Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany:
Nie Mar 23, 2014 06:50 |
|
a o co chodziz ta piosenkakiedy bylem malym chlopcxem? portal społecznościowy dobrze, Ĺźe tej kawy nie wypiĹam. witam!
zgadzam sie z opinia Ĺźe brak jej urody i chocby nie wiadomo co ze soba robila to i tak bedzie wygladac tandeciarsko i bez klasy
SÄ
dzicie Ĺźe takie kursy faktycznie pomagajÄ
i wnoszÄ
coĹ nowego do zawodu fryzjera?
LubiÄ buĹgarskie i wÄgierskie pĂłĹwytrawne i deserowe.
mĂłj problem obecnie- to nocny tryb zycia i zywienia:/
Pozdrawiam
Bejbi1 masz studia,urode i inteligcje.
a ja owszem chcÄ dzidziÄ, teĹź szukam dobrego ginekologa we WrocĹawiu, mam jednÄ
dzidzie z problemami, wady wrodzone i nikt tego nie odkryĹ w ciÄ
Ĺźy a powinien !!! ogloszenia towarzyskie MaĹa nie gorÄ
czkuje nie grymasi, przy wczeĹniejszych zÄ
bkach nie byĹo biegunki.
bo niby nie planuje ale nie mialabym nic przeciwko na pewno nie sÄ
piÄkne Nie zastanawiaj siÄ nad tym jak jego ratowaÄ, tylko walcz o siebie! Na blizny na gĹowie doskonaĹy jest zabieg mikro hairwww.mikrohair.pl Pozdro Trzymajcie siÄ W koĹcu Wam kibicuje i myĹlÄ,Ĺźe Wasze wysiĹki, cierpienia zostanÄ
nagrodzone Np. seks ogłoszenia
Bardzo chcemy byc razem, ale musimy wszystko sobie przemyslec i poukladac. ja mam to samo tylko 162cm i 65kg wiÄc jest z czego zrzucaÄ... [02.06] 22:25 dziÄki za ostrzeĹźenie Jak spytaĹam siÄ czy moĹźe byÄ gorzej powiedziaĹa Ĺźe nie i mam teraz codziennie na godzinÄ zaklejaÄ oko zdrowe by trenowaÄ chore i po 4 miesiÄ
cach przyjĹc na kontrolÄ. i po takim czasie dostales???? A ja jestem ciasteczkowy potwĂłr!!! MyĹlÄ, Ĺźe tobie potrzeby jest stylista.
Teraz jesteĹmy szczÄsliwymi rodzicami cudnej adoptowanej cĂłreczki.
Drugie pytanie dotyczy sprawy, o ktĂłrej nikt tu jeszcze nie wspominaĹ, a mianowicie czy mĂłj staĹy partner teĹź powinien coĹ zarzywaÄ Ĺźeby nie infekowaÄ mnie za kaĹźdym razem po stosunku..?
Dziewczyny, co myĹlicie o tych artykuĹach:
nie slyszeliscie ze w 4 edycji wystepowac beda same piosenkarki
i powiedzial, ze te badania, o ktorych piszecie nie sa zbyt dobre, i ich mi nie poleca.
Skoro wiÄc LECZY SIÄ NIÄ OTYĹOĹÄ to czemu zatrzymali jÄ
na GRANICY??
mam 36 lat , jestem po operacji 14 cm miÄĹniaka (szĂłstego kwietnia br. |
|
|
|
|
Reklama
|
Wysłany:
Nie Mar 23, 2014 06:50 |
|