Forum Light's Demons Strona Główna
POMOC Rejestracja RejestracjaSzukajFAQ Użytkownicy GrupyZaloguj

pozdrawiam Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Pon Mar 24, 2014 23:26 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tutaj znowu mamy do czynienia z zasadami biochemii ten proces jest dokladnie wytlumaczony na forum diety optymalnej sex anonse Musisz konieczne pozbyć się tego mięsa. to może nagraj się na video dojdź do szczytu a potem siebie obejzyj fajnie by to chyba wyglądało
moze KTOS Sie NA Tym zna ..I MI POMOze !!!
tego doktora, wszystkie wątki teraz będziesz nim zaśmiecać?
Lubię herbaty.
Najgorsze dla mnie jest to, ze jestem głodna!!!
p.s w udzie mam 52 cm wiec chyba raczej to nie swiadczy o wychudzeniu.
chodzi o prowincje alberta.

i gĂłwno, wyglądam znacznie starzej niĹź przed zabiegiem, skĂłra wisi jak u mopsa, a reklamacji nikt nie przyjmie, radzę uwaĹźać na to całe fotoodmładzanie, bo tu same reklamy gabinetĂłw! portal społecznościowy kto wie albo ma taki problem pomocy kochaniiiiii martwie sie

Ostrzegam jednak, że to dłuuuugie przedsięwzięcie i może pojawić Ci się rudawy odcień. Nigdy jej nie widzialam?? Z tych 200 ludzi, udzieli się 25 (12.5% z 200= 25), więc dalsze 1000 maili (25 x 40), podniosą Twój numer konta na 3 pozycje. witam po przerwie z powodów zdrowotnych miałam 8 dni przerwy,ale jest już ok Napisałam na mojej stopce pewne zmianki nie duże,ale ja jestem zadowolona.Co do mierzenia to też jest różnica około 2-3 cm nie podaje dokładnie bo tak szczerze to mogłam sie źle zmierzyć za pierwszym razem,ale po spodniach,czy spódnicy to naprawdę widać i czuję że jest luz przecież Natalia urodziła już ponad rok temu (4 maja 2005 roku) więc ile ma nosić ten balast po ciąży? anonse erotyczne
Chodzi mi nie tylko o kulturę czy życie ludzi ale o to jakie sklepy warto tam odwiedzić. Ja chodzę do Salonu Karen na osiedlu 1000-lecia i jestem bardzo zadowolona zawsze. nie podziekujesz? ;( co zrobic zeby były grubsze i wróciły do naturalnego koloru? Bardzo polecam! Pozdrawiam miło. na NASTĘPNY dzień zęby zrobiły się bieluteńkie jak po zabiegu wybielania (o co nie prosiłam) i ....o zgrozo!
Ps.
zaletą tej diety jak widzę jest płaski brzuszek- zazwyczaj o tej godzinie wypychało mnie niemiłosiernie- a teraz jest ok,pomimo,że dzisiaj wypiłam już chyba ze 2l płynów
na razie jest mi tu dobrze, ale dobrze tez bylo w Polsce, dobrze mi wszedzie, raczej nigdy nie bylam sentymentalna patriotka...sa rzeczy ktorych nie lubie tutaj, ale tak samo jest ich cala masa w Polsce czy w jakimkolwiek innym kraju!
nie mozesz go po prostu tutalj skopiowac zeby ulatwic nam zycie ?
Oj, kochana, brak czasu Cie nie usprawiedliwia...jakies 5 min.na krotki wpis zawsze sie znajdzie
Hejka
Pozdrawiam
Profesjonalne sportsmenki wcinają na dzień po 3500kcal a mierzą po 170cm i ważą po 60kg, przy czym nie mają praktycznie w ogóle tkanki tłuszczowej.
Wkurzają mnie podczas jedzenia, bo odchodzą od stołu, żądają natychmiast np kanapki, picia itd.
a moze była sekoholiczką?
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Pon Mar 24, 2014 23:26 Powrót do góry

Reklama

PostWysłany: Sro Lut 03, 2021 15:16 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Image

Zobacz też :

Image

Reklama

Wysłany: Sro Lut 03, 2021 15:16 Powrót do góry

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu