Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany:
Czw Mar 20, 2014 14:52 |
|
za kilka dni zaczne sie ograniczac bo od ponad tygodnia moj zoladek chyba nie wytrzyma takiego nazerania sie codzien wstaje z bolocym brzuchem :/ seks ogłoszenia Ale spotkala mnie kiedys straszna rzecz, Jade sobie sama na zakupy samohodem,cala uchachana spiewam sobie pod nosem a tu nade mna spuszca sie pajak i dynda mi przed oczyma. RobiĹam u niej balejaze blond,ciemniejszy blond, potem farbowalam na czarny z refleksami fioletowymi ktore wyszly bombowo,nie raz scinalam wlosy-umie sluchac i szanuje zdanie klienta.
Precz z wĹochaczami i inszymi ptasznikami
Ech , narazie udaje mi siÄ nie objadaÄ !!
W bodajze przdeostatnim odcinku byla taka smiszna baba, miala chyba 38 lat a wygladala na 50!
Jestem jak najbardziej za wychodzeniem .
wykonuja tez tam makijaĹźe wiec moze zaĹapiesz sie od razu na to i to.
bliznÄ jak najbardziej czujÄ. portal społecznościowy Culture Club (Boy George) - Karma Chameleon
kamieni kaĹowych, ktĂłre czĹowiek nosi przez caĹe Ĺźycie jedziecie do Polski? a co myslicie o czerwonym?zawsze mi mowili ze ladnei mi w tym kolorze,ale nie bedzie za odwozny??? Czyli kalorie nie zawsze LaĹo siÄ ze mnie jak z kranu prawie 3tygodnie! sex anonse
Hej. za 30 tabletek. MoĹźe to Ĺmieszne, ale czytaĹam, Ĺźe aby zajĹÄ w ciÄ
Ĺźe trzeba obraÄ pewne pozycje. Strasznie mi sie tam podoba Jejku dziewczyny ja mam obecnie podobnÄ
sytuacje. spada ( dane w stopce) i o to chodzi . Nigdy w Ĺźyciu nie daĹabym na imiÄ Nikola swojej cĂłrce.
kogo bardziej woleliscie:
a masz tzw, mlekotok?
No i jak to wogole jest z tym dofinansowaniem..raczej kazdy dostaje?oczywiscie bezrobotny .
Juz Twoja sprawa jest znana na caĹym necie.
CieszÄ siÄ Ĺźe juĹź mniej boli. |
|
|
|
|
Reklama
|
Wysłany:
Czw Mar 20, 2014 14:52 |
|
|
|