ogloszenia towarzyskie ja mieszkam we Włoszech od prawie 4 lat okolice Salerno.Mam 6 letnią córkę i teraz spodziewam się drugiego dziecka.szukam jakis polek z tych okolic bo nie mam tutaj znajomych a mam tylko 24 lata i chciałabym mieć kogoś z kim mogłabym sobie porozmawiac.
Pozostały personel z tego co widziałam (podpatrywałam jak Panie obcinały inne klientki) też bardzo dobry. Jezdzisz od czasu do czasu do Polski? Chyba że znasz dobrze( bardzo dobrze angielski, niemiecki, masz prawojazdy) wtedy mogę ci zaproponować pracę na popołudnia i wekendy. hej Chętnie kogoś polecę do salonu w Bielsku, ja mam wykonywane zabiegi na 3 partie ciała. sex anonse
Można zjeść 2-3 szklanki dziennie takich warzyw jak: Ile by to kosztowało? Oszukane, wywiezione za granicę. w pelni popieram ! Po dlugotrwalej glodowce wydziela sie flegma.z organow wewnetrznych. Niestety nie ta;/;( Chętnie czy nie chętnie wybor jest ograniczony..
Co porabialyscie?
Postaram się więc wyjaśnić kilka kwestii.
nie piszcie takich glupot, ze jakie wy jestescie biedne, bo wasz torbiel ma 3 czy 4 cm bo co maja powiedziec inni?
a skad my to mamy wiedziec jaka jest mozliwosc zajscia?
I to chyba te potwory mnie pogryzły bo mam ślady na rękach i swędzą takie kropki..
Zamknęłam temat.
przecież to soda pod ciśnieniem
----------------------------------------------------
JESTEM ZA!
lekarka zbagatelizowała to. |
|
|
|
|
Reklama
|
Wysłany: