Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark
|
Wysłany:
Nie Mar 23, 2014 09:38 |
|
jeśli mogę kogoś polecić to tylko panią Małgosię Kowalewską z JZIS na Targowej 46 tylko do niej chodze na oczyszczenie twarzy jest delikatna i przemiła, i salon jest super, ceny przystępne i super atmosfera seks oferty - kubek, talerzyk 2razy ale na jednym i TYM SAMYM uniwersytecie.
kc & the sunshine band- that\'s the way I like it
Groszek..i jak po basenie?
Las naszym bogactwem...
Kiedys pisałam na ten temat w innej zakładce i tam fajnie dziewczyny sie wspierały ale teraz tam cisza
http://www.totallydelco.com/blog/uploaded_ima ges/petra_nemcova_001-726986.jpg
Powinna zaprosic Cie do srodka, przywitac Cie powiedziec pierwsza dzien dobry i z usmiechem na twarzy doradzic. ogloszenia towarzyskie Przed paru laty w mieszkaniu moich rodzicow zaczely tez wylazic z jakichs katow te bestie.
no i jak tam u mnie na razie ok no ale to poczÄ…tek ehh ciesze sie ĹĽe siÄ™ zdecydowaĹ‚am przede Ĺ›wietami myĹ›le ĹĽe to nie najgorszy pomysĹ‚ po gfĹ‚odĂłwce mniej bÄ™dÄ… kusic zapachy swiÄ…teczne tzn ciast itp przynajmniej u mnie tak byĹ‚o ĹĽe po gĹ‚odĂłwce wcale mnie nie ciÄ…gneĹ‚o ani do sĹ‚odkiego ani do tegi chemicznego zarcia typu pizza czy chipsy no nic uciekam buzka i powodzonka ĹĽyczÄ™ Rowniez opieka po operacji byla bardzo dobra, Pani pielegniarka byla przy moim lozku przez caly pobyt. buhabuhabuha ale mnie rozbawilas. rozwaĹĽaĹ‚am meride, bo znajoma lekarka sama sie nia odchudzaĹ‚a, pieknie schudĹ‚a, ale....potem jeszcze piekniej przytyĹ‚a. zyczliwa swiatu, nie unikaj towarzystwa. seks ogłoszenia
na Kurdwanowie to tylko GALERIA FRYZUR na żaka 19 zaraz przy pętli tramwajowej .pani Danuta jest najlepsza pełen profesjonalizm jest świetną fryzjerką a przy tym strasznie sympatyczna .korzystam z jej usług od 9 lat jak pracowała jeszcze w salonie TRENDY na polotów POLECAM tel: Włosy w ogóle się nie zniszczyły - wręcz przeciwnie były bardziej miękkie niż kiedykolwiek przedtem...dziś jestem po drugim etapie - pasemka. ale musimy wierzyć bo wiara potrawi czynic cuda.. właśnie. I mam nadzieje ze 4 miejsce bedzie miec , tanczy coraz lepiej, a poza tym ma fajna figure zgrabniutka DOWIEDZ SIE CZY MOZESZ JE BRAC! nie polecam salonu pod tytułem REVLON w Żorach!
602 502 532 - jest to SPA przy Ogrodzie Krasińskich / niedaleko Pl.Bankowego / - ale nie mozna tam sie pojawic tak z ulicy...trzeba zadzwonic i sie umowic, bo to miejsce dla wtajemniczonych POLECAM!
Żele z NAILSCOMPANY są świetne , obecnie je używam.Naprawde polecam!!!!
Dobrze że zdążyłam urodzić 2 lata temu, bo teraz z jednym (jeszcze okrojonym) jajnikiem to różnie mogło by być.
Własnie byłam u ginekologa ztwierdziła ze mam nadrerke..
Musisz zjeść zupę przynajmniej raz w tym dniu.
pepek przekuwalam w profesjonalnym salonie,mam kolczyk ze stali hirurgicznej, koles ktory mi to robil powiedzial zebym smarowala miejsce przeklucia 3 x dziennie mascia tribiotik, w zadnym wypadku woda utleniona i spirytusem, bo bedzie sie paprac.
to ile ty masz tych opakowan ???ze masz je w domku???
Killus to dobrze ja jush tez nie mam czerwonego:d i sie z tego ciesze:*tylko dzis mnie kolezanka niehccacy zahaczyła bluzka bo chciala go zobaczyc ale nic na szczescie sie nie stało..a wiecie duzo osob mowi ze trzeba nosic luzne bluzki ja tam nosze obcisle i swietnie sie goi wiec wiecie to od niczego nie zalezy..
kasiek23 ja ruszam z Toba .Moja trzecia glodowka .
do Tatlim >>> |
|
|
|
|
Reklama
|
Wysłany:
Nie Mar 23, 2014 09:38 |
|
|
|