Forum Light's Demons Strona G³ówna
POMOC Rejestracja RejestracjaSzukajFAQ U¿ytkownicy GrupyZaloguj

Zawsze podczas diety chudÅ‚am wszedzie oprocz brzucha, jakos Zobacz nastêpny temat
Zobacz poprzedni temat

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomo¶æ
jedantri

Do³±czy³: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWys³any: Czw Kwi 10, 2014 18:25 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Poznałam dr w szpitalu.
sfigmografia.zgora.pl
Chciałam dzisiaj zabić muchę,która siedziała na podłodze,zrobiłam zamach łapką i...pociemniało mi przed oczami,przeszedł prąd w kręgosłupie.Znowu się załatwiłam Było muchę zostawić w spokoju a nie mordować
Kiedys bylam odwazna, pewna siebie, a teraz....trudno jest mi cokolwiek zrobic sama..serio.Okropne to.
odchudzałam się będąc młodą laską jak ważyłam 68 kg, zawsze była zaokrąglona tu i ówdzie, ale starałam się schudnąć....
jedyne rzeczy o jakich potraficie gadac to ciuchy, chodzicie wszystkie tak samo ubrane a media maja pole do popisu...wszystko takim jak wy mozna wcisnac, nawet jakies tandetne kolczyki z plastiku za 40 zł.
Atkins jest dieta ODCHUDZAJACA wiec z zalozenia krotkotrwala wiec badania ktore istnieja sa dokladnie pod tym katem.
po prostu nie dalabym rady, zreszta ja lubie szybko a intensywnie
I tak doszłam do 1000 dziennie i na tym poprzestałam.
gruba kolezanke, ktora sie wcale tusza nie przejmuje , jest wesola, ubiera sie odlotowo, po wariacku, wyszla za maz za fajnego faceta.

Miałam podobnie, taka ciężkość w dole brzucha jeszcze i nie przyszła....test zrobiłam w terminie spodziewanej miesiączki serwowali.waw.pl U nas taka sama pogoda, niby słońce świeci i te 25 stopni może i jest, ale wieje taki wiatr, że temperatura nie jest wcale odczuwalna i moje dzieci dziś na długi rękaw chodzą.
Generalnie polecam cappucino... Coraz starsza sie robie...26, a Ty? Drób Wczesniej bralam Bromergon i chyba wlasnie tym tabletkom udalo mi sie zajsc w ciaze. sfalszowane.elblag.pl
Ja naprawde nie jestem ekspertem w tych sprawach jesli o leki chodzi .Trudno mi powiedziec dlatego,ze nie mam pojecia jaki to lek i po jakim czasie od zazycia zostanie wchloniety przez organizm.To mozna zapytac lekarza ,albo poczytaj ulotke do leku. chodzilam do psychiatry dostalam zestaw roznych lekow a one tylko pogorszyly sprawe. PROMOCJA! Kiedyś bardzo dbałem o obcinanie paznokci. nie chodzi mi o SACRAFICE. Hej, Magbetyczny, bardzo cichutki..
Jedz regularnie 3 posiłki dziennie lub 4-5 mniejszych, nie pomijaj posiłków i nie rób przerw większych niż 6 godzin między posiłkami.
Pozdrowionka i dzięki za wiarę
Natym polega caly \pic\
Gratuluję wytrwałości co do orbitreka - też go mam , ale naweet nie wiem czy jeszcze działa .
prosze odpowiedzcie mi na poje pytanie...
• kapustne (kapusta biała, włoska, kalafior)
Od ok.
salon do strzyżenia BARANÓW a nie ludzi, zwykły zakład szefowa

witam wsyztskich czytalam wasze opinie.moj pierwszy raz u ginekologa byl na poczatku straszny pierwszy raz poszlam do neigo w wieku 21lat nie chodzilam wczensije bo nei bylo potzreby dobrze sie czulam al ekiedy dostalam atak jakby jajnika moj facet sie przestarszyl i poszedl ze mna do ginekologa to byl;y jaja poszlam do faceta- weszlam jak zobaczylam ten fotel to koneic ale nie badal mnie przepytal bylam w szoku ale otworzylam sie u neigo na tej peirwszej wizycie.
sfalszuje.gorlice.pl
, również?
...aż sobie muszę iść ulżyć!
Witam
ALAwrocek, jestem z wrocka.
czy one zgłupiały do reszty?
Zdrowie najważniejsze, szanujmy je!!!!!!!!!
Większość przypadków bulimii łączyłabym raczej z zaburzeniami emocjonalnymi...
*tipsy
President - I give you my heart
ale gdyby ktos cos gdzies przeczytał to dajcie znać bo wiecie \czarne wyszczupla\
to podobno faceci tyją po ślubie

