Forum Light's Demons Strona Główna
POMOC Rejestracja RejestracjaSzukajFAQ Użytkownicy GrupyZaloguj

Ja teĹź pozdrawiam serdecznie! Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 11:55 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

.. portal społecznościowy moze byc zwykla cebula,do tego zaopatrz sie w jakies witaminki
Casting powinien zmyć się po 28 myciach, ale zastanawiam się, co otrzymam po jego zmyciu...
o ja piwka nie uraczę przez miesiąc, bo mam silne leki na kręgosłup.
wyszczupla, likwiduje cellulit, ale powoduje, Ĺźe nogi sa masywniejsze.
Witam Wszystkich .
Masakra .Wszystko ich ciekawiło,wszystko ściągali i wszystko musiałam mieć dosłownie piętro wyżej.
I TAK TRAFILAM DO FREESTYLE DO AGNIESZKI SKROBACZ I NIGDY, PRZENIGDY JEJ NIE ZMIENIE...
no więc...

Gratuluję tolerancji dla odmienności innych...To samo każda kobieta , która ma te włoski mogłaby powiedziec o tobie, że jesteś obleśna. anonse erotyczne Ale na rzecz odpoczynku organizmu przed porodem wrzuciłam na luz.I tak zostanie przez nastepne kilka tygodni, bo potem chcę już najszybciej jak się da wrócić na wysokie obroty.

wybieram się na kurs do gabriela w lutym napisze pare slow jak bylo jak wroce rozchwianie hormonalne wyjdzie na zero i nie będziesz miała wyrzutĂłw sumienia korzeń selera] za 2 tyg.przyszłam na kolejny zabieg kwasem i moja gin kazala po tyg. adwokat kraków
Też oddałam swoje dłonie pani Sylwii z Le Desir i jestem zachwycona Pozdrawiam Was wszystkie! Farbuję je co mniej więcej dwa, trzy miesiące. http://libramax.pl/leczymy-wrastajace-paznokc ie-gabinet.html Po operacji nie pijesz, nie jesz, nie wstajesz tylko spisz.... po trzykroc precz !!!!!! Z góry dziekuje
Wcale nie namawiała mnie na zabieg.
Teraz chodzi do terapeuty.
wracając do głodówki, każdy robi to co czuje i uważa za słuszne, wiec powodzenia w tym co robisz......
wierze ,że mi sie uda bo marzenia są żeby je realizować..dzięki za wszystko co piszecie -to tak wiele znaczy moja blizna ma 7 cm;(((( ale MUSI SIE UDAć
NIE MAM JUZ SIł , CHYBA SIADA MI PSYCHIKA O NICZYM INNYM NIE POTRAFIE MYSLEC , JAK TEN CZAS SIE WLECZE...CODZIENNIE MAM OCHOTE ZROBIC TEST ALE BOJE SIE , ZE BEDZIE TYLKO JEDNA KRESKA ??
Lekarka powiedziała, że jeżeli by przyszedł do niej ktoś kto twierdziłby, że prowadził 53 dniową głodówkę, to ona od razu dałaby skierowanie do szpitala psychiatrycznego i w aktach zapisałaby to jako próbe samobójczą.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 11:55 Powrót do góry

Reklama

PostWysłany: Wto Lut 02, 2021 17:07 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Image

Zobacz też :

Image

Reklama

Wysłany: Wto Lut 02, 2021 17:07 Powrót do góry

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do: