Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark
|
Wysłany:
Czw Mar 20, 2014 08:48 |
|
pogadamy jeszcze ogloszenia towarzyskie elenka79 - szamponu używam co wieczór i staram się trzymać na głowie pół godziny Wcześniej płuczę włosy parzonym rumiankiem z połówką cytryny
Jesienia tamtego roku przypadkiem poszla do kogos kto zajmuje sie medycyna naturalna i w konsekwencji zrobila pare badan i jej wyszlo ze ma zaatakowana drozdzyca caly uklad pokarmowy.
Moja teściowa mieszka we Frankfurcie .
A ja za tydzień jade do Frankfurtu nad Menem a dokładnie do jakiejś wioski obok.
Dwa lata temu w lecie ważyłam 46,5 kg i miałam fantastyczną figurę.
Na twazry zostaja mi slady po trÄ…dziku, mimo iz ich nie wyciskam.
Przebieramy sie za Policjantki. seks oferty mam problem z udami i tyłkiem.
Ja juz mam okolo 50 stopni zgiecia - 3 tydzien po zdjeciu aparatu... bad boys blue-you're a women,i'm a men ma to zapobiegac podraznieniu i nieprzyjemnemu uczuciu. Witajcie! Ja zaczęłam wczoraj.. anonse erotyczne
ja jej na tych zdjeciach prawie nie poznamalm niby to ona ale taka inna....extra wyszla...lecz na codzien tak nei wygalda.. Pozdrawiam serdecznie! diety Atkinsa. Ja podczas stosowania odzywki nie malowałam paznokci,tylko kazdego dnia nakladałam po jednej warstwie odzwyki i tak az do 7 dni a potem zmywanie i znowu to samo.Z tego co czytałam dziewczyny malowały paznokcie juz na nałozona odzywkę a na drugi dzien normalnie nakładały druga jej wasrtwe juz na lakier. Przygotowuję publikację dotyczącą rynku suplementów. olejkiem arganowym? Ona go nienawidzi, gardzi nim, mowi o nim tutaj jak o ostatnim scierwem i gownem oraz jednoczesnie wysmiewa sie ze wszystkich innych alkoholikow oraz wyraza swoja gleboka pogarde co do nich.
Warto wydać trochę więcej, ale mieć pewność, że płaci się za jakość.
nie dała, to by pies nie wziął.
Słyszałam wiele pozytywnych opinii.
nie urosne juz neistety, jestem tego pewna
Moi rodzice o wszystkim wiedzieli, tylko tata troche sie dziwił...
Niestety działa on baaaardzo źle na nastrój - depresyjnie wręcz
Nie zareczaj za cos czego nie jestes pewna.
Przycinam go tylko, żeby nie był za długi i nie rwał rajstop, ale zawsze pozostawiam taką długość, żeby wystawał tyci na wierzchu), ale w drugim, który ma jednak większe wały problem trwa nadal.
hej dziewczyny
zaczynam 2 dni później, ale cieszę się, że nie będę sama, odstawiam glukozaminę i zaczynam przygotowanie w środę, mam zamiar przeprowadzić 10 dniową głodówkę. |
|
|
|
|
Reklama
|
Wysłany:
Czw Mar 20, 2014 08:48 |
|
|
|
|