Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark
|
Wysłany:
Pi± Mar 21, 2014 20:20 |
  |
przecież to właśnie sie u mnie wszystko dzieje i będzie się działo przez kilka miesięcy więc w trakcie jak najbardziej jest na miejscu dzięki za podpowiedź. ogloszenia towarzyskie Mam tu prace, faceta i mieszkanie ale czegos jednak mi jeszcze brakuje.
do Mlagosi-po kilku dniach diety apetyt Ci przystopuje i nie bedzie dokuczal nawet wieczorami,mnie w tej chwili-6dzien-5kg mniej-w ogole nie chce sie jesc,ochota na slodycze sama przeszla,piszcie dziewczyny jak mija dzisiejszy dzien,czy podjadacie-ja dzielnie trwam bez podjadania,buziaki
Rozkręcamy?
JeĹĽeli to nie jest tajemnicÄ… !
Każdemu zadowolonemu z chirurga radzę aby z pochwałami wstrzymał się do czasu odrośnięcia paznokcia.
Hm...nie mam pojęcia o co mogłabyś się jeszcze popytać..
moim dlugim ciezkim raczej prostym gestym wlosom odpowiada NEO na grodzkiej (znam tylko pania zuze) mam na mysli tylko i wylacznie strzyzenie bo z koloryzacja i innymi zabiegami nie mam doswiadczen.
oczywiscie 300zl za totalny brak profesjonalismu, i kilka niemilych slow od przemadrzalego wlasciela, ktory tylko chwalil zacna praktykante za jej dwie lewe rece...koszmar!juz nigdy sie nie nabiore!
3) Napisałaś Bez względu na to czy jest to jabłko czy ziemniak to pod względem chemicznym to węglowodan;
stkrotka to udanej imprezy co kupilas dla malucha?
Uda sie, tylko musisz trafic na dobrego specjaliste a potem bardzo dbac o te nowa blizne i muisz sie liczyc z tym, ze ta nowa bedzie dluzsza, ale jesli wszystko pojdzie dobrze to bedzie cieniutka.
Dziewczynki, dla was gorÄ…ce uĹ›ciski portal społecznościowy London Beat
Mam zamiar przeznaczyc na to 13 000 zł. Czasem tylko pogłaszczą. I niech mi nikt nie truje ze lida szkodzi ,bo otyłosć tez jest zabojcza jedzenie szkodliwe bo mnóstwo konserwantów i powietrze tez mamy skarzone , Skąd biorą się torbiele? czy ten clotrimazol czy jak to tam? anonse erotyczne
witam mam pytanie miałam dostać @ 07.07.2008 ale nie dostalam od 3 dni boli mnie jakoś dziwnie brzuch troche łagodniej niż przed @ i tak jakos mi sie dziwnie napina boje die czy to moze byc ciaza bo dwa lata temu poronilam nie wiem co myslec a z partnerem kochałam sie bez zabezpieczenia w te dni pomozcie http://www.stadtbranchenbuch.com/oldenburg/A/ 505.html Muszę brać hormony i Exacyl. widziala mnie kolezanka mowila ze zle wygladam doradzila mi test wiec zrobilam nie dowiezalam 2 kreski. Piekna to zbyt wiele powiedziane o wielu dzisiejszych aktorkach, ale ze sa tam i PRAWDZIWIE piekne, to nie ulega watpliwosci i makijaz nie ma nic do tego, bo rysy twarzy sa wazniejsze, a ich nie zamalujesz. Nadzieja ja brałam bromka tak z 9 dni, normalnie @ dostawałam od 28-32 dnia a w tym cyklu dostałam w 38dniu nie wiem czy to przez niego czy nie Fasolka może Ty tak działasz na upały??Ból głowy,wymioty?A ból głowy to wiem,że zaczyna się od 10 tygodnia tak jak i zgaga.Poślę Ci linka z tygodniami ciąży bardzo ją lubię i fajnie opisują tygodnie jak i miesiące ciąży
Jak skończy pierwszy raz to potem za pewne może już dużo dłużej.
Bardzo mi przykro eve,,,, niek nie mowil ze bedzie łatwo ja pewnie to samo bede prezzywac setny raz jak nie dostane@ , teraz walcze zebym zaszła ale jak zwykle nie uda sie!!!
Moj facet wie, ze mam takie wloski, wie, ze wiele kobiet je ma.
CZeść,trochę się zapuściłam.
Ale fakt slyszałam o takich Pielgrzymkach i tam naprawdę można poznać bliżej wiele osób A z drugiej strony jak celem mojej Pielgrzymki ma być przepychanie się między rozwrzeszczanymi małolatami, żeby być jak najbliżej fatalnego to ja chyba dziękuję
w moim przypadku - zdecydowne wzmocnienie miesni (twarde nawet gdy nie napinam!) i splaszczenie brzucha. |
|
|
|
 |
Reklama
|
Wysłany:
Pi± Mar 21, 2014 20:20 |
 |
|
|
 |