W dzisiejszym \Dzienniku\ znalazłam oświadczenie firmy Szi-bo,ze jest jedynym importerem Li-da i Meizitang i że one są oryginALNE I MAJą POZYTYWNA OPINIE pOLSKIEGO cENTRUM bADAń I cERTYFIKACJI s.a. sferoid.warszawa.pl pomijając mojego prostackiego przedmówce-
Hej dziewczyny,też bym chciała rodzic na zamehoffa.Termin mam na 9.08.Wizytę umówioną u dr Lenczyckiego 25.07.Jestem z poza białego i chodzę do swojego gina,ale rodzic bym chciała w klinice.Tez boje się tego braku miejsc Kobiety zagladacie tu jeszcze ? zl. łyżka musztardy Chciałam wszystko uporządkować, być sama, nie chciałam się z nikim wiązać. sfora.pulawy.pl
Hej Grapka Być może mamy ten sam problem Tokaj szkoda że my mamy tak daleko nad morze Pozdrawiam. może coś z tego będzie w przyszlym tygodniu wylatuje do angli.chce zabrac ze soba laptopa w bagazu podrecznym.czy nie jest to problem?czy moge go wywiezc a potem wwiezc bez problemu??
anie nie do budowy mieśni ani nie do spalania mięśni.
Ale teraz po slubie mysle, ze byloby prosciej, nie mowilibysmy hna zakupach, teraz ja zaplace, tylko placilibysmy z jednej karty i to samo z rachunkami.
Ale to nie znaczy, że mamy się nad sobą użalać.
Hej!z tego co wiem to aby zrzucić kilogramy nie należy ćwiczyć na duzym obciążeniu, bo to zbuduje mięśnie a chodzi o pozbycie sie tkanki tłuszczowej,wiec radziłabym ćwiczyć długo ale na lżejszymbiegu!
Witam Ciesze sie ze jest to forum-mam nadzieję ze będzie ono dla mnie bardzo mobilizujace.Startuje od dzis (07.07).Czuję się na to gotowa.Mam cel,wiedze ,a dzieki Wam mobilizację.Gratuluję wszystkim którzy sprostali wyzwaniu jakim jest głodówka-jestem pełna podziwu dla Was wszystkich!!!
Do kogo warto pojsc?
uuuu no to to juz wieszm niej wiecej wszystko..
jest tak napisane, że nic z tego nie rozumiem

łezka77.....nie trzeba być zagranicą żeby czuć się samotnym i zagubionym , ja często się sama pocieszam , i na jakiś czas mam spokój....zawsze licze tylko na siebie .mam faceta dwoje dzieci pełno problemów ...ostatnio wychodze z założenia że im bardziej poznaje ludzi tym bardziej kocham zwierzeta...nie powiem ale tym się troche zamartwiam....ale dochodze do wniosku że lepiej byc samej mieć chwilowych znajomych niż przyjaciół ja byłam i nadal jestem za dobra i wszyscy to wykorzystali a jak pokaże że sobie nie dam wejsć na głowe to wielkie oburzenie ....fajnie mieć taką mnie jak byłam kiedys taka fajniutka to wszyskim pasuje mam to już w nosie mam 35 lat i widocznie to ja się nie nadaje na to by miec prawdziwych przyjaciół???
seston.waw.pl
LOL ! Jesli bedziesz smarowac mała i moczyc 2 razy dziennie to do tyg.
ola sliczna???
W pracy mam bardzo dobre relacje z ludźmi, pozytywne kontakty z koleżankami, tematy do rozmów nie mają końca.
W piatek powinnam miec wyniki .
W ciągu 3 dni schudłam ponad 3 kilo, nie sypiałam po nocach i dostawałam już choroby sierocej.
Nie dusi mnie w nocy, nie żuca się na mnie z nożem.
nie znoszę maślanki bleeeeeeeeeee
zaczelam jakies 4 mies temu brac bromergon.
Tak liczylam na to ze pomoze mi schudnac!

