Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany:
Nie Mar 23, 2014 16:16 |
|
Mam wiÄcej jej fotek: seks oferty chyba bo dopiero w piÄ
tek idÄ do lekarza...
Hejka.
I TO MA BYC PROFESJONALIZM.
Witam
WITAM JA MIAĹAM 10CM DLUGA I CENTYMETR SZEROKA BLIZNE NA PRZEDRAMIENIU.BLIZNA BYLA ODSTAJACA!
Regine,
czujÄ siÄ dobrze i mam nadziejÄ, Ĺźe wy rĂłwnieĹź
pozdrawiam wszystkie M-maczki
MoĹźe to ponownie zaburzyÄ naszÄ
ochronÄ naturalnÄ
pochwy i objawy chorobowe mogÄ
siÄ nasiliÄ.
hihihi
Ale dal sie wyciagnac na dlugi spacer i szybki marsz.
Rick Astley seks oferty MyĹlÄ, Ĺźe podciÄcie wĹoskĂłw teĹź by daĹo jakieĹ rezultaty.
Jedyne co jest w nim fajne to takie Ĺźywe kolory i zdjÄcia wrocĹawia. Benderowicz kublin Jak naturalnymi sposobami wrĂłciÄ do jasnego karmelowego brÄ
zu, ktĂłry kiedys miaĹam? x OdczekaĹam tydzien i naĹozyĹam farbe z loreala kolejna tym razem superrozjasniajaca. adwokat kraków
a wĹaĹnie znacie jakies sposoby na to Ĺźeby grzywka nie skrecasĹa sie nie wilgoci?? witam, ja mam nieco skromniejsze osiÄ
gi, moja waga powoli wskazuje 56kg!!!na chwile obecnÄ
nie czuje zebym schudĹa,ale waga pokazuje swoje!!!wczoraj do ÄwiczeĹ na orbitreku doĹÄ
cxzyĹam brzuszki-na razie 20-wiÄcej nie daje rady, ale mysle ze dziĹ juĹź zrobie 30, najpierw biegĹam przez 30 min na orbicie,potem zrobiĹa, 5 brzuszkĂłw-strasznie mnie bolaĹo,wiÄc zwÄ
tpiĹam i wskoczyĹam na orbitrek jeszcze na 10 min,i myĹle sobie-sprĂłbuje jeszce z 5 zrobic brzuszkĂłw i normalnie nic mnie juz nie bolaĹo i trzasnÄĹam 20!!!!!!!!!!!Trzymajcie za mnie kciuki!!!!!!! Chyba juz nie mozesz postow pisac ze swojego nicku, co? To siÄ robi na Ĺźywca tak? barwi trochÄ na şóĹto, skĂłrÄ mniej, bardziej widaÄ to na paznokciu POLECAM teraz nie chce wiedziec co bedzie czy syn czy corka bo juz ma dosc tych przygod heheh
DZIENNIE NA SIĹCE
Wyrzeczenia bez widocznych rezultatow szybko zniechecaja
Moja cĂłrka biorÄ
c go urodziĹa dziecko z wodonerczem .
To chyba zaleyz od firmy i gdzie sie kupuje.
jesuuu jak by go tu ubic!!!!!!!
Chcecie wyzdrowieÄ?
Celibat jest wolnÄ
decyzjÄ
, na ktĂłrej przemyĹlenie masz tysiÄ
c szans w ciÄ
gu szeĹciu lat.
Dziewczyny, ten caly temat staje sie obrazajacy tylko dla facetow polakow.
Ja od 12 lat codziennie udajÄ Ĺźe wszystko jest ok ale wiem Ĺźe to nieprawda, sÄ
to pozory dla ludzi ktĂłrzy patrzÄ
c na mnie nie widzÄ
oznak choroby.
ok. |
|
|
|
|
Reklama
|
Wysłany:
Nie Mar 23, 2014 16:16 |