Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark
|
Wysany:
Pi Mar 21, 2014 02:24 |
|
Mi do tej pory najbardziej podobała się lewatywa z kawy, najlepsze samopoczucie miałem po niej, takie pobudzenie. seks oferty ZACZĘŁAM OD WZMOCNIENIA ICH CEBULEK ..POLECAM TABLETKI VITAPIL(DOSTĘPNY W APTECE ZA OK 40 ZŁ)-- JAK DLA MNIE REWELACJA... Odkąd pamiętam,to zawsze były takie napuszone, farbowałam je raz na pół roku, i nadal są suche jak siano!
zawsze byłam pod jego urokiem .
No generalnie już jak weszłam to byłam troche zawiedziona, bo salon (tak tutaj zresztą zachwalany) znajdował się w bloku i był mikroskopijnej wielkości, ale okej...
Jesli bedzie taka sama albo wieksza no to trudno, ale przynajmniej spróbowałam.
A pamiętacie zespół LASKOVYJ MAJ - piosenkę Biełyje rozy??
Ja będę już chodzić tylko tam !!!
witam was!
Co innego jechać do pracy w tym okresie...
Już kolczyka mam dwa tygodnie,goi się dobrze,przemywam wodą utlenioną i nic się nie babrze.
Czytając wasze slowa to tak jakby ktos znal moje myśli...wiem jest cięzko,ale ja wiem ze jestesmy przez to wyjątkowe...inne od innych ale wydaje mi sie że też bardziej wrażliwe.Mnie np.łatwo można zranic, bardzo sie przejmuje nawet jesli wiem ze ktoś mowi cos po prostu przez zazdrość.Zgadzam sie z tym ze jestesmy bardziej dojrzałe.Mam 19 lat i wiem ze marzenie numer jeden to zrobic cos z tymi bliznami na nogach! anonse erotyczne W szpitalu byłam 4 dni.
Czy warto? za tydzień ide na badania.i z tego co wiem to torbiel nie pęka tylko sie wchłania... mow mi ciociu ;d cena 120 zl Łuków województwo Lubelskie - Co wy, k**wa, myslicie, że ja na schodach będę rodzić?! anonse erotyczne
Piszesz ze masowe przejscie na atkinsa spowoduje straty zwiazane z przemyslem weglowodanow lecz taki przemysl to rolnictwo i akurat taka dieta stosowana przez ludzi oznaczalaby dla nich krociowe zyski. Udało sie i to jest dla mnie bardzo ważne Dzis juz głód troszke ustapił, choc nadal czuje ssanie w żołądeczku Ale jestem silna (jeszcze , wiec nie poddam sie Naprawdę bardzo sie cieszę że tyle osóbek tutaj pisze i dzieli sie swoimi doświadczeniami a najlepiej czyta sie sukcesy Dziękuje założycielce topiku i Wam wszystkim, bo dzieki temu uwierzyłam, ze nic mi sie nie stanie jesli będę sie do wszystkiego stosowała! Fanka zapomniałam zaytać Meridię. - ból promieniuje do ucha i na dół szczęki. pierwsza,chyba ogladalam z milion razy wygladaja jak ludzik z reklamy miszelinka...
Trzeci dzień dzisiaj, nie kawy nie piłam, udało się, a kawa bardzo przeszkadza?
Ja jestem w Kanadzie od roku, nawet mi się tutaj podoba, mieszkam z chłopakiem kanadyjczykiem tylko brakuje mi polskich znajomych, koleżanek.
Jak byłam w ciąży to zazerałam się czekoladą,ale naprawde na potęgę teraz wiem ze to było głupie bo zbędnych kilosów nie tak łatwo się pozbyłam
Pytam, bo niedługo mój ślub i przeraża mnie to, że za rok mogłabym być ze swoim mężem nieszczęśliwa.
Varna mniam
puszą ci się to polecam odżywke z panten bez spłukiwania.
Zamówiłam koszulkę z krótkim rękawem i bluzę.
Pomidora sparzamy i obieramy ze skórki.
i warzyła 4,120kg.
best_bra akurat z ciuchami to wiem, że jest paranoja do niedawna również tak było z butami- od kilkunastu lat noszę rozmiar 35-36 i w wieku jeszcze 13 mogłam kupiować buty w dziale dla dzieci ale teraz małe 6 lat poźniej już chciała bym kupować jakieś fajne butki w dziale dla kobiet i gdyby nie fakt że producenci się wreszcie zreflektowali z wprowadzili na rynek taki rozmiar na przykład w pantoflach mogę coś wybra bo jak chciałam w III klasie na egzaminy kupić sobie szpilki to po 3 miesiącach poszukiwań byłam tak zrozpaczona ze byłam gotowa iść nawet w białych adidaskach tak samo jest ze wszystkim a poza tym nie oszukujmy się tu chodzi o sprzedaż a nie o jakość wszysko jest szyte na odwal się... |
|
|
|
|
Reklama
|
Wysany:
Pi Mar 21, 2014 02:24 |
|
|
|
|
Reklama
Doczy: 28 Sty 2021
|
Wysany:
Pon Lut 01, 2021 12:56 |
|
|
|
|
Reklama
|
Wysany:
Pon Lut 01, 2021 12:56 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|
|
|
|
|