Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany:
Czw Mar 20, 2014 10:12 |
|
Czyli moja dieta jest bez nich. sex anonse No to Kaasiulkaa ĹźyczÄ Wam, Ĺźby w praktyce Wam to wyszĹo, chociaĹź pewnie bedzie cholernie ciÄĹźko Ale starajcie siÄ, bo nie warto niszczyÄ przyjaĹşni a po 18 dopiero jem..-tyle ze chodze spac okoĹo 01:00
wiekszosc miala czystosc umyslu
ChÄtnych zapraszamy do zgĹaszania siÄ na portal@feelbeauty.eu z hasĹem Moderator.
fajnie sie prowadzi topic sama ze soba...
ChciaĹam sie ochwalisc izn udalo mi sie zejsc z zuepelnie czarnych do jasnych blod wlosow..ale trwalo to i trwalo..trzeba przerwac najpier pobyc kurczakiem roznobarwnym...az w koncu osiagnie sie efekt...bez niszcenia wlosow....Mam pytanie chcilabym pozbyc sie odrostow ale juz w domu bez uslug fryzjerskich jaka farbe polecacie do platynowego blodu...w kazdym badz razie jasnego taka z drogerri.ale zeby ladnei wyszla nie pomaranczowo???
Lepiej krĂłcej, a codziennie, niĹź dĹuĹźej a tylko od czasu do czasu.
ktos kiedys tego chyba szukaĹ
BiorÄ witaminy, uĹźywam specjalnych szamponĂłw i odĹźywek, ale poprawy nie ma. seks ofertyv DostaĹam kuracje na 20 dni ale po 11 musialam przerwac ze wzgledu na dziaĹania niepozadane i przeszĹam na Clotrimazol, ktĂłry mnie nie uczula.
Wynik negatywny - niestety. dodam ze na czarno farbowalam wlosy 6lat i to nieszczesna palette.... I nie chodzi mi tu tylko o wino. 5 KILO W 3 DNI JA TAK ZROBIĹAM WLASNIE TERAZ ;/// ja teĹź lubiÄ makaronik, ziemniaczki, kluseczki no i przepyszne kanapki, ale wierz mi po paru dniach zapomnisz i nie bÄdzie wcale takiej ktorgi. [url=http://seks-ogloszenia.naszewspomnienie.pl]seks ogłoszenia
Znacie dobrych lekarzy? Nie obchodza mnie twoje bzdury sie roznia mimo iz laski z konkursu Miss podobnego sa wzrostu, tzn musza byc wysokie (bywaly nizsze ale rzadko). Czy robiĹ ktoĹ cos w EXPANDERZE na dĹugiej ? Czy moĹźna przyspieszyÄ tÄ
sprawÄ?? do Mary-wawa Dlatego nadal ÄwiczÄ na orbitreku po 20min co drugi dzieĹ - chyba wystarczy?
ja, noszÄ
ca odkryte rany, przez 6 miesiÄcy nie dostaĹam Ĺźadnej infekcji, zakaĹźenia, ani nic, mam bardzo Ĺadne rany (o ile w ogĂłle moĹźna mĂłwiÄ Ĺźe 16 dziur w nodze wyglÄ
da Ĺadnie ) Z tego co ja siÄ orientujÄ, to wydĹuĹźaÄ nogÄ najelepiej jest od 4 cm skrĂłcenia i w momencie, kiedy koĹczy siÄ 15-16 lat, a to dlatego, Ĺźe po pierwsze jest siÄ bardziej Ĺwiadomym tego na co siÄ decyduje (o ile w ogĂłle moĹźna mĂłwiÄ o ĹwiadomoĹci, bo ja wiedziaĹam, Ĺźe bÄdzie bolaĹo, Ĺźe bÄdÄ
problemy, Ĺźe bÄdzie to dĹugo trwaĹo, ale wiedziaĹam to, bo o tym czytaĹam, bo lekarz mi mĂłwiĹ.
uffff a myslaĹam ze jest doskonaĹa
Ja studiuje w Polsce wiec jestem zmuszona pojawiac sie tam przynajmniej raz na m/c...dlatego to mnie tak zainteresowalo,a mieszkam w Kielcach wiec i tak tluke sie pozniej autkiem 3 godziny z Krakowa...Jakbyscie znaly jakies lepsze polaczenia to chetnie skorzystam.Pozdrowienia
a tak poza tym
Jak to siÄ mĂłwi,
A bÄdÄ mogĹa usunÄ
Ä dwie blizny powypadkowe z kolana?
kkkjjj |
|
|
|
|
Reklama
|
Wysłany:
Czw Mar 20, 2014 10:12 |
|
|
|
|
Kamilossa
|
Wysłany:
Wto Maj 23, 2017 14:52 |
|
|
|
|
kamaa87
|
Wysłany:
Wto Maj 23, 2017 22:12 |
|
Czy to jakaś zaszyfrowana opowieść? Czy randomowe słowa wrzucone w randomowej kolejności? |
_________________ wWywóz gruzu Warszawa |
|
|
|
Reklama
|
Wysłany:
Sob Sty 30, 2021 06:56 |
|
|
|
|