Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany:
Sob Mar 22, 2014 05:27 |
  |
jak tak to moze mnie znasz hehhe pozdro anonse erotyczne Witam Mamusie i zapraszam, moĹźe komuĹ siÄ spodoba:
JesteĹ na lek uczulony (bÄ
dĹş na ktĂłryĹ ze skĹadnikĂłw preparatu).
Ja drÄtwienie nĂłg po przebudzeniu i po ostatnich wymiotach jakoĹ codziennie mi czasem nie dobrze siÄ robi i spaÄ ciÄ
gle siÄ chce.
Ja jestem posiadaczkÄ
70e/f (kiedys w normalnych sklepach z bieliznÄ
75c) i niestety tez uwazam ze duzy biust dodaje ciezkosci sylwetce jakby nie byĹo i jakby sytanik nie byĹ dobrze dobrany - daĹabym wszytko Ĺźeby miec mniejszy biust
chodzi mi o temp.
Piszcie co o tym sadzicie, pozdrawiam
NAWIÄĹťÄ ODPĹATNÄ WSPĂĹPRACÄ z osobami, ktĂłre noszÄ
aparat ilizarova, lub ktĂłre przeszĹy juĹź leczenie tym aparatem. seks oferty Hejk aja tez mam krecone loczki po tacie.
hey gdy muzyka gra i odglos prysznica, zagluszaja moj niemy krzyk w lazience... Moi rodzice wynajmujÄ
goĹcia z takÄ
maszynÄ
- to sprzÄ
ta perfekcyjnie, a nie bierze za to duĹźo kasy. no to poparlam... Pozdrawiam. ogloszenia towarzyskie
SĹyszaĹam Ĺźe robiÄ
Ĺadne koczki... I nie strac dla niego glowy ... jeĹli chcesz pisaÄ do siebie, napisz maila na swojÄ
pocztÄ, a nie topiki pytajÄ
ce.. Cóş wiÄcej- dzisiaj to juĹź mnie korci na coĹ sĹodkiego i chyba sie skuszÄ na te lody jagodowe mniam!! od kilku lat mam problemy z prl...jak miaĹam 18lat przez trzy lata prawie braĹam brom... Ale.......... Dodam, Ĺźe jestem skrajnie wstydliwa, nikt mnie nie widziaĹ nagiej od kilkunastu lat, obowiÄ
zkowo zasĹaniam dekolt, uda itd., nawet Ĺydki prawie zawsze mam zakryte - kiedy choÄby przez golf biust siÄ nadmiernie odznacza, czujÄ siÄ skrÄpowana.
normalnie zero zrozumienia.
przemiana1@wp.pl
I na skale swiatowÄ
I co tu nagle taki zastĂłj?
Hmm, nie znaczy, ze obrzuca blotem, ale mowi przeciez wprost ,ze JA (czy ta inna pani) klamie, a dla mnie to obrzucanie blotem, bo nie lubie byc posadzana o klamstwo, gdy NIE KLAMIE tylko sie wypowiadam szczerze w necie (i nie mam powodu udawac tutaj kogos kim nie jestem).
jutro ide do gina.
Model All Star - Ct As Ox Dazzling dazzling blue.
ale do dietetyka MUSISZ isc!
Co do tego, Ĺźe pijesz maĹo pĹynĂłw - niestety ale kwas hialuronowy jest na to wraĹźliwy i zaleca siÄ picie duĹźych iloĹci wody po zabiegu.
tez sprĂłbujÄ zobaczymy co z tego wyjdzie |
|
|
|
 |
Reklama
|
Wysłany:
Sob Mar 22, 2014 05:27 |
 |
|
|