Forum Light's Demons Strona Gwna
POMOC Rejestracja RejestracjaSzukajFAQ Uytkownicy GrupyZaloguj

nie muszę przecież mieć kaloryfera na brzuchu.. Zobacz nastpny temat
Zobacz poprzedni temat

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Czw Kwi 10, 2014 18:44 Odpowiedz z cytatemPowrt do gry

Popieram ataner.
sfatyguje.radom.pl
U P.BOŻENKI POPROSTU NIGDY NIE CZUŁAM SIĘ TAKA PIĘKNA skonczylam gynalgin i od chwili gdy go nie biore wszystko mnie zwedzi!!
Od rana zaczelam od kupna wagi,i tak dzis mnie na kalafior nosilo i zrobilam zupe bez ziemiakow.
Następnie druzgodzący fakt, że test Ca 125 wyszedł mi podwyższony norma 0.0-35.0 U/ml., ja mam 160.6 U/ml.
Mam czarnych znajomych i tez sluchalem duzo , malo tego znam takie co do tej pory lubia czarne bolce i im z tym dobrze, juz sie przyzwyczaily.
A ceny nie są jeszcze za bardzo wygórowane...uważam że poród tam jest na kieszeń każdego przysłowiowego kowalskiego...ale pewnie z czasem to się zmieni
Sam zabieg dość dantejski Mam wrazliwe szyjki i nie było fajnie.

Najwazniejsze ze sa efekty. sfanatyzowal.olsztyn.pl O!
Jezu pozwól zostań mi mamą tu na Ziemi Kazdy ma swoje ulubione kolory, w ktorych sie czuje dobrze, ja np nie trawie czerwonego, w zyciu nic czerwonego nie zalozylam,bo ten kolor mi nie odpowiada, ale moja kolezanka chodzi np w czerwonym plaszczu i jej pasuje idealnie- czy to znaczy,ze jest dzi**a,bo ubiera sie na czerwono??? Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę by ujawnione dotąd lekkie skutki wrodzonej toksoplazmozy u Antosia były skutkami JEDYNYMI Dziwny jest ten świat... a tutaj okazuje sie ze jeszcze wiecej może być??????? sfilmowanego.glogow.pl
Mi niestety nie wystarczyl rok na poslugiwanie sie jezykiem bez wiekszych problemow i tak, aby czuc sie na silach zeby szukac prace. bo nie rosną Zapisałam się właśnie drugi raz, ponieważ z pierwszej wizyty byłam bardzo zadowolona. Nie wiem czy mozna ssanie oleju stosowac w glodowce turcy są obleśni Ale nasza przemiana materii drastycznie spada i w konsekwencji mamy problem podobny do anorektyczek - jak zacząć cokolwiek jeść żeby nie przytyć? exodus na wyspy moze jestem niekumaty dlaczego Polki tam daja d**y tym ciapatym
dostałam LUTEINE jadlam przez 5 dni i dostalam okres bardzo bolal mnie brzuch 2 dni krwawienie mialam 2 dni a nie jak zawsze 6 dni..
To jest błędne koło.....
ich prostowałalm przez jakiś okres ./..
co się stało w waszych małżeństwach, że jest źle?
naprawde zal mi was wszystkich ktorzy maja blizny mi tez siebie zal bo ja ja tez mam.Ale uwazam ze najgorsze jak sie ma blizne na twarzy bo w koncu twarz jest wizytowka czlowieka.Ja mam na twrzy dokladnie na podbrodku wszyscy z rodziny mowia mi ze tego nie widac ale ja wiem ze mowia mia tak tylko dlatego zebymi oszczedzic przykrosci.Nie jest latwo zyc jak sie ludzie natarczywie patrza na czlowieka.Blizne mam po wycieciu znamienia i myslalam ze bedzie mala ze bedzie bo cudow nie ma ale taka na 2 mm dlugosci i 3 cm szerokosci na ale rozeszla sie .Smarowalam roznymi masciami nawet chcialam sie zdecydowac na mikrodermabrazje ale Pani mi odradzila mowiac ze jeszcze sie nie pozamykaly naczynka.Trudno to zycie ale trzeba zyc dalej tez sie nie poddaje szukam ciagle w internecie cos skutecznego.Zyje nadzieja ze kiedys moze bedzie mozliwe skuteczne usuwanie tych okropienstw co byloby prawdziwa rewolucja w medycynie w koncu zyjemy juz w 21 wieku.Założe sie ze za granica to jest mozliwe tylko Polska ciagle do tylu we wszystkim,Np.w na wspolnej byla dziewczyna ktora miala blizny na twrzy a jej usuneli tak samo w tym filmie twarza w Twarz-gosciu mial na policzku .A wiem to tylko filmy w nich wszysko jest mozliwe.Pozdrawiam wzystkich jestem z Kraka i jak ktos bedzie wiedzial cos o jakis zabiegach to niech napisz .Blizna moja jest 1x4 cm-prawda katastrofa i to na twarzy w miejscu widocznym.Studiuje ale nie jest latwo papappaki solidaryzuje sie ze wszstkimi majacymi podobny problem!!!
Witam wszystkich
Jeśli ktoś będzie miał ochotę skrytykować, opisać swą opinię na mój temat to z góry serdecznie za wszystkie opinie, czy dobre, czy złe DZIĘKUJĘ
Antoś jest poddawany codziennej rehabilitacji co przy tej chorobie jest niezwykle istotne.
papka wypływa swoja drogą oczywiscie, ale ta błonka tylko raz .

