Forum Light's Demons Strona Główna
POMOC Rejestracja RejestracjaSzukajFAQ Użytkownicy GrupyZaloguj

http://grono.net/gallery/photo/50168798/ Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Czw Mar 20, 2014 10:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Czyli moja dieta jest bez nich. sex anonse No to Kaasiulkaa życzę Wam, żby w praktyce Wam to wyszło, chociaż pewnie bedzie cholernie ciężko Ale starajcie się, bo nie warto niszczyć przyjaźni a po 18 dopiero jem..-tyle ze chodze spac około 01:00
wiekszosc miala czystosc umyslu
Chętnych zapraszamy do zgłaszania się na portal@feelbeauty.eu z hasłem Moderator.
fajnie sie prowadzi topic sama ze soba...
Chciałam sie ochwalisc izn udalo mi sie zejsc z zuepelnie czarnych do jasnych blod wlosow..ale trwalo to i trwalo..trzeba przerwac najpier pobyc kurczakiem roznobarwnym...az w koncu osiagnie sie efekt...bez niszcenia wlosow....Mam pytanie chcilabym pozbyc sie odrostow ale juz w domu bez uslug fryzjerskich jaka farbe polecacie do platynowego blodu...w kazdym badz razie jasnego taka z drogerri.ale zeby ladnei wyszla nie pomaranczowo???
Lepiej krócej, a codziennie, niż dłużej a tylko od czasu do czasu.
ktos kiedys tego chyba szukał

Biorę witaminy, używam specjalnych szamponów i odżywek, ale poprawy nie ma. seks ofertyv Dostałam kuracje na 20 dni ale po 11 musialam przerwac ze wzgledu na działania niepozadane i przeszłam na Clotrimazol, który mnie nie uczula.

Wynik negatywny - niestety. dodam ze na czarno farbowalam wlosy 6lat i to nieszczesna palette.... I nie chodzi mi tu tylko o wino. 5 KILO W 3 DNI JA TAK ZROBIŁAM WLASNIE TERAZ ;/// ja teĹź lubię makaronik, ziemniaczki, kluseczki no i przepyszne kanapki, ale wierz mi po paru dniach zapomnisz i nie będzie wcale takiej ktorgi. [url=http://seks-ogloszenia.naszewspomnienie.pl]seks ogłoszenia

Znacie dobrych lekarzy? Nie obchodza mnie twoje bzdury sie roznia mimo iz laski z konkursu Miss podobnego sa wzrostu, tzn musza byc wysokie (bywaly nizsze ale rzadko). Czy robił ktoś cos w EXPANDERZE na długiej ? Czy można przyspieszyć tą sprawę?? do Mary-wawa Dlatego nadal ćwiczę na orbitreku po 20min co drugi dzień - chyba wystarczy?
ja, nosząca odkryte rany, przez 6 miesięcy nie dostałam żadnej infekcji, zakażenia, ani nic, mam bardzo ładne rany (o ile w ogóle można mówić że 16 dziur w nodze wygląda ładnie ) Z tego co ja się orientuję, to wydłużać nogę najelepiej jest od 4 cm skrócenia i w momencie, kiedy kończy się 15-16 lat, a to dlatego, że po pierwsze jest się bardziej świadomym tego na co się decyduje (o ile w ogóle można mówić o świadomości, bo ja wiedziałam, że będzie bolało, że będą problemy, że będzie to długo trwało, ale wiedziałam to, bo o tym czytałam, bo lekarz mi mówił.
uffff a myslałam ze jest doskonała
Ja studiuje w Polsce wiec jestem zmuszona pojawiac sie tam przynajmniej raz na m/c...dlatego to mnie tak zainteresowalo,a mieszkam w Kielcach wiec i tak tluke sie pozniej autkiem 3 godziny z Krakowa...Jakbyscie znaly jakies lepsze polaczenia to chetnie skorzystam.Pozdrowienia
a tak poza tym
Jak to się mówi,
A będę mogła usunąć dwie blizny powypadkowe z kolana?
kkkjjj
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 20, 2014 10:12 Powrót do góry

Kamilossa

PostWysłany: Wto Maj 23, 2017 14:52 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

O co tutaj chodzi?

PostWysłany: Wto Maj 23, 2017 22:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Czy to jakaś zaszyfrowana opowieść? Czy randomowe słowa wrzucone w randomowej kolejności?

PostWysłany: Sob Sty 30, 2021 06:56 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Image

Zobacz też :

Image

Reklama

Wysłany: Sob Sty 30, 2021 06:56 Powrót do góry

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
 Skocz do: