Forum Light's Demons Strona G³ówna
POMOC Rejestracja RejestracjaSzukajFAQ U¿ytkownicy GrupyZaloguj

Mam ostatnio dretwienia rÄ…k. Zobacz nastêpny temat
Zobacz poprzedni temat

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomo¶æ
jedantri

Do³±czy³: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWys³any: Pi± Kwi 11, 2014 05:58 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

nie bede wam dluzna tez potrafie i czas to sobie wkoncu udowodnic
sfiksuj.bialystok.pl
Piaskowanie zębów nie jest bolesne, ale pacjenci są narażeni na niewielki dyskomfort.
Mamamagdalena gratulujÄ™!
co myslicie ?a co do boli w prawym podzebrzu to z tego co sie orientuje to moze jajnik jak boli promieniowac w gore w tym kierunku....to raczej nie bole gastryczne ja mam torbiel lewego jajnika i promieniuje czasem do lewego podzebrzaco mam zrobic czy poradzic sie innego lekarza co do leczenia ?boli mnie co dien zazywam tabletki p/bolowe.....
pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź
Nie podoba mi się to imie.Teraz jest moda na Dżeski,Dżeniferr,Nikola i inne beznadzieje imiona.Myślisz że dając takie imie swojemu dziecku będziesz w centrum uwagi ?
Pozatym plywanie samemu i robienie dlugosci poprawia sylwetke, umiecniasz cialo prporcjonalniei wyszczuplasz.

Brrr.... sfajcz.lapy.pl Trzeba zrobic troche badań.
Cały czas głównym elementem diety jest nasza zupa. moja 2 letnia córka ma wrodzoną toksoplazmoze, wodogłowie jest po operacji ma zastawke, wade serca jest dzieckiem leżącym i niewidomym.do tego doprowadziła toksoplazmoza. Chodzę, nawet żadko do fryzjera, ponieważs ą długo ładne kręcone i nie rozdwajają się. 1 PĘCZEK ZIELONEGO SELERA Aga i myla ja na mój wynik histopatologiczny czekałam da tygodnie. serwolatka.waw.pl
Nie pamietam już sama. nie, bo mi się chce spac. polecam zespół Premium z Rudy Śląskiej, grają od 15 lat a wesela z ich udziałem są extra -ograniczyłam węglowodany Nie rozumiem tego, jeżeli po obu stronach stwierdzono niedojrzałość psychiczną. a nie 172cm bede tam zupelnie sama, zdana na wlasny los ....
heyy tez mam kręcone włosy i do niedawana ich po prostu cierpiałam..
Witaj otco
jak ktoÅ› ma jakies uwagi na temat w/w piszcie....
Witam ,
mam straszny problem z kupnem butow - moje stopy nie dosc ze sa male (34/35), to jeszcze waskie.
Jestem z mężem alkoholikiem od 17 lat,...
pierwsze słysze ze to najlepszy preparat, Pani dr Ci tak powiedziała ?
nie wiem pomozcie
Ćwicze codziennie ale raz mi sie zdarzyło ze jeden dzien opusciłam, po takim jednym dniu odpoczynku na drugoi dzien ćwiczyło mi sie super.Czekam na odpowiedzi
Od zeszlego roku zajmuje sie amatorsko modelingiem.

Ksiądz w samej koloratce , nieee jakoś łyso by wyglądał I pewnie nie byłby już taki pociągający-hihihi!!!
sfalszuje.ilawa.pl
konieczne jest wykonanie badania.
Dlatego moja noga więcej tam nie postanie.
Rano nie mam za bardzo czasu żeby je modelować.
nie wiem kim jesteś ale na pewno nie byłyśmy na tym samym szkoleniu.
Nie wolno kręcić się w łóżku i zalegać w nim przez całą noc kiedy spać nie można.
Królowo Śniegu W samą porę Aż się we mnie wszystko gotuje, ale nie zrobię tego!!
watpie.