a ja mam taki problem ;/ Skończyłam brac Gynalgin 2 dni temu, lekarz kazał mi iść na cytologię po 3 dniach od zakonczenia kuracji a potem do niego na kontrole jak beda wyniki, lecz teraz już powinnam dostać okres i również mam problem, bo boje się że globulki nie pomogły, nadal coś mnie swędzi i biała wydzielina sie wydziela (nie wiem moze to jeszcze pozostalosci z tych globulek??) .
sfinguj.mielec.pl
Czy naprawde nikt nie zna przyczyny bólu dłoni ??? Co do leczenia POLECAM Klinikę w Poznaniu - wspaniali ludzie, lekarze sercem, duszą i siłą umysłu, doskonała kadra, wysoki poziom wiedzy i NIGDY nie zostawili mnie w potrzebie!
Słyszałam te z ze Bromergo no kopia tego drugiergo droższego leku i ze maja Bromergo wycofywac z aptek.
To co meni denerwuje to ejst to że po pewnym czasi ezaczyna skrzypieć i trzeba go oliwić a to strasznie brudna robota.
Od jutra przestaję, dziewczyny powiedzcie co mozna zamówić w restauracji bez soli żeby chociaż trochę poskubac?
a co było z Wodeckim w mamy cie???
pozdrowionka dla ćwiczących
ogólnie po zabiegu są gładziutkie i bardzo czyste, ale przyjemne to to nie jest.
a jak ci się wydaje?
Laida nie mów, ja nawet na 3D nie byłam Kilka razy chcieliśmy się wybrać, ale zawsze coś wypadało, nie nam oczywiście, ale tym którzy mieli zostać z dziećmi.
Jak widze osoby które mają słabe B to im bardzo zazdroszcze Nie wiedziałam co można zrobić w tym kierunku (operacja odpada) i widze , że najlepsza dieta i ćwiczenia więc od dzisiaj zaczynam
U mnie na poludniu konkretnie w Gliwicach wiem ze sie troche czeka,nie mam wiedzy ile ale wiem od czego to zalezy.Myśle ze z takim rozpoznaniem hist-pat

