Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark
|
Wys³any:
Czw Mar 20, 2014 03:22 |
|
Jeżeli ktoś jeszcze chce niech piszę na mejla: anonse erotyczne island30 - moglabys sprobowac i pojechac z tym starym zaproszeniem do ambasady.. mogl kupic tani i ladny a nie taki syf
Na obu płatach mam 2duże guzy, które cały czas rosną - ale podobno jestem zdrowa, bo TSH mam w normie..-tak stwierdziła ostatnia pani endo, do której chodziłam w medicoverze.A mi od kilku lat nogi puchna jak banie, z butów mi sie wylewają, nie mogę założyć ani spódnicy, ani sukienki, ani krótszych od długich spodni.
Witam !ja dowiedziałam się ,że mam toksoplazmoze oczną w wieku29 lat .Kuracja sterydami i antybiotykami dała efekt ,ale nie na długo.Po ośmiu miesiącach nawrót i znowu leki.Teraz chcieliśmy starać sie o dzidzie,ale to nie jest takie proste przy tokso ocznej(słowa mojego okulisty)Byłam już u 4 ginekologów i każdy mnie olewał -twierdząc,że nie ma sie czym przejmować a jeden nawet stwierdził ,że to nie jest toksoplazmoza bo na tokso choruje sie tylko raz(DEBIL)Teraz trafiłam do lekarza z polecenia ,który stwierdził,ze w ciąży moge mieć nawrót ponieważ organizm jest osłabiony.Dlatego on zaleca odczekać rok od ostatniego zachorowania i wtedy robić dzidzie .A po trzecim miesiącu wprowadzić rovamecyne zapobiegawczo!Więc musimy sie jeszcze wstrzymać.
naprawdÄ™ jesteÅ› taki OLD?
mniej reklam, widocznie biznes się kręci?!
Tak na marginesie, mam 45 lat.
skonczony jesli chcesz kogos obrażac to znajdz sobie osobe w rodzinie bo my nie zyczymy sobie obelg w nasza strone(wypowiadam sie w imieniu wszystkich wścieklych na ciebie)!
Nie do końca udało się zdjąć czarny.
ustalmy termin zeby kazdej pasowało, zeby zadna nie miała jadu ani nic
moim skromnym zdaniem pownnaś nałożyć po myciu na godzinkę jakąś maseczkę na włosy.
Na przyznanie terminu do operacji czekalam od pazdziernika do lutego. adwokat kraków i czy dziecku cos grozi??
No fakt- po to się pracuje, żeby ciutkę odpocząć, acz ja w tym roku jeszcze oddaję palmę pierwszeństwa starszej. Czy można od razu po wycięciu i założeniu szwów chodzić czy trzeba cały czas leżeć? Piszcie, co u Was. Chodzi mi o kobiety spełnione,dumne i zadowolone z siebie z tego co osiągnęły ,szczesliwe ze swoich życiowych dokonań.Które same do wszystkiego doszły,same dzwigały cieżar z utrzymaniem domu,wychowaniem dzieci . Hej. ogloszenia towarzyskie
możesz mieć gołą nogę albo tak jak już niektórzy mówili- takie specjalne krótkie skarpeciątka Postanowiłem zamówić firmę, która zajmuje się tym profesjonalnie. Partacz, partaz, partacz i nihdy się nie przyzna do blędu , szukajcie pomocy u fachowców a nie partaczy i cwaniaków jak Broma aaa polecam szpital na Lindleya w Warszawie, który wybrałam dzięki sugestii osób wcześniej wypowiadających się. Witam stare znajme Wiadomo, że trochę bolało, szczękościsk, trudnośc w jedzeniu, pare dni lekkie krwawienie ale generalnie było ok. Kasiu,
16.05 miałam ostatnią miesiączkę.
siostra miala znieczulenuie i caly porod wspomina bardzo milo!
Hej laski!!
sól, pieprz, curry, bazylia, papryka, pietruszka, sos sojowy.
poza tym jak wiedy wzorce urody zmianiały sie na przestrzeni wieków, wystarczy obejrzeć kilka niemych w filmów, wtedy pusty śmeich bierze jak widzi sie te pulchne, wielkie dziewuchy z ufryzowanym w pukle włosami, oczy wysmarowane jakby sadzą i usteczka wymalowane w dziubek
a ja chce itp i tak tvn wybiora kogo chca
2virgo...------- niestety podajesz tylko dwie liczby wyrwane ze swoich wyników.
Nie wymagaj od siebie zbyt wiele.
W 5 m-cu życia stwierdzono u mnie retinoblastomę- usunięto mi gałkę oczną, mam protezę.Ze strony ojca i matki wystąpiły nowotwory, w tym tarczycy. |
|
|
|
|
Reklama
|
Wys³any:
Czw Mar 20, 2014 03:22 |
|
|
|
|
Reklama
Do³±czy³: 28 Sty 2021
|
Wys³any:
Sro Lut 03, 2021 18:16 |
|
|
|
|
Reklama
|
Wys³any:
Sro Lut 03, 2021 18:16 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|