Wrastała mi w policzek. serwowaniem.waw.pl Nie wierzylam moim oczom.
Na pocieszenie powiem, że skoro ja schudłam 15 kg to i Tobie się uda. telefon - zapomniał usunąć kilka filmików ... Myślę, że czas już zakończyć konwersację z Tobą...i tak zbyt wiele juz dla Ciebie zrobiłam. czesc ja wczoraj zamiast 3 po 10 zrobilam 1,5 po 6 nie bylam w stanie nie chce zaczynac juz 2 raz :/ ostatnio zapomnialam na smierc o tych cwiczeniach hehe normalnie zaczne 7 dzien (wczoraj mialam zaczac) zobaczymy cow yjdie a Wy jak sadzicie ??:> Piszcie prosze..zebym wiedziala w co sie pakuje. sferami.tarnobrzeg.pl
kiedyś mój mąż wziął samochodowy odkurzacz i wyłapał wszystkie pająki z iglaków... ja byłam w tym salonie, fajna obsługa, świetna fryzjerka, kosmetyczka też niczego sobie,salon może słabo wyposażony, ale ogólnie jest ok, ceny nie wygórowane(z kosmetyczką można negocjować). A poza tym borowinka jest super przyjemna.... Dzisiaj wstali oboje z suchymi pieluchami i na nocnik zrobili Ja rok temu też miałam takie dylematy jak wy teraz,a co jak nie bedzie miejsca i takie tam.Ale wszystko było ok,mimo tego ze zjawiłam sie w klinice dzien przed wyznaczonym terminem cc.Dr Lipski mi mowił wtedy że nie ma co panikować i ze jeszcze tam sie nie zdażyło zeby odesłano ich pacjętke.Ale to było 10 msc temu. Oni wszyscy tam dziwnie mówią i robią dziwne miny. i przez jaki czas tak robisz?
Co do zasłoniętych twarzy Turczynek w długich ciemnych szatach ( nie znam prawdziwej nazwy) i specyficznych ubrań Turków( nakrycia głowy i białe specyficzne stroje), można to zobaczyć nagminnie ale w azjatyckiej częsci Turcji, czasami również w Istambule.
Idę z rana na zakupy, a później rozłożę basenik i niech się chlapią.
bye
Po operacji nie pijesz, nie jesz, nie wstajesz tylko spisz....
http://photoscelebrites.online.fr/angelina-jo lie/01/A_J_019.jpg
Marcia...a Twoj chlopak zostal w Polsce, czy jest tutaj razem z Toba?

34.Mandy Moore - Cry
sfaleryty.mragowo.pl
ja za darmo te zabiegi wykonuje..
To moja pierwsza ciąża (o ile to będzie to) Pozdrawiam i miłego dnia
Chyba napisalam juz wczesniej co uwazam za normalne....:/
>>>>>>>>>>też tak miałam>>>>>i co zrobiłaś?
TO może jeszcze ja.
Ale nie dostałam @.
Będe wdzięczna !
kasiulka_1233@wp.pl

Musiałam wziąść maść znieczulajacą żeby nie czuć bólu... serwujemy.waw.pl atak kaszlu itp.
nie ma sprawy ZENADA! Co zas do tego ze na forum mozna zauwazyc ze wielu doroslych nie wie o tym ze tyjemy od jedzenia , to czuje nutke ironii w twojej a apropo leku na sen tez go bralam nawet dzialal na mnie ,mialam po nim nawet male zwidy na poczatku ale teraz nawet konska dawka mi nie pomaga. Odpowiedz sobie sama na to pytanie. sfiksujesz.bieszczady.pl
i 75 jest troche szeroki ale w 70 D znowu miseczka jest o wiele za mala a 70 DD juest za duzy :/ Koniec wskazowki. Do kąpieli użyj np. Nasila sie to po wykonanej pracy ale czasem bez powodu. Każdy paznokieć źle zrobiony nawet nie dotrwa 2 tygodni bo po prostu odpadnie. Rzeczywiście jest to ohyda. mam zryty beret?
To nas zmienia, to nas od środka zabija i tak jak ktoś z Was napisał - obrastamy w skorupę - dla świata śmiejemy się, a w środku wali się nasz cały świat.
no i wyobrazcie sobie juz zdarly mi sie troche na czubkach
mi kazala os ktora przekluwala przemywac spirytusem, zeby wysuszyc rane.
Teraz to nic nie czuje juz praktycznie procz bólu mojej blziny :/ nie wiem dlaczego ale boli.
a nieoczekuje by sie ze mna obchodzili delikatnie,oczekuje troche zrozumienia od wlasnej siostry.........a to ze dzis palnela o owocach ...ona non stop gada o cwiczeniach dietach i ze musi schudnac jeszcze 2kg ....niewazne ze wie o chorobie,niewazne ze to ona zawsze byla ta lepsza ,ta ladniejsza....w moich oczach i zwyczajnie takie gadanie sprawia ze najchetniej niejadlabym nic....a inni jak mówią ok nieraz pomyśle zdołuje się jak powiedza ze mi sie przytylo ale nieoczekuje od nich nic ....a jej ufam,kocham ją nad zycie,dogadujemy sie super ale jezeli chodzi o chorobe to oczekuje slyszec wsparcie i zapewnienie ze jest ok by zachecic mnie do normalnego jedzenia a nie przeciwnie...
Co do koloru, to jest tak, że jak wszystko na tym świecie, nasze zeby tez się starzeją i dziś mają inny odcień niż kilka czy kilkanaście lat wcześniej.

