Forum Light's Demons Strona G³ówna
POMOC Rejestracja RejestracjaSzukajFAQ U¿ytkownicy GrupyZaloguj

Chyba też sie tam wybiore, bo mam baleyage do odÅ›wieżenia Zobacz nastêpny temat
Zobacz poprzedni temat

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomo¶æ
jedantri

Do³±czy³: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWys³any: Sob Mar 22, 2014 01:51 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

napewno tigi jest idelane dla pokręconych serum , szampon i pianka są boskie seks oferty http://www.kmmod.net/alima/closeup/original/c loseup01.jpg
Polecem ten zespółwww.trio-band.pl Grali u mnie na weselu właściwie już nie jako trio ale kwartet.
http://www.przychodnia.pl/diety/index3.php3?t =3
minimalnie jak tylko sie da
Powiem Ci że mnie też Cicha inspiruje, ale sama na malowanie się nie porwę.
czesc dzieczyny zalamalam sie nei zrobilam do koncza tych cwiczen usypiam pry nich nudne sa a pozatym ost jestem tak zmeczona ze nie amm zrobilam znow tlko 1.5 serio nie bylam w stanie :/
Dirty Dancing i Dirty Dancing2, to są dwa różne filmy, nie da się ich ze sobą połączyć, ani porównać.
jak ktos wyzej napisal grunt to dobry jakosciowo stanik i do tego taki ktory bedzie ci pasowal(koronki siateczki i te sprawy)
, ja jakoś czuję , że dla mnie już za późno......

Od tego czasu nie mogę trafić na tak dobrego fryzjera, najgorsze jest to że mało kto sucha co się do niego mówi. sex anonse Czytam Wasze posty ponieważ sam chciałbym kupić orbitreka, tylko problem polega na tym że nie dysponuję zbyt dużą gotówką, a z tego co tutaj wyczytałem taki orbitrek z kołem 5 kilo to nie dla mnie

noi znalazłam słynny zespół cieśni nadgarstka. do tego nakłada profesjonalne kosmetyki. Ona się zrasta, ale jak dotychczas nie wynaleziono metody na zlikwidowanie jej. no i stalo sie... Ja w sumie teraz czyli od wyjzdu M też siedzę na miejscu..nie jeżdżę nigdzie bo nie mam takiej potrzeby... sex anonse
Hej to było o kobiecie która z miłości do faceta chciała zabić 3 swoich dzieci, bo on ich nie akceptował.. a tak po za tym to o gustach sie nie dyskutuje i nie powinno sie ich tak ostro krytykowac jak niektórzy tutaj... Polakom Gratulujemy Żywca a Zabrzu koordynatora !!!! Olał sprawę i kazał mi przyjść za rok na kontrolę.w pażdzierniku tego samego roku dostałam ten sam atak-chłopak zawiózł mnie na pogotowie i tam się okazało że mam torbiel na lewym jajniku wielkości 5x3 cm. Witam, ja za sprawą tej dyskusji spróbowałam lewatywy. siedzę i oglądam sobie na wspólnej i kontem oka przyuważyłam jak po dywanie sunie wielka czarna plama, najpierw myślałam, że mam halucynacje, że to nie możliwe, niestety to było to, czego tak bardzo się codziennie obawiam, wybiegł spod firanki i schował się pod niski stolik, ja wyskoczyłam z łóżka jak z procy i zaczęłam piszczeć, a on w szoku zaczął lecieć w stronę kuchni, dzwonie do męża, który był przed domem i on go załatwił...
HEJ dziewczyny ja dzis na razie o szklance wody+tab.linei+kawa z mlekiem przez tą paskuną pogodę z samego rana odgarnywałam ółmetrowe zaspy śniegu które przez noc sprezentowała mi pogoda zagrzewka niezła do tego 150 brzuszków idę zagrzać zupkę bo wreszcie zrobiłam się głodna Ewokol ja także stosuje się do diety jak blacky75 ale wagę sprawdzę dopiero po tygodniu buziaki dziewczyny i dajcie znać jak u was :*
Jak bys znalal niemiecki to jest duzo pracy ale na polnocy.
a nie tylko narzekaci narzekac!!!!!!!!!!!!!!
37-38°C;
ja miałam żelowe i nie trzmały mi się, i uwierzcie robiły mi je różne stylistki, takie po kursach i nie, i wszystkie mi odskakiwały po 2 dniach, teraz mam akrylowe, sama je, stwierdziła że kurs będzie tańszy niż robienie tego u stylistki i nie żałuję, mam jednak problem, akrylki zaczeły mi się zapowitrzać...
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Reklama

Wys³any: Sob Mar 22, 2014 01:51 Powrót do góry

Reklama

Do³±czy³: 28 Sty 2021

PostWys³any: Pon Lut 01, 2021 11:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Image

Zobacz te¿ :

Image

Reklama

Wys³any: Pon Lut 01, 2021 11:12 Powrót do góry

Wy¶wietl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz nastêpny temat
Zobacz poprzedni temat
 Skocz do:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

Light's Demons  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!