a tak po za tym to o gustach sie nie dyskutuje i nie powinno sie ich tak ostro krytykowac jak niektórzy tutaj... serwilizmie.waw.pl okej okej była ładna ,o to się nie kłócimy,tylko padło pytanie o jej talię,wiem ,że ludzie są róznie zbudowani ,ale można mniej więcej porównać osoby o tej samej wadze i wzroście,i przecież nie moze być aż tak dużych różnic,np laska powyżej mi wmawia,że wazy 58 kilo i ma 56 cm!!
kazdy sam sobie wybiera partnera i widzi jak wyglada, to nie sa czasy gdzie rodzice decyduja, ale to jakie zboczenia ukrywa to wychodzi po latach - i to dotyczy obu stron edawno temu miałam format i skasowały mi sie wszystkie piosenki.Nie miałam ich nigdzie zapisanych niestety. na fryzurę i jakieś farbowanie. Ma byc modny tego lata, zreszta białe spodenki ładnie wyglądaja na opalonym ciałku, czytałam że modny biały makijaz tzn, oczu ( co nie kazdemu pasuje, nadaje sie na wybiegii) białe tez pazurki, brrrrr, dziwnie to wygląda, ale spodenki oki próbuje jeszcze raz setbole.waw.pl
Gdy odświeżamy dywan o innej porze roku lub, gdy brakuje śniegu, wystarczy zaraz po odkurzeniu przetrzeć dywan wodą z octem. zawsze miałam proste włosy, gęste, długie i zdrowe. Tylko że nie jest lekko ;-(( Jestem grubo po 30-tce, dopiero zaczęłam uczyć się języka, tutaj mam pracę biurową, wykształcenie, znam angielski. SQNik Sporo osób tu mówi: Deklarowane na etykiecie komponenty czynne nie były stosowane w znacznym stopniu w celu żywienia ludzi w państwach członkowskich UE przed dniem 15.05.1997 r. Firma funkcjonuje w duzym miescie w Polsce
Mam 29 lat.
Jestescie cudowne podtrzymując na duchu i odpowiadajac na te wszystkie nurtujące pytania, chociaz wciąż te same.Dzieki Wam mam obraz tego co może byc po zabiegu, jak traktować bliznę , nie zdawałam sobie sprawy że tak skacze waga(niestety).Apaszki juz kolekcjonuję, niestety pora roku trafiła mi sie paskudna , o plażowaniu będę mogła pewnie zapomnieć przynajmniej do sierpnia Boję sie jak większość , myśli wciąż krążą wokół jednego tematu.Najgorsze chyba to czekanie.
Dziś było ważenie i -5 kg od wagi początkowej (jestem zadowolona), myśle ze będę brała tab.
a szkoda!
ktoś jeszcze?
Pozdrawiam cieplutko!!!
tylko bez chleba jansego , bez ziemniaków , słodkiego ..

Ile płaciłas za leczenie kanałowe w klinice Dentist ?
sestercyj.waw.pl
Sfora:
mam falowane wlosy!
nie wiem musisz wyprobować różne bezpieczne oczywsicie techniki..
chyba tylko jakas paskudna choroba typu rak moze dać 30 kg spadku wagi
Witaj!
i Plac Waszyngtona
Potem długo jeździłam na zabiegi mikrodermabrazji mechanicznej kryształkami glinu pod ciśnieniem, były to bolesne i drogie zabiegi, ścierali mi skórę aż do krwi i stosowałam krem kolagenowy na to, ale efekty były niewspółmierne do kosztów, więc musiałam zaprzestać, choć niewielka poprawa była widoczna.
a jak z zupa???jak ja gotujesz???ze wszystkich skladnikow?
PRZECIEZ TO NIE NAOMI CAMBEL MA INNE OCZY
Dzieki za rade ale juz po 10 minutach oddechu zlapac nie moge , oby sie tylko nie zniechecic
najwygodniej marudzic ze sie nie ma czasu i pieniedzy na pielegnacje swojego ciala ;;;

A co do kolczyka, to ja nie mam 100% pewności, że on jest zwykły... sfeminizuje.skoczow.pl wodecki jełopie bo połomski nie zyje
i nie działało za bardzo. jak tak dalej bedzie to duża opłata to przysłowie się sprawdzi ze za pieniądze ksiadz sie modli tak to wczoraj wyglądalo dasz kase bedziesz wolny Komu bardzo zależy to musi jść do swojej kurii popytać POZDRAWIAM A i od urodzenia mam kręcone włosy blond...Swojego czasu chodziłam w intensywnie czerwonym odcieniu i wcale nie zepsuło Mi to włosów ani skrętu...Niestety zachciało Mi się wrócić do blondu i każdy doradzał Mi co innego więc w chwili irytacji użyłam dwóch rozjaśniaczy,spaliłam tylko wlosy i mam pomarańczowe.. Ja własnie wczoraj była w salonie do którego chodziłam poprzednio i byłam zawsze zadowolona. Tu chodzi wyłącznie o problem niewychodzenia z domu lub nadmiaru emocji po wyjsciu,cierpienia, a nie o złamany paznokiec czy chec bycia drugą Angelina Jolie. sferometr.wloclawek.pl
Przy dlugich postach organizm naprawde zabiera sie za wszystkie ogniska zapalne w nas i za smieci w nas. tylko wytrysk wciąż potężny miłego ale to już nie przejdzie raczej, bo nie akceptuje pisał tak długich głodowek...żeby nie bło,masz troche racji.ale nie samym chlebem człowiek żyje. zdecydowanie Mucha Dla niego nie jest ważne czy jesteśmy grubi i brzydcy, czy się komuś podobamy, czy też nie. Dzięki dziewczyny za odpowiedzi.
Hej Martyszia.
Stąd ocenić meridię bedę mogła dopiero po roku Jak w miarę utrzymam wagę po zakończonej kuracji.
ja mam ciemno brązowe i też będę wracała do blondu (ten aktualny kolor to chęć odmiany po 10 latach blond koloru).
a co u Was dziewczynki?
słuchajcie a moze ta nagonka to powod spadku sprzedazy meridii kosztuje ok 400 zł ???

