Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark
|
Wysłany:
Nie Mar 23, 2014 12:53 |
|
Kolczyk wcale sie nie babrze, za to pieknie sie goi. portal społecznościowy nawaliĹ‚a tego biaĹ‚ego wypeĹ‚niacza, to chyba koniec leczenia kanaĹ‚owego?
A dlaczego miałoby to być niebezpieczne???
Ciężko być dobrej myśli w takiej sytuacji,tym bardziej słysząc co chwile serduszka innych dzieciaczków i placz tych nowonarodzonych.
aha, ja juz mam kolczyk 2 miesiące i wszystko się super zagoiło, wygląda fajowo
Wycieczkomaniak - no to może następnym razem wybierzemy się do zoo w Krakowie w takim razie w sumie to do Krakowa to bym chętnie pojechała sobie połazić po mieście, tam jest tak fajnie.
Pewnie jak zwykle falszywy alarm
A to, ĹĽe zrobiÄ… cesarkÄ™ na odwal to nie jest nic pozytywnego.
mają dość niemiłą kosmetyczkę z dużym nosem!!!!
Witaj puszysta lady - nawet nie masz pojecia jak dobrze cie rozumiem.
Od początku choruję i dzięki temu muszę brać hormony.
Poczułam się zdradzona, jak bym męża przyłapała z inną kobietą.
tak. ogloszenia towarzyskie http://www.w-a.pl/newsy/2003_II_the_love_proj ect.htm .Tylko nie jestem pewien czy coś mi się ni pokiełbasiło .
Lekarz zalecił mi leczenie hormonalne. Nie bedzie obciachowo wygladac. Pozdrawiam. Piszcie, jeśli macie pytania lub własne refleksje. http://www.youtube.com/watch?v=3-Ilr0mKIyU ogloszenia towarzyskie
który dawał rady przy ścięciu moich włosów. Po surowym, trzytygodniowym poście w organizmie doszło do prawdziwego przewrotu typowe dolegliwości reumatyczne zniknęły. Ja pojechalam do pracy w hotelu, w pierwszy dzien wolny poszlam do Maca i zapytalam o prace, dostalam ja od razu. pierścionka do rzeczy?????? uważam że masz poważny problem i idż z tym do innego lekarza,pozdro! Dodam że z takim paznokciem potrafiłem kiedyś grać w piłkę. nie zapominajcie, że Turcja w części jest Europejska...
No ale coz, przyjelam do wiadomosci to, co powiedzial doktor i zaczelam przyzwyczajac sie do tego, ze bede miala synka
tam powinno sie wyświetlić zdjecie Dody.
Nie zgadzam sie z toba jsesli chodzi budzet i lekkie podejscie arabow do kasy, zalezy kogo i gdzie mieszka, ja np.
aha pamiętajcie, że ścinać trzeba dobrymi nożyczkami bo inne szarpią włosy i nic nie daje tylko wręcz przeciwnie.
help!
...Calkiem mozliwe ! |
|
|
|
|
Reklama
|
Wysłany:
Nie Mar 23, 2014 12:53 |
|
|