Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany:
Nie Mar 23, 2014 22:17 |
  |
nio nie umiem akurat tego jazyka hehe;/ ogloszenia towarzyskie ...Gdyby mozna bylo cofnac czas... Äwicze na orbitreku jak mowilam od roku....
PoszukujÄ bo zwariujÄ...
moje czynnosci polegaja na codziennym przebywaniu w domu jak narazie wiec robie to co zazwyczaj robia kobiety a przy kompie nie siedze wiecej niz 4 godz dziennie ale w tym czasie dretwienie ani nie ustepuje ani sie nasila...ogolnie staram unikac sie jakichkolwiek tabletek nawet od typowych boli np glowa czy brzuch jestem temu przeciwna jednak jak jesli po wizycie u neurologa dostane recepte bede musiala sie dostosowac...czytalam ze przyczyna moze byc nerw lokciowy,kregoslup i bodajze sprawy mozgu nie wiem do jakiej jeszcze grupy naleze ale z kregoslupem nie mam wiekszych problemow.jesli ktos mogl mi cos podpowiedziec to bede bardzo wdzieczna pozdrawiam wszystkich
Bardzo siÄ z Metrem zaprzyjaznilam od kiedy zjada swoich kumpli na kolacjÄ.
Ten jest firmowany jako Olpran - niezĹa czeska firma, a badziew totalny !!!
I rozumiem,Ĺźe to jest tylko zabieg kosmetyczny,czyli nie trzeba narkozy,tak?
Mam szampon, odzywke i maske i jest super seks ogłoszenia Omijajcie to miejsce dla Waszego dobra
owulacji strasznie bolÄ
mnie piersi, sÄ
powiÄkszone jak to maĹĹź pozdrawiam serdecznie z maĹÄ
to co innego oktavka masz racje- z cesarka w razie czego mozna poczekac... Obecnie maja troje wĹasnych dzieci i ta dziewczynke z pierwszego zwiÄ
zku koleĹźanki.Maja dwĂłch synĂłw 4lata,3lata i malutka miesiÄczna dziewczynka. ogloszenia towarzyskie
ktos wie? bez porĂłwnania, jeĹźeli chodzi o te plastiki z marketĂłw za 25zĹ. 3 lata robuĹam szamponem koloryzujÄ
cym palette jasny brÄ
z, tylko on mi niszczyĹ wĹosy i szybko siÄ wymywaĹ co nie wygladaĹo zbyt Ĺadnie. Z taĹszych marek mogÄ poleciÄ jednie polskie Ava, Gorsenia, Comexim. Sama atmosfera salonu jest tego warta a caĹa reszta to juĹź sama przyjemnoĹÄ. mozna spytac o to, kiedy wyniki i czy w razie negatywnego tez dostaniemy powiadomienie, albo czy jest jakis stroj preferowany w pracy. i przez jaki czas tak robisz?
ĹťyczÄ powodzenia wszystkim odchudzaczkom
pierwsze sĹysze
DziÄkujÄ MarioMario i milena100, ale to nie to.
porownywania, wymiarow, figury, sylwetki?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Reklama
|
Wysłany:
Nie Mar 23, 2014 22:17 |
 |
|
|