Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany:
Sob Mar 22, 2014 11:55 |
  |
.. portal społecznościowy moze byc zwykla cebula,do tego zaopatrz sie w jakies witaminki
Casting powinien zmyÄ siÄ po 28 myciach, ale zastanawiam siÄ, co otrzymam po jego zmyciu...
o ja piwka nie uraczÄ przez miesiÄ
c, bo mam silne leki na krÄgosĹup.
wyszczupla, likwiduje cellulit, ale powoduje, Ĺźe nogi sa masywniejsze.
Witam Wszystkich .
Masakra .Wszystko ich ciekawiĹo,wszystko ĹciÄ
gali i wszystko musiaĹam mieÄ dosĹownie piÄtro wyĹźej.
I TAK TRAFILAM DO FREESTYLE DO AGNIESZKI SKROBACZ I NIGDY, PRZENIGDY JEJ NIE ZMIENIE...
no wiÄc...
GratulujÄ tolerancji dla odmiennoĹci innych...To samo kaĹźda kobieta , ktĂłra ma te wĹoski mogĹaby powiedziec o tobie, Ĺźe jesteĹ obleĹna. anonse erotyczne Ale na rzecz odpoczynku organizmu przed porodem wrzuciĹam na luz.I tak zostanie przez nastepne kilka tygodni, bo potem chcÄ juĹź najszybciej jak siÄ da wrĂłciÄ na wysokie obroty.
wybieram siÄ na kurs do gabriela w lutym napisze pare slow jak bylo jak wroce rozchwianie hormonalne wyjdzie na zero i nie bÄdziesz miaĹa wyrzutĂłw sumienia korzeĹ selera] za 2 tyg.przyszĹam na kolejny zabieg kwasem i moja gin kazala po tyg. adwokat kraków
TeĹź oddaĹam swoje dĹonie pani Sylwii z Le Desir i jestem zachwycona Pozdrawiam Was wszystkie! FarbujÄ je co mniej wiÄcej dwa, trzy miesiÄ
ce. http://libramax.pl/leczymy-wrastajace-paznokc ie-gabinet.html Po operacji nie pijesz, nie jesz, nie wstajesz tylko spisz.... po trzykroc precz !!!!!! Z gĂłry dziekuje
Wcale nie namawiaĹa mnie na zabieg.
Teraz chodzi do terapeuty.
wracajÄ
c do gĹodĂłwki, kaĹźdy robi to co czuje i uwaĹźa za sĹuszne, wiec powodzenia w tym co robisz......
wierze ,Ĺźe mi sie uda bo marzenia sÄ
Ĺźeby je realizowaÄ..dziÄki za wszystko co piszecie -to tak wiele znaczy moja blizna ma 7 cm;(((( ale MUSI SIE UDAÄ
NIE MAM JUZ SIĹ , CHYBA SIADA MI PSYCHIKA O NICZYM INNYM NIE POTRAFIE MYSLEC , JAK TEN CZAS SIE WLECZE...CODZIENNIE MAM OCHOTE ZROBIC TEST ALE BOJE SIE , ZE BEDZIE TYLKO JEDNA KRESKA ??
Lekarka powiedziaĹa, Ĺźe jeĹźeli by przyszedĹ do niej ktoĹ kto twierdziĹby, Ĺźe prowadziĹ 53 dniowÄ
gĹodĂłwkÄ, to ona od razu daĹaby skierowanie do szpitala psychiatrycznego i w aktach zapisaĹaby to jako prĂłbe samobĂłjczÄ
. |
|
|
|
 |
Reklama
|
Wysłany:
Sob Mar 22, 2014 11:55 |
 |
|
|