Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany:
Pią Mar 21, 2014 12:05 |
|
teraz juz bede sie leczyc na kase chorych.za kilka dni mam wizyte-bedzie to ponad 6 tydzien powinnam juz uslyszec bocie serduszka strasznie sie boje ze nie uslysze anonse erotyczne MoĹźe mi doradzicie jakich produktĂłw uzywaÄ Ĺźeby loki byĹy trwalsze? SprĂłbuj siÄ za niego zabraÄ zaraz po pierwszym numerku.
oczy i tak by na pĂłĹnoc patrzaĹy
sa czestsze polaczenia
Pozdrawiam.
Oj kurcze w kazdym kraju sÄ
gĹupie dziewczyny i **** faceci, wiec nie mozna uogĂłlniaÄ...
Teraz od 6 miesiecy moja waga jest stabilna 53g.
Musisz zrezygnowaÄ z diety na 24h przed planowanym piciem alkoholu.
na czole..?
Mona007 - jak w takÄ
zimnicÄ piÄ zimne piwo?
igm 7.2 ogloszenia towarzyskie Hmmm....
Maja tam kursy 3 miesiÄczne, zajecia 3 razy w tygodniu za przyzwoita cene za 190 gozd. Natomiast jeĹli chodzi o pomoc adwokata (czyli peĹnomocnik, mecenas, ktĂłry Ci pomaga) to przy bez orzekania kaĹźdy ponosi koszty swojego. No i widzÄ Ĺźe teĹź masz innÄ
koncepcjÄ terapii. a mi sie podoba, nie sprzedaja takich przynajmniej masowo na bazarach i pseudo markowych sklepikach i ten odsloniety brzuszek Facet nie ma swojego zdania, nigdy nie staje za swoimi pracownikami. seks oferty
Znajdziecie tam nr tle i mail. A czy o waszej chorobie wiedzÄ
wasi bliscy? Fanka dzieki, tylko uciÄĹo Ci kawaĹek, marta zapytaj w aptece o takÄ
gruszkÄ z dĹuĹźszÄ
koĹcowkÄ
i spokojnie poradzisz sobie sama. Dziekuje serdecznie za wszelkie informacje, ja dzis robie 34 (matko nie moge uwierzyc ze tak szybko minelo!!!) i juz tylko kilka przede mna. Jutro wyjeĹźdĹźam... Rozumiem Ĺźe ludzie sie ich bojÄ
, aczkolwiek ten strach jest nieuzasadniony.
chcialabym powiekszyc usta na stale.
;/
CzytaĹam, Ĺźe to sÄ
skutki nie poĹźÄ
dane odstawiÄ je ?
Od stycznia 2010 ruszajÄ
zajÄcia do poĹudnia w godzinach od 9-12.
Chodzi o to ze lekarz mi odradzil jakichkolwiek cwiczen, no moze poza basenem, ale ja tam sie szybko mecze...
Ja wyszukalam lekarzy w internecie i zadzwonilam tam mowiac ze nie mam tu ubezpieczenia i zaplacilam Basis-gotowka.
m a s a k r a...
No faktycznie , super , jak babÄ tak przerobiÄ
, Ĺźe nikt jej nie pozna.
taka dziurka, u mnie niezbyt ladnie jeszcze ;/
A ja pytam, szukam osĂłb, ktĂłre sprawdziĹy na sobie. |
|
|
|
|
Reklama
|
Wysłany: