Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany:
Pon Mar 24, 2014 11:49 |
|
Zastanawiam sie nad powrotem i zamieszkaniem tam, ale mam wiele watpliwosci. sex anonse Wyciskam i pijÄ ĹwieĹźe: to jedz
6.
Zrobilam pare krokow i zobaczylam............................\swoje auto\\
SÄ
róşne przypadki drÄtwienia...
Nie wyjdziesz na poczatek wiecej niz 300 - 350 na czysto!
JA JADE PRZEZ BIURO WORK&TRAVEL.
od razu widac ze brukowiec
Podaje siÄ wtedy tabletkÄ i prolaktynanie moze siÄ wtedy podnieĹc wiÄcej niĹź 5-10 razy.
Nie polecam.
Jak nie przejdzie , cóş sama wypije
chyba nie ehh sÄ
gorsi od dzieci . portal społecznościowy dla niedowiarkow polecam WrĂłÄmy do zióŠKlimuszki a przekonacie siÄ ,Ĺźe LEWATYWA MA DOBROCZYNNY WPĹYW NA ORGANIZM!Jedno pytanie np.
Duzo powotrzen prktycznie bez obciazenia? CzeĹÄ Kochane Kobietki Mona jesli chcesz zrzuciÄ wage to chyba sie nie obÄdzie z rezygnacji z piwka ... Z regĂłĹy jak sÄ
jeszcze wilgotne. 300zĹ to bez róşnicy? portal społecznościowy
ale po tych 1,5-2tyg ubyĹo mi 5kg. Ale ja juĹź byĹam pare razy 2 dni na gĹodĂłwce(nawet z marszu raz) i 3 dni max,wiec skoro tyle dni byĹam, to juĹź do 4-go dobiĹabym i potem wydaje siÄ z gĂłrki. Dziewczyny czy wy teĹź tak macie? nie jestem za mĹoda ? Ja BROMKA mam odstawionego,bo z 33 ng/ml mam 8. A jem rzeczywiĹcie normalnie. ciao julii,pozdrawiam serdecznie i jesiennie z palermo.czasu niestety brakuje,a dnie coraz krotsze,stad moje milczenie.ale zawsze jestescie w moich myslach i czesto zadaje sobie pytanie:ciekawe co porabia julli,groszek,febe,dzidziuch i cala reszta dziewczat z tego topiku w te jesienne dlugie wieczory i krotkie dzionki.praca,dom,zyciewe dwoje,kursy,ieganina codzienna.jak tam idea swiat.wasze miasta juz ubieraja sie na swieta?
nie najlpiej nie pracodawcy maja obowizek kobietom w wieku rozrodczym nie tylko zagwarantowac 9miescy w domu (jelsi sobie zyczy) - 6 m-cy macierzynskiegio + x lat wychowawczego, niech jeszcze bedzie czas przed ciaza - specjalnie na zaplodnienie - w koncu ile par ma teraz problemy z plodnoscia, co nie?
Mam nadziejÄ, Ĺźe TwĂłj Brat ma farta i ten jeden dzieĹ ĹwiÄ
teczny ma wolny 50km to jeszcze maĹa odlegĹoĹÄ Ĺťyczenia nie zĹoĹźone
Ale gĂłra i tak ma wszystkich na dole daleko i gĹÄboko.
wtedy dieta ma szansÄ staÄ sie stylem Ĺźycia.
ja sie zabieram za ta diete za jakis tydzien i zobaczymy jak pojdzie
dzieje siÄ tak bo czesto opieramy \swoje\ idee na cudzych wartoĹciach, poĹwiÄcajÄ
c siebie.
Ja co prawda nie mam na oku jakiegoĹ goĹcia w czarnej kiecce (ale niezbadane sÄ
wyroki.........
to wcale nie jest smieszne
Wielkie dziÄki. |
|
|
|
|
Reklama
|
Wysłany: