Forum Light's Demons Strona Główna
POMOC Rejestracja RejestracjaSzukajFAQ Użytkownicy GrupyZaloguj

SDodam ,ze jestem brunetką o ciemnej karnacji i szczupłej Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 05:27 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

jak tak to moze mnie znasz hehhe pozdro anonse erotyczne Witam Mamusie i zapraszam, może komuś się spodoba:
Jesteś na lek uczulony (bądź na któryś ze składników preparatu).
Ja drętwienie nóg po przebudzeniu i po ostatnich wymiotach jakoś codziennie mi czasem nie dobrze się robi i spać ciągle się chce.
Ja jestem posiadaczką 70e/f (kiedys w normalnych sklepach z bielizną 75c) i niestety tez uwazam ze duzy biust dodaje ciezkosci sylwetce jakby nie było i jakby sytanik nie był dobrze dobrany - dałabym wszytko żeby miec mniejszy biust
chodzi mi o temp.
Piszcie co o tym sadzicie, pozdrawiam

NAWIĄŻĘ ODPŁATNĄ WSPÓŁPRACĘ z osobami, które noszą aparat ilizarova, lub które przeszły już leczenie tym aparatem. seks oferty Hejk aja tez mam krecone loczki po tacie.

hey gdy muzyka gra i odglos prysznica, zagluszaja moj niemy krzyk w lazience... Moi rodzice wynajmują gościa z taką maszyną - to sprząta perfekcyjnie, a nie bierze za to dużo kasy. no to poparlam... Pozdrawiam. ogloszenia towarzyskie
Słyszałam że robią ładne koczki... I nie strac dla niego glowy ... jeśli chcesz pisać do siebie, napisz maila na swoją pocztę, a nie topiki pytające.. Cóż więcej- dzisiaj to już mnie korci na coś słodkiego i chyba sie skuszę na te lody jagodowe mniam!! od kilku lat mam problemy z prl...jak miałam 18lat przez trzy lata prawie brałam brom... Ale.......... Dodam, że jestem skrajnie wstydliwa, nikt mnie nie widział nagiej od kilkunastu lat, obowiązkowo zasłaniam dekolt, uda itd., nawet łydki prawie zawsze mam zakryte - kiedy choćby przez golf biust się nadmiernie odznacza, czuję się skrępowana.
normalnie zero zrozumienia.
przemiana1@wp.pl
I na skale swiatową
I co tu nagle taki zastĂłj?
Hmm, nie znaczy, ze obrzuca blotem, ale mowi przeciez wprost ,ze JA (czy ta inna pani) klamie, a dla mnie to obrzucanie blotem, bo nie lubie byc posadzana o klamstwo, gdy NIE KLAMIE tylko sie wypowiadam szczerze w necie (i nie mam powodu udawac tutaj kogos kim nie jestem).
jutro ide do gina.
Model All Star - Ct As Ox Dazzling dazzling blue.
ale do dietetyka MUSISZ isc!
Co do tego, że pijesz mało płynów - niestety ale kwas hialuronowy jest na to wrażliwy i zaleca się picie dużych ilości wody po zabiegu.
tez spróbuję zobaczymy co z tego wyjdzie
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 05:27 Powrót do góry

Reklama

PostWysłany: Pon Lut 01, 2021 14:51 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Image

Zobacz też :

Image

Reklama

Wysłany: Pon Lut 01, 2021 14:51 Powrót do góry

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu