Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany:
Wto Mar 25, 2014 09:50 |
  |
nie moglam juz dluzej biernie czekac az sie stuacja sama wyklaruje i anonse erotyczne jeĹli chodzi o medycyne - to ja akurat rozumiem czemu Alegoria woli studiowac w Niemczech - w Polsce za cholerÄ nie zrobisz specjalizacji jeĹli cie klika nie dopuĹci - a dopuszcza rzadko -np. Oktavko, a Ty to jesteĹ szczÄĹciarÄ
Ĺźe bÄdziesz miaĹa cĂłrkÄ
pomóşcie jakiej farby uĹźyÄ Ĺźeby ze Ĺredniego blondu wyszedĹ brÄ
Ĺź
Czy ktos z Was robil sobie tam korekcje warg sromowych?
najlepiej bieze sie butelke do karmienia dla dziecka wydraza sie dziurke i rozstwoerem soli(nic nie czuc) plucze sie nos.
Zabiegi Harmony XL przynoszÄ
niezĹe efekty.
Seminko:
Tyle w tym absurdu, Ĺźe szukamy siÄ i nie moĹźemy znaleĹşÄ.
Czasem lepiej to znoszÄ, czasem - gorzej.
rowerek, bieĹźnia, stepper, minimum 40 min jednorazowo, w staĹym tempie i nie chodzi by byĹo intensywnie, powinnas tak Äwiczyc abys mogĹa rozmawiaÄ podczas ÄwiczeĹ bez zadyszki.
a czemu pytasz??
Bo coĹ mi siÄ wydaje ze takie bĂłle nie powinny trwac dĹugo. sex anonse sb-nd 9-20
Nie przyjmuj moich obietnic, obiecam cokolwiek, by wyjĹÄ z kĹopotĂłw. Pierwszy dzieĹ zaliczony szkoda slow naprawde. ale oczy ma nieprawdopodobne, zgadzam siÄ Dziewczyny, ale czy moĹźecie napisaÄ DOKĹADNIE jak koĹczycie gĹodĂłwki? adwokat kraków
Tam fajne jest. pofarbowaĹam wlosy na czarno .. high hopes - pink floyd -MichaĹ (slicniuszek), czy ktoras z was miala problemy z nadmiernym poceniem sie?? - zawsze jest przerwa na kawe/herbate, wiec nie odmawiaj Ale wystarczy sobie uĹwiadomiÄ Ĺźe to zwierzÄta jak kaĹźde inne i naprawdÄ nie ma co szaleÄ i ich zabijaÄ.To gĹupota zabijaÄ kaĹźdego pajÄczaka w zasiÄgu wzroku bo te zwierzÄta majÄ
prawo do Ĺźycia ktĂłrego czĹowiek nie moĹźe niczemu odebraÄ a co jeszcze waĹźniejsze gatunki gryzieli sÄ
unikalne i ginÄ
ce.
Czasem trzeba sie od tego wszystkiego odciÄ
Ä bo czĹowiek by zwariowaĹ.
nie moge od niego odejsc bo mi grozi ze dziecko zabierze do Turcjii.
DostaĹam krwotoku w szkole PoszĹam z mamÄ
do ginusia i daĹ mi skierowanie do szpitala, na nieistniejÄ
cy oddziaĹ w Lublinie ;3 Zrobili mi USG i wysĹali do szpitala ginekologicznego na ul.
CzeĹÄ mam wielkÄ
proĹşbÄ do Was nie wiem co mam robiÄ z moimi wĹosami:/ mam gÄste dĹugie krÄcone(albo bardziej falowane:/ sama nie wiem bo tylko koĹcĂłwki siÄ krÄcÄ
) puszÄ
ce siÄ wĹosy i chciaĹabym zmieniÄ fryzurÄ.
no ja teĹź nic nie ĹykaĹam tylko pĹukaĹam wciÄ
Ĺź usta a jezyk oczyszczaĹam specjalnÄ
szczoteczkÄ
.
Poza tym dzieci tez wygladaja albo na swoj wiek, albo na starsze lub ponizej swego wieku, ale nikt nie daje im mniej niz o rok lub dwa. |
|
|
|
 |
Reklama
|
Wysłany:
Wto Mar 25, 2014 09:50 |
 |
|
|
 |