KAFETERIA.GUZ TARCZYCY.
sezonuje.augustow.pl
http://pieknastronazycia.nivea.pl/pl/mezczyzn amarzen/mezczyzna/id-32209 Dzięki za odpowiedz a co to za schorzenie i jakie ma podoże?
Nie chcialam zabierac glosu w sprawie dopoki nie poznam tej Renner.
Niedawno wpadła mi w rece gazeta,w której było zawarte takie kompendium wiedzy o diecie atkinsa.
Niestety z doświadczenia wiem, jak różne są opinie lekarzy bo w ciągu 1 miesiąca miałam 3 razy robione badanie USG i za każdym razem torbiel była na innym jajniku aż w końcu poszłam to sprawdzić jeszcze raz i dowiedziałam się - od jeszcze innego lekarza, że wszystko jest w porządku - nie ma ŻADNEJ torbieli.
i tak trwa we mnie ta pewnosc, ze dwie drogi sie zlacza
spowodowanym niedoczynnascia tarczycy??
wie ktos cos na ten temat??

wątek jest zalozony na konretny temat i jak sie szuka takiego tematu to chce sie czegos o nim dowiedziec a nie miec chamska reklame innych salonow i kosmetyczek..... sfer.swinoujscie.pl pomóżcie, może podzielcie się swoim doświadczeniem - co zrobic, żeby je zaaplikowac, czy to boli, czy trzeba bardzo głęboko?
Pozdrawiam goraco!!! Chyba juz nie mozesz postow pisac ze swojego nicku, co? Widzę, że nie jestem sama... - przecież to w ten sposób nie działa to byłaby dopiero strata sflaczeli.polkowice.pl
...ale wazne wygładzających, róznych jedwabi.. Mam takiego za oknem. Mnie lekarze najpierw mówili żebym się przygotowała, że czekanie na efekt leczenia może być długotrwały, a potem jak po miesiącu już się udało- tłumaczono mi, że lepiej nie przechodzić od razu do euforii, bo tak naprawdę czy ciąża się utrzyma będzie wiadomo w 4-5 m-cu antidotum dają popis autoreklamy na poprzednich stronach był jeszcze intastyl tam to wogóle sie pogubili i sami wpadli to widac wystarczy sie wczytac Akryl zakładam wtedy, kiedy klientka ma przesadnie szeroką płytkę, nakładam wtedy akryl na szablonie i za pomocą specjalnych szczpczyków, zwężam podczas schnięcia masy, aby potem nie musiec piłować po bokach, gdyż po takim manewrze przesadnego piłowania po bokach mogą pękać jak i się napowietrzać. teraz jest gorzej bez ketonalu-ani rusz..
I bede tu stale zagladać/ żeby mnie dopingowało do ćwiczeń/ Jak długo trzeba czekać na efekty?
Tylko 10 zł + przesyłka!
Ja tez chetnie sie dowiem..
Zauważyłam, że na tej stronie ksylitol jest błędnie oznaczony.
wiecie co?
Ooo, znalazłam ciekawe forum.
Przez tydzień wyciskałam codziennie sok z 3 cytryn, moczyłam w nim całe włosy i po tym namaczaniu czekałam godzinę, po czym sok spłukiwałam i myłam włosy przeciwłupieżowym szamponem.
Wiec ze względu na niego zrobię wszystko by pozbyć się tej blizny.
No i sa te przykrywki ,żenią sie aby nikt nic nie podejrzewał i sie rozwodzą np pani Beata Pawlikowska była zona cejrowskiego - ta z radia zet.
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Czw Kwi 10, 2014 18:44 Powrt do gry

Reklama

Doczy: 28 Sty 2021

PostWysany: Pi Sty 29, 2021 12:45 Odpowiedz z cytatemPowrt do gry

Image

Zobacz te :

Image

Reklama

Wysany: Pi Sty 29, 2021 12:45 Powrt do gry

Wywietl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz nastpny temat
Zobacz poprzedni temat
 Skocz do:   
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Light's Demons  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!