Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany:
Sob Mar 22, 2014 19:40 |
|
Nie zabijajcie zwierzatek, one chce zyc i oddychac tak jak i Wy. portal społecznościowy Chodzilam tez na spotkania wsparcia do pewnego osrodka zajmojacego sie bulimia itp. jeĹli nie to juĹź niestety twoja decyzja co zrobisz...
To siÄ sprawdza i nic innego nie da ci takich rezultatĂłw.
ale wtedy siÄ nie zdecydowaĹam.
Co prawda zostajÄ
blizny, ale warto.
No i zostalam ciocia malego urwiska o imieniu Kubus!
Niczym doszĹam do Ĺadnego blÄ
du dĹugo czekaĹam.
mam zamiar wyjechaÄ na career trainig do usa
no to wtrace tak jednym zdaniem na temat nowej g\gwiazdy\
a co do zupki to juĹź wiem czego smak mi ona przypomina!
jak dĹugo pÄpek sie moze najdĹuzej goic ??
:] P)))) adwokat kraków PowiedĹş, w rzeczywistoĹci to teĹź taki Ĺadny niebieski???
pozdrowienia z Salonik kamuĹ ,zdrowiej mi myszko @chce kotka wierzysz w prawo przyciÄ
gania? Ale co do urody to ona jest bardzo przeciÄtna - tylko nieĹşle jÄ
robili na potrzeby kamer co do talentu to tu niestety puder i róş nie pomogÄ
bo ona jest kiepska i drewniana Do Poznania to mi trochÄ daleko anonse erotyczne
200 funtow. ja tez 15 pojechalam z mama do studia i wszystko bylo cool wogole mi nie ropailo a tym barziej nie bolalo pozdroo dla dziewczynek z kolcami:* WiÄc gĹowa do gĂłry! Wzw podaĹabym dopiero po ustÄ
pieniu şóĹtaczki fizjologicznej i uprzednim zbadaniu enzymĂłw watrobowych i to lepszÄ
szczepionkÄ
engerixem, nie rozumiem czemu w klinice szczepia tÄ
gorsza. staneĹam dzisiaj na wagÄ- przede mna jeszcze 5 kilogramĂłw wole kogos poszukac albo sama sprawdzic miejsce, Teraz na nowo zaczelam nauke chociaz z dziecmi i praca to ciezko znalesc czas..
Ceny róşne.
DOBRZE,ĹťE JESTEĹCIE
hej,sledze watek i trzymam kciuki - napisze cos wiecej ale czasu mam tak malo ostatnio...
Ĺťeby siÄ do siebie przyzwyczaic.
Dentysta gdy mnie zszywaĹ miaĹem odruchy wymiotne i powiedziaĹ, cytujÄ no dobrze, to juĹź dalej nie szyjemy.
sÄ
coraz silniejsze i coraz mniej przyjemne- nie podoba mi siÄ to..
Te z aukcji sÄ
paskudne.
na Rydygiera jest chirurgia plastyczna i robia tam pewnie wszystko...
..Moje drogie caĹy czas apelujÄ nie stosujcie chemii typu meizitang to bĹÄdne koĹo i pewne jo-jo.
Ginekolog mi powiedziaĹ, Ĺźe to mogĹo spowodowaÄ, iĹź pÄcherzyk graffa nie pekĹ na czas i dlatego teraz powstaĹa torbiel. |
|
|
|
|
Reklama
|
Wysłany:
Sob Mar 22, 2014 19:40 |
|
|
|
|