Forum Light's Demons Strona Główna
POMOC Rejestracja RejestracjaSzukajFAQ Użytkownicy GrupyZaloguj

fajny topik Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Czw Mar 27, 2014 09:15 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

to dziwne... portal społecznościowy jak dĹ‚ugo robicie wlew.
Zawsze robili mi to samo.
W zasadzie to trzeba mi było w czerwcu dwóch tygodni na nauczenie się jakiego takiego przemieszczania się, ale żebym osiągnęła perfekcję w chodzeniu, trzeba było dokładnie 5 miesięcy i 26 dni ;] Oczywiście nie ma możliwości na początku chodzenia bez kul, ja od tygodnia juz poruszam się tylko o jednej kuli i mówiąc szczerze jest to dla mnie wygodniejsze niż poruszanie się o dwóch.
do gościówka jak pójdziesz do chirurga to zacznie się twoja gehenna ja bym to zostawił w takim stanie jaki jest i nie wycinał paznokcia do tej pory jak nie wyrośnie poza skórę a potem tylko wyrównywał z przodu paznokieć to długo trwa około roku .
Apropo dobrze robi drink z wodka na psychike to raz, na ketoze to 2 .
Witajcie mamusie
Ale zamaist nich staram sie zjesc albo kilka rodzynek albo sliwek sluszonych, albo po prostu owoc
Żel na paznkociu ma cienką wartwę, bez problemu sama wszystko robie!
Pozdrawiam
kto wylosował i poleciał do USA nie mając tam znajomych i rodziny i jak sobie poradził

Nie wyobraĹĽÄ…Ĺ‚am sobie jak moĹĽna myć siÄ™ samÄ… wodÄ…, a jednak moĹĽna, jedyne co musiaĹ‚am zrobić to przypudrować twarz kilka razy, tylko ze wzglÄ™du na pracÄ™J seks ogłoszenia i UZYWANE !!!

A wiem, że można różnie trafić. Do nastepnej edycji Dance of The Star zaprosil bym Ozzy-ego Osbourne-a,Michaela Jacksona i innych topowych wykonawcow.Jezeli natomiast chodzi o nasze rodzime podworko to bez watpienia pieknego aniola jakim jest ELIZABETH DUDA z programu Europa da sie lubic.Jest najpiekniejsza kobietą na swiecie i niech tak pozostanie Moni20, to link też dla Ciebie: jak ma 40 często leci na 20 ..........wymalowane lalki barbie....to one też sa takie mądre wszystkie może cwane Niezaprzeczalne prawo natury sex anonse
Udałam się do dobrego, starszego ginekologa. Pozdrowionka!! To naprawdę pomaga, bo mnie leczył tym bioenergoterapeuta. Oj! jak to zrobić? http://www.youtube.com/watch?v=xo2b5gLRAeY żyjecie jeszcze????
Podobno po miesiacu jest często już zdrowy.
MakijaĹĽ permanentny a nie transparentny...
Hej dziewczyny na test jeszcze za wczesnie, ale od kilku dni bola mnie plecy w krzyzu, kluje prawy jajnik i czuje sytosc w brzuchu jednak kiedy klade sie spac staje sie bardzo glodna...
Podzielcie sie wrazeniami - ci ktĂłrzy maja nieco doswiadczen juz za soba
bulicks chciałabym z tobą porozmawiać, bo niesamowite jest to czego dokonałeś, uwierzyć w to, że mogę jeść i nie utyć (cudowne) sama tak miałam po konsultacjach z dietetyczką, pamiętam tę świadomość, jem i chudnę, jaka byłam wówczas szczęśliwa
4.
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 27, 2014 09:15 Powrót do góry

Reklama

Doł±czył: 28 Sty 2021

PostWysłany: Sro Lut 03, 2021 07:32 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Image

Zobacz też :

Image

Reklama

Wysłany: Sro Lut 03, 2021 07:32 Powrót do góry