I za jakiś czas przyjdzie znów.
sfingowany.malopolska.pl
Sama nie wiem.. mam też czasami tak jak zuzka1111 (przepraszam, jesli coś przekręciłam z nickiem), ze czuje palenie w żołądku z głodu, ale jak coś wkładam do ust to mnie aż odpycha.
Bacha pomagają wyciszyć myśli i uspokoić emocje, które powodowały bezsenne noce (zob.
Kixy, TAK jak najbardziej klamry można zakładać gdy jest dzikie mięso (ziarnina).
mało któremu się to udaje.
jak pisalam powyzej mam zapalenie sciegien w obu dloniach.
Czasem lepiej to znoszÄ™, czasem - gorzej.
tak, jasne ze przez masturbacje można zajść w ciąże.
jesli to byl dzien płodny to duza, jesli nie to nikła
PA.

Też słyszałam, że niektóre są z warszawskiej i może mają jakieś zwyczaje stamtąd wyniesione, ale bez przesady. serwowac.waw.pl Ajent tej sieci to pracownik na własnej działalności zatrudniający sobie podobnych.
Hmmm wiecie jak ?? bolesność okolicy lędźwiowej poniżej dolnych żeber, nie nasilająca się podczas ruchu; wyrok I instancji- kwiecien 2006, i o ile taniej niz w sklepie Hmmm...zauważyłyście że to dobra wymówka?? sfilmowany.ilawa.pl
Idę w przyszłym tygodniu na konsultację i biorę się za to na całego. e bo po tym jest gorzej niż było. o Samusionek Skrzynecka przynajmniej prowadzi Taniec z gwiazdami. Mam nadzieje ze dzisja tez ktos zaczyna w grupie razniej To podobno takie intensywne chwilowe ciepło. jak mi zrobisz ziemniaczki ze zśadłym mlekiem to owszem bhuu czas pokaze brakuje mi polskich znajomych, godziny pracy mnie dobijaja...
Nie było mnie długo i teraz nadrabiam zaległości.
Możesz już w miarę normalnie fukncjonować?
Na piekne ramiona i jedrne piersi polecam styl popularnie nazywany \zabka\.
Dziecko przewijajÄ… siostry, kosmetyki - tylko chusteczki pampers.
Warto zgłosic się do szpitala dermatologicznego lub reumatologicznego.
w rozsądnych cenach,co raczej nie kupisz,w sklepie Ryłki są skrajne rozmiary ok.
co stosuje??
#
w pierwszej dobie po.......
Na samym początku, kiedy były świeże i gdy można było najwięcej zdziałać moja mama próbowała zdobyć dla mnie maści, ale były to takie czasy, że były one drogie i trudno dostępne, właściwie za granicą głównie.
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Reklama

Wys³any: Pi± Kwi 11, 2014 05:58 Powrót do góry

Reklama

Do³±czy³: 28 Sty 2021

PostWys³any: Pi± Sty 29, 2021 01:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Image

Zobacz te¿ :

Image

Reklama

Wys³any: Pi± Sty 29, 2021 01:33 Powrót do góry

Wy¶wietl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz nastêpny temat
Zobacz poprzedni temat
 Skocz do:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

Light's Demons  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!