Forum Light's Demons Strona Główna
POMOC Rejestracja RejestracjaSzukajFAQ Użytkownicy GrupyZaloguj

21 Airscape - Sosei (F&W Remix) Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Wto Mar 25, 2014 19:25 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

szczególnie w upłał!! seks oferty owoców, chleba, makaronu, zbóż, warzyw bogatych w skrobię, nabiału poza serem, śmietaną i masłem.
Wtedy wyobcowanie znika.
W naszym szpitalu nie zakładają prawdziwych szwów, tylko mają taką zgrzewarkę, która skleja ranę, nie ma więc zdejmowania szwów - bo ich nie ma.
Pozdrowionka Jola
Co do pozycji, zależy, zazwyczaj leżę na lewym boku, z jedną noga ugiętą.
ProszÄ™ o porady zwiÄ…zane z biĹĽutriÄ….
da się zjeść to paskudztwo, trzymajcie się!

Chciałabym żeby jakiś lekarz podszedł do tego na poważnie, ani tylko machnął ręką. seks oferty No ale bez przesady...

Gdyby chodzilo tylko o kalorie to nie byloby ludzi grubych ja znam mase osob ktore latami sa na praktycznie glodowych dietach i nie chudna. Ja juz sama nie wiem co sie dzieje. Ta zielona sukieneczka tez jest fajna. Nie wiem czego sukają u kobiet o połowę od siebie młodszych, ale mam już tego dość, bo nie lubię starszych panów co to powinni wnuczki bawić a nie za seks się brać, czy nie ma już fajnych, normalnych facetów do 30 Ale potem stopniowo stopniow tdojechałam do wagi sprzed diety. anonse erotyczne
A ja miałam zaledwie 17 lat bo nie miałam jeszcze okresu!! A ja farbowałam włosy na czarno ponad rok...w końcu mi sie znudził i kupiłam paloną kawę nałożyłam na tą czerń ale nic mi to nie dało ufarbowały sie tylko odrosty[na szczęście były małe i farba była ciemna więc nie rzucały się w oczy] no ale czarny niestety został... Biobsja nic złego nie wykazała ( robiona dwa razy). a co to sa te wiorki kostne? Ktos pytal o ssanie oleju na glodowce, moze do 3 dnia to dobry pomysl, ja bym sie bala, ze to bedzie znak dla zoladka ze musimy trawic, czyli produkowanie nadmiaru sliny, duzy apetyt, a w zwiazku z tym produkcja sokow zoladkowych. gdzie jest statystyka i badania na temat przemocy w tureckich rodzinach z 80% wynikiem? Szwy czuje bo wbijaja mi sie w policzek, wczoraj pojawil si e sinik jakby mnie w ciemnym zaulku napadli.
Bo moja dziś znowu skoczyła o kg.
efekt - mniej widoczna blizna
Czepiam się nawet tego, że w Szkocji ciągle wieje (i tak planuję sie przenieść na pld UK, ale co tam!
boje się ze jak zrobie farbą z rozjaśniaczem to z rudych się zrobi marchewka...
.........
a ja tez chce PANToFLE i KLAPKI
kocham sie przeciętnie koło godziny, czasem dużo więcej, z reguły do momentu w którym moja partnerka (z która jestem ponad 2 lata) moze wytrzymac, jest mi fajnie, mimo iz nie ma tzw.
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Wto Mar 25, 2014 19:25 Powrót do góry

Reklama

Doł±czył: 28 Sty 2021

PostWysłany: Sro Lut 03, 2021 22:48 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Image

Zobacz też :

Image

Reklama

Wysłany: Sro Lut 03, 2021 22:48 Powrót do góry

Wy¶wietl posty z ostatnich: