Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany:
Czw Mar 20, 2014 11:59 |
|
PomijajÄ
c z jakim efektem. seks ogłoszenia NapisaĹ mi takÄ
wiadomoĹÄ:
Nie zostawie go-wiadomo.
Ale Skrzynecka to by chyba pasowaĹa, rzeczywiĹcie nigdzie przecieĹź nie gra, ale czy czÄsto bywa w gazetach...?
sprĂłbuje i napewno dam znac
Tu macie fotki:
zrezygnowaĹam, poniewaĹź strasznie tyĹam.
Powiedzcie jak przyznaÄ siÄ sama przed sobÄ
Ĺźe jestem chora bo ja tego nie umiem i przez to nie zacznÄ siÄ leczyÄ, a bez pomocy dĹuĹźej juĹź nie dam rady
MyĹlÄ, Ĺźe on tÄ
sytuacjÄ rĂłwnieĹź doĹÄ mocno przeĹźyĹ i nie myĹlaĹ przy Tobie o seksie. seks ogłoszenia A co do maĹci, to sĹyszaĹam, Ĺźe niektĂłre laski tez kolczyka sobie smarujÄ
...
Czasami uda siÄ wcisnÄ
c wczesniej(jak mi siÄ udaĹo). ja mam F i nie martwie sie gg 9804570 kamila hmmm. Ja miaĹam masÄ czasu dla siebie. JeĹźeli to czyjĹ bĹÄ
d to nie mĂłj. seks ogłoszenia
byĹam praktycznie czarna dzis jestem blondynka...taka mieszana. Heyka teĹź koffam HP szampon,maska,tonik do wĹosĂłw i balsam na kĂłĹcĂłwki. cocinella,ty masz chociasz rodzinke,wyobraz sobie ja,sama z m.............ezem i dzieckiem.znajomych zero,bo nie umiem siz jakos z wloszkami zaprzyjaznic.sa takie poniusie,ja nie poznalam nikogo co bym mogla siz zaprzyjaznic,szukam ciÄ
gle polek alz tu ich prawie nic.mamusi mi brak tak bardzo ze sobie czasami poplakuje ale cĂłz.. MĂłj jest zupeĹnie nienasmarowany, a i tak chodzi cichuteĹko. Za miesiÄ
c udajÄ siÄ na wesele. czeĹÄ.
Bardzo trudno bylo mi sie zmobilizowac do cwiczenia...wiec teraz wiedziec,ze to i tak nic nie da
Polecam AnnÄ zajdel z warszawianki - robiĹam u niej makijaĹź permanentny, ale wiem, Ĺźe ma rĂłwnieĹź wiÄcej usĹug - z ktĂłrych wszakĹźe nie korzystaĹam, ale jestem bardzo zadowolona z tego makijaĹźu.
pozdrawiam!!
juz ci pisze co to jest to:
le_rety - prosba ma na mailu do Ciebie poszla Please! |
|
|
|
|
Reklama
|
Wysłany:
Czw Mar 20, 2014 11:59 |
|