Forum Light's Demons Strona Gwna
POMOC Rejestracja RejestracjaSzukajFAQ Uytkownicy GrupyZaloguj

Pamiętam, że miałem problem namówić dziewczynę (tą kt Zobacz nastpny temat
Zobacz poprzedni temat

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Pi Mar 21, 2014 12:45 Odpowiedz z cytatemPowrt do gry

Ten topik jest po to by rozmawiać, wspierać, pomagać, rozwiązywac problemy, doradzać. seks oferty Gosiaczek rzeczywiście teraz jest o wiele łatwiej jak dzieci maja 2 latka niż rok czy pół roku temu.owszem trzeba pilnować żeby nie podeszły pod hustawke itp ale jest o niebo lepiej.spacery na piechotę robimy coraz częściej.częściej sie też słuchają i pilnują,potrafią iść za rękę,interesują sie pustkami,golebiami.z tygodnia na tydzień widzę różnice.już nie pędzą z dzikim obledem w oczach i nie uciekają.uwielbiam ich umorusanych ale szczęśliwych,wybieganych. Czasem sobie tak myślę, że dobrą stroną naszej choroby jest to, że nasze córki mają nikłe \szanse\ zabrnąć w nią...
mam 16 lat juz od 2 lat przekuty pepek..
i jeszcze
Grafitowy mlask,
Dla mnie bomba, a mam przetłuszczajace się włosy.
moja kolezanka starala sie \' zejsc\' z czarnego(pofarbowala na sredni braz) i poprostu ma robione pasemke, teraz juz nie liczac tych pasemek ma naturalny kolor jakos do polowy dlugosci wlosow...
A kiedy wreszczie dorośniesz wejdź na kafeterię i przeproś wszystkich za te głupoty które tutaj powypisywałaś .
Nie było mnie tu może pół roku a wszyscy znowu polecaja wode utlenioną, spirytus i tribiotic !

Piję tą pierwszą herbatkę (SPALANIE) już ze cztery dni. seks ogłoszenia 2.

Pozdrawiam!! Na kursie jak cos nie wyjdzie to instruktorka poprawi, a w pracy nie mozna sobie pozwolic na jakies błędy, ze czegos nie wiemy, nie umiemy... tez sie tluklo szklo ale nie sdze zebys tego szukala Laska po 50, a piekna jak 30! (ja się wyżalę, ale innym wcale to nie pomoże, wręcz może niepotrzebnie wystraszyć - niestety zdarzają sie takie wypowiedzi) Chciałam zostawić kilka wskazówek ode mnie, sex anonse
Jeden z nich był odsunięty od zarządzania zespołem w Opolu. PRZYSZŁE MAMY: Jak mówi Robert T. Czy ktoś z Was wie może, gdzie teraz jest Venus? mam 167 cm / waga prawie 70 kg (jeszcze nie udało mi się przekroczyć)... Mój piesek wylapuje 90% nieproszonych gości. udawała przyjacółke a jak tylko była okazja to zwyczajnie ukradła lisa
moze byc zwykly olej?
To nadmiar emocji z którymi trudno sobie poradzić, idziesz na balkon i zaraz wracasz, w pokoju nie ma firanki a ty uciekasz, jesteś na wsi gdzie ludzi nie ma, emocje znikają, lecz nadal coś przeszkadza, jakis dyskomfort pozostaje, który zniknie wraz z wyleczeniem zewnetrznych objawów a nie psychiki...
Jem raz dziennie ok.gogziny 14 i koniec
Ale teraz jakoś nie tak jeździ mi się na siłowni na magnetycznym.
Jestem tu już drugi raz i nie ma nudy.
Panie Barry, te slajdy jakie Pan ogląda nadają się do Disneylandu,niech Pan ruszy głową a potem sznurkami do których przyczepieni są Pana podwładni.
jej naturalny kolor to ciemny blond i co teraz zrobic ??
I mowila jak to wyglada,ze operacja jest bezplatnie a cotygodniowe wizyty kontrolne i rtg ona musi pokrywac.
---> Motylku hmmm no nie wiem co to cos o sobie oznacza, jesli chodzi o diety a raczej zywienia a zdrowie to jak juz pisalem takie moje hobby, co prawda uczylem sie co nieco o tym na studiach ale specjalizuje sie zupelnie w czyms innym
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Pi Mar 21, 2014 12:45 Powrt do gry

Reklama

Doczy: 28 Sty 2021

PostWysany: Wto Lut 02, 2021 12:30 Odpowiedz z cytatemPowrt do gry

Image

Zobacz te :

Image

Reklama

Wysany: Wto Lut 02, 2021 12:30 Powrt do gry

Wywietl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz nastpny temat
Zobacz poprzedni temat
 Skocz do:   
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Light's Demons  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!