Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany:
Pią Mar 21, 2014 16:31 |
  |
no a poza tym dziewczyny odzywajcie sie czasem.mysle ze to dobry pomysl zeby od czasu do czasu wymienic sie komentarzami,pochwalic wynikami,o cos spytac, cos doradzic, etc. seks oferty A 1000 czy 1700 zĹ lepiej zatrzymajcie w kieszeni, szkoda je wydaÄ w 2 dni. za rok.
moĹźe ma ktoĹ namiary , moja ciocia potrzebuje pracy na zastÄpstwo na 2 / 3 miesiÄ
ce , zna trochÄ wĹoski
LiczÄ na to,Ĺźe u Twojego znajomego teĹź wszystko skoĹczy siÄ pomyĹlnie,oby naprawdÄ ta cierpliwoĹÄ zostaĹa wynagrodzona
Gata,jeĹźeli chodzi o szkoĹÄ cĂłrki,to jak narazie jestem dumna jak paw
I jeszcze jedno pytanie czy podczas gĹodĂłwki zauwaĹźyĹyĹcie oprocz jej wielu zalet jakÄ
kolwiek wade gĹodowki?
la1rry plan wykonuje
SwiÄta przeszĹy tak jak myĹlaĹam , zero zdziwienia : seks oferty Zapraszam dziewczyny
Uzywam teraz serum witaminowego firmy Farmona radical zeby jakos zatrzymac to wypadanie. moja niewiedza jest najwiÄksza. nic!!!!!!! Stasiu wczoraj pierwszy raz zrobiĹ na nocnik thelmie i luise adwokat kraków
ale podobno bardzo niszczy i oslabia wlosy skoro nabijasz sie z innych to nie dziw sie ze nikt tu nic nie pisze Mialam wstrzykniety restylan nie w kontury, ale w srodek ust, w gorna warge wiecej niz w dolna. A jak poleze na wznak to niby ok ale tak jakby ciezej mi sie oddychalo i ogolenie mam czasem dusznosci. kochana nie nauczysz sie plywac dopoki sie nie odwazysz puscic tej deski, ja sie bardzo chcialam nauczyc plywac juz jako dzieciak pamietam jak w jeziorze udawlaam ze plywam a tak naprawde chodzilam na jednej nodze, potem dostalam szybki kurs od taty nauki plywania, nauczylam sie, mialam z 12 lat jak ojciec przeplynal ze mna cale nie male jezioro, na srodku jeziora dostal ochrzan od jakis dziadkow gdzie tego dzieciaka tu wyciagnÄ
ĹeĹ!!! moja przyjaciolka przez pare lat chorowala na bulimie a pozniej byla anorektyczka, terapia trwala 2 lata, ale ostatecznie udalo jej sie przezwyciezyc chorobe i od pol roku, zywi sie normalnie, chcoaz nadal ja pilnujemy Ja jak dostawaĹam gynalgin, miaĹam strasznie duĹźo dziwnego Ĺluzu dostaĹam wtedy fluconazole (jedna tabletka 150mg), provag ( 1tabletka na dzieĹ), i wĹasnie gynalgin
Szukam Anety Taderskiej z Galaxy, wiecie moze gdzie teraz pracuje ?
pozdrowionka dla ÄwiczÄ
cych
Tu trzeba bys szybkim bo ogloszenia schodza jak cieple buleczki
A za to trzymajÄ
jakoĹÄ, podczas mycia wĹosĂłw masaĹź itd., kosmetyki TIGI.
MĂłj email:
CzeĹÄ dziewczyny
Wiec zwisa mi twoja opinia.
Witam |
|
|
|
 |
Reklama
|
Wysłany:
Pią Mar 21, 2014 16:31 |