na razie jak najczęściej pozwalam im biegać w samych majteczkach, żeby mogły zrozumieć jak to wszystko działa sfinalizuje.kolobrzeg.pl Boze cos okropnego niewiedzialm czy mam trzymac kierownice czy machac lapami.
Wiesz to jednak jedno dziecko na iles faktycznie zaraza sie od matki.. Na salę pooperacyjna trafiłam może dopiero ok.13.00 I tu zaczyna się najciężejszy etap. Witam ja zaczelam chodzic na fitness przez miesiac wykorzystalam 15 wejsc godzinnnych. Koszty wysokie, znalezienie mieszkania to w ogole katastrofa. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2634757 serwujemy.waw.pl
NIe studiuje medycyny, wiec pewnie nie pomoge ci tak, jak bys chciala. 12)Dj duro - Hardstyle Energy 2004 - Mama mia tez miałam robiony ten zabieg i jestem bardzo zadowolona właosy miałam czarne teraz mam rude, kolor bardzo mi sie podoba. Możesz zjeść do trzech bananów Oprócz bólu piersi, kompletny brak objawów. Mam 171. Witajcie!
Jkbys mial jeszcze jakies pytanka to zapraszam, pisz, pozdrawiam
kadrowa P.Jadzie Kowalczyk - nigdy nikt nie pomyslal,ze ona ma 45lat kazdy z nas myslal o 28 lat, pewnego razu na kursie powiedziala swoje lata bylo zaskoczenie,smiech i na tym sie skonczylo.
i Anakonda - no coz moje zdanie w sprawie wszelkich tego rodzaku badan jest takie ze punkt widzenia zmienia sie w zaleznosci od punktu siedzenia.
dlatego zastanawiam sie czy warto powiekszyc sobie usta botoksem czy innym cudem.z drugiej strony zastanawia mnie,dlaczego jest to takie drogie.
Moze nie ma innej sukienki ?
Ale kasa i tak nie cofnie czasu.

Zmieniam cel, przez następną połowę głodówki chcę zejść 0,5 kg.
serwomechanizmu.waw.pl
Często się mówi szewc bez butów chodzi i to jest chyba prawda.Tak mam tego świadomość, że terapia jest mi potrzebna, doskonale sobie z tego zdaję sprawę.
O angielskim na straganie zapomnij chyba ze beda to turysci.
Duzy plus jest taki ze za darmo pani bedzie uczestniczyla w kursie i nauczy sie pani przedluzac paznokcie metoda zelowa.
Do kogo jesli tak warto jest siÄ™ tam zapisac.
na allegro, żeby lepiej przewidzieć moment.
Moim zdaniem miesiąc ćwiczeń czy stosowania diety niskokalorycznej to stanowczo za mało, aby widzieć spektakularny efekt.
Nic nie pomoglo na dluzej.
Pozdrawiam i polecam http://www.studio-antidotum.pl/

Zastanawia mnie to dlaczego mój ginekolog kazał mi brać na 12 dzień od wystąpienia miesiączki przez 12 dni i poczekać na następną miesiączkę i znowu powtórzyć to samo. serwomechanizmy.waw.pl srednio odpowiada mi opcja, kiedy sie namecze, wycierpie a efekty beda marne...
chce kotka I dzis juz 27dzien Ale nie marudze, zupa mi smakowala to jakos latwiej mi to przezyc. Trafiłam na fajną terapeutkę od uzależnień, i miałam wrażenie, że ją wkurzam tym marudzeniem. a to co jest http://allegro.pl/kwas-hialuronowy-gesty-25mg -1ml-promocja-i2945458905.html sfaldowanie.bydgoszcz.pl
Hej dziewczyny. w ogóle nie wyceniać lasów czy czegoś innego. ja odstawilam bromergon na poczatku ciazy tak kazl lekarz i strcilam ciaze!!!!!! Wchodze by napisac cos sensownego a tu widze bluzgi po moim wpisie. tydzień. ja słyszałam ze znieczulenie w kregosłup nie jest zbyt polecane bo jesli sie nie uda mozna zostac kaleką ;/ przecież to szansa i dla niego?
Bardzo doświadczona klientka.
-DSH jest konieczny na każdy kierunek,
Organizatorzy głodówek oferują nie tylko noclegi ale i gimnastykę, jogę, basen, saunę, masaże itd.
Chodzi mi o Szczecin.
2.Nie wolno się opalać przez 3 miesiące
staniki na 70 pod biustem majÄ… czasem zbyt wÄ…sko ustawione miseczki;(((
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Reklama

Wys³any: Czw Kwi 10, 2014 18:25 Powrót do góry

Wy¶wietl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz nastêpny temat
Zobacz poprzedni temat
 Skocz do:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

Light's Demons  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!