Forum Light's Demons Strona Główna
POMOC Rejestracja RejestracjaSzukajFAQ Użytkownicy GrupyZaloguj

mĂłj maĹĽ pracowaĹ‚, gdy ja miaĹ‚am cesarkÄ™... Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 22:24 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

( xxxMoniisiia91 ) nie bardzo wiem co ci doradzic ..z tego co wiem to brzuch nie powinnien bolec a jak boli i nedaje ci to spokoju to powinnas skontaktowac sie ze swoim lekarzem ,, tym bardzej , ze u niego juz bylas i wiesz , ze jestes w ciazy ....z tego co mi wiadomo pierwszy trymestr jest najwazniejszy i dla ciebie i dla twojego malenstwa .. portal społecznościowy Kobiety cierpliwoĹ›ci wiÄ™cej i posĹ‚uchajcie troszke szybszej i Ĺ‚atwiejszej muzyki a nie smutasĂłw.
A ja tak nie chcÄ™!
przez cala ciaze zwracalam sie do mojego brzusia \\\Kubus\\\, bo moj doktor poinformowal mnie, ze urodze syna i ze jest tego pewny na 100%.
www_kinderswiat_pl -podkreślniki oczywiście zmieniamy na
odświeżam
no ale po miesiacu swedzenie i pieczenie wrociło, wzielam wtedy 4 pozostale tab i luzik wszystko bylo oki, no i niedawno znów...
Diagnoza:
U kobiety której opiekuję się dziećmi stoi taki w piwnicy a bardziej małej siłowni piwnicznej ale jakoś nie miałam okazji skorzystać z niego a wiem że Pani Mariola na nim jeździła i nawet sobie chwaliła.
Mam nadzieję, że również będę mogła się cieszyć z takich wspaniałych nowin jak TY .
apay
Przez pierwszy tydzien praktycznie niczego nie rozumialam, ale uczylam sie codziennie i zdalam egzamin zaraz po ukonczeniu kursu robiac jedynie jeden blad.

River island i mango jakościowo anonse erotyczne Z pęknietego pęcherzyka w jajniku formuję się ciałko żółte.

a jesli juz pepek masz jakis taki nie tego,to kolczyk Ci go zakryje(taki z jakims wiekszym,wybajerowanym \oczkiem\czy zawieszka...czy jak tam to sie zwie) powodzenia!!! W ATF na kursie a w Europejskim centrum Kształcenia Stylistów na doszkoleniu fryzjerskim. z gory wielkie dzieki Polecam świetną odżywkę z Kerastase do włosów koloryzowanych. sex anonse
7 - ostatnia Hej dziewczyny, wczoraj przeczytalam prawie wszystkie posty, bo mialam podobny problem- ostry bol lewego jajnika, nasilal sie przy wstawaniu, przy załatwianiu sie itd. Moja rada dla tutejszych forumowiczów: nic do niej nie mam ale lansowanie na sile na jej korzysc nie wplynie, sorry. hej mam 36 lat, mąż wyprowadził tydzień temu z powodów dla mnie nie zrozumiałych, ale oczywiście ja wiem że na pewno chodzi o inną kobietę, nie było kłótni, płaczu, ale jest mi tak ciężko, że nie wiem co ze sobą zrobić, mamy 10 letniego syna. Fajnie jest rano popływać, bo później zawsze coś wypadnie bardzo Was zachęcam Nie, żebym wprowadziła reżim, ale....
ja w tym roku oczyszczam sie zgodnie z tombakiem , na razie jestem w okresie przygotowania sie .....pozdrawiam i ĹĽycze powodzenia
witam serdecznie wszystkie forumowiczki a szczegĂłlnie dan47 i beta154.
Wcześniej miałam jajnik prawie 10cm, który pękł i trzeba było szybko operować, doszła do tego resekcja jajnika, po trzech latach na tym samym jajniku pojawił się kolejny torbiel.
PomĂłzcie, proszÄ™.
Chciałabym jednak dobić do czwórki z przodu, więc zobaczymy jak to będzie...
Wlasnie dodalam pierwszego posta na blogu, zapraszam, tutaj tez bede siÄ™ udzielac
Przyśpiesza spalanie tłuszczów i pobudzają do pracy „leniwy\ układ trawienia.
Każdy organizm inaczej spala zbędny tłuszcz.
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 22:24 Powrót do góry

Reklama

Doł±czył: 28 Sty 2021

PostWysłany: Wto Lut 02, 2021 22:37 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Image

Zobacz też :

Image

Reklama

Wysłany: Wto Lut 02, 2021 22:37 Powrót do góry

Wy¶wietl posty z ostatnich: