Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark
|
Wysany:
Pi Mar 21, 2014 12:45 |
  |
Ten topik jest po to by rozmawiać, wspierać, pomagać, rozwiązywac problemy, doradzać. seks oferty Gosiaczek rzeczywiście teraz jest o wiele łatwiej jak dzieci maja 2 latka niż rok czy pół roku temu.owszem trzeba pilnować żeby nie podeszły pod hustawke itp ale jest o niebo lepiej.spacery na piechotę robimy coraz częściej.częściej sie też słuchają i pilnują,potrafią iść za rękę,interesują sie pustkami,golebiami.z tygodnia na tydzień widzę różnice.już nie pędzą z dzikim obledem w oczach i nie uciekają.uwielbiam ich umorusanych ale szczęśliwych,wybieganych. Czasem sobie tak myślę, że dobrą stroną naszej choroby jest to, że nasze córki mają nikłe \szanse\ zabrnąć w nią...
mam 16 lat juz od 2 lat przekuty pepek..
i jeszcze
Grafitowy mlask,
Dla mnie bomba, a mam przetłuszczajace się włosy.
moja kolezanka starala sie \' zejsc\' z czarnego(pofarbowala na sredni braz) i poprostu ma robione pasemke, teraz juz nie liczac tych pasemek ma naturalny kolor jakos do polowy dlugosci wlosow...
A kiedy wreszczie dorośniesz wejdź na kafeterię i przeproś wszystkich za te głupoty które tutaj powypisywałaś .
Nie było mnie tu może pół roku a wszyscy znowu polecaja wode utlenioną, spirytus i tribiotic !
Piję tą pierwszą herbatkę (SPALANIE) już ze cztery dni. seks ogłoszenia 2.
Pozdrawiam!! Na kursie jak cos nie wyjdzie to instruktorka poprawi, a w pracy nie mozna sobie pozwolic na jakies błędy, ze czegos nie wiemy, nie umiemy... tez sie tluklo szklo ale nie sdze zebys tego szukala Laska po 50, a piekna jak 30! (ja się wyżalę, ale innym wcale to nie pomoże, wręcz może niepotrzebnie wystraszyć - niestety zdarzają sie takie wypowiedzi) Chciałam zostawić kilka wskazówek ode mnie, sex anonse
Jeden z nich był odsunięty od zarządzania zespołem w Opolu. PRZYSZŁE MAMY: Jak mówi Robert T. Czy ktoś z Was wie może, gdzie teraz jest Venus? mam 167 cm / waga prawie 70 kg (jeszcze nie udało mi się przekroczyć)... Mój piesek wylapuje 90% nieproszonych gości. udawała przyjacółke a jak tylko była okazja to zwyczajnie ukradła lisa
moze byc zwykly olej?
To nadmiar emocji z którymi trudno sobie poradzić, idziesz na balkon i zaraz wracasz, w pokoju nie ma firanki a ty uciekasz, jesteś na wsi gdzie ludzi nie ma, emocje znikają, lecz nadal coś przeszkadza, jakis dyskomfort pozostaje, który zniknie wraz z wyleczeniem zewnetrznych objawów a nie psychiki...
Jem raz dziennie ok.gogziny 14 i koniec
Ale teraz jakoś nie tak jeździ mi się na siłowni na magnetycznym.
Jestem tu już drugi raz i nie ma nudy.
Panie Barry, te slajdy jakie Pan ogląda nadają się do Disneylandu,niech Pan ruszy głową a potem sznurkami do których przyczepieni są Pana podwładni.
jej naturalny kolor to ciemny blond i co teraz zrobic ??
I mowila jak to wyglada,ze operacja jest bezplatnie a cotygodniowe wizyty kontrolne i rtg ona musi pokrywac.
---> Motylku hmmm no nie wiem co to cos o sobie oznacza, jesli chodzi o diety a raczej zywienia a zdrowie to jak juz pisalem takie moje hobby, co prawda uczylem sie co nieco o tym na studiach ale specjalizuje sie zupelnie w czyms innym |
|
|
|
 |
Reklama
|
Wysany:
Pi Mar 21, 2014 12:45 |
 |
|
|
 |
Reklama
Doczy: 28 Sty 2021
|
Wysany:
Wto Lut 02, 2021 12:30 |
  |
|
|
 |
Reklama
|
Wysany:
Wto Lut 02, 2021 12:30 |
 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|
|
 |
|
 |