Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany:
Pią Mar 21, 2014 19:36 |
![Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem](templates/Labs/images/lang_polish/icon_quote.gif) ![Powrót do góry Powrót do góry](templates/Labs/images/icon_up.gif) |
ja mialam wczoraj przesluchanie ...nie bylo zle... ogloszenia towarzyskie nie, nie widziaĹam...a to teledysk teĹź jest...no prosze dzieki, juĹź mam tÄ
piosenke jest super
kaĹźdy woli co innego.wiÄc jak sie zdecydowaÄ??
I czekaj jeszcze z rok....aĹź odrosnÄ
i tylko co dwa miesiÄ
ce przyciemniaj wĹosy synckiem.
Wystarczy,ze bedziesz jadla mniej.
Uwaga:
mam 27 lat.
Bardzo relaksujÄ
cy zabieg, ale wiem, Ĺźe maja szeroki wachlarz zabiegĂłw od manicure przez masaĹźe po bardziej specjalistyczne zabiegi.
boli podczas nawet siadania.
Ze wzglÄdu na plamienia, udaj siÄ do innego lekarza lub do szpitala, aby otrzymaÄ leki na podtrzymanie.
ЧŃвŃŃва ŃПоŃНи нОŃŃŃ, кОгда ĐťŃннОК воŃŃонОК ĐžŃонŃŃ,
mam czarne wĹosy i chce miec braz a na dole chce miec czerwone...boje sie zejsc z koloru poniewaz sciagneĹÄ
m sobie kawaĹÄk z tyĹu i mi sie skruszyĹy a ja nie chce byc Ĺysa
Witaj. seks oferty SiÄgajÄ
mi do ramion, sÄ
grube i puszyste a co za tym idzie krÄcone.
Przed przewidywanym okresem bolaĹ mnie brzuch (rozciÄ
ganie, rozdÄcie) i persi, duĹźo mocniej niz zazwyczaj. wiÄÄÄÄcej sam jakich firm uĹźywancie? temperature pĹynu sprawdzisz np. Dziewczyny ! sex anonse
Pozdrawiam wszystkich cieplutko. Czy mogÄ staraÄ siÄ o uprawnienie rzeczoznawcy majÄ
tkowego, ? Jem wystarczajaco 4 razy dziennie. Pozdrawiam wszystkich niewolnikĂłw Ĺťywiec Trade.Pracuje juĹź tam szeĹÄ lat moje Ĺźycie prywatne przez ten czas zostaĹo wyjÄte z Ĺźyciorysu.Zgadzam siÄ z wami ta firma nas wykoĹczy a potem kopnÄ
w d...??.Tu trzeba miec dobrÄ
psyche????????????????? a gdyby chociaz by;y jedrne to co u nnego ale sa gorsze niz u starej baby naprawde ;( CzeĹÄ Wam, NIE PATRZÄ NA TOCZY KTOĹ JESZCZE MA TAK NA IMIÄ.
Torebka koniecznie pod kolor butĂłw!!
Ale jestem szczÄĹliwy!!!
ja teĹź dzisiaj je dostaĹam od swojego ginekologa bo dorobiĹam siÄ jakiejĹ bakterii...
Ale mam nadziejÄ, Ĺźe znajdzie siÄ kobitka, ktĂłra zainteresuje ise moim przypadkiem i napise mi tutaj co nieco z gĂłry dziÄki
Przepraszam! |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Reklama
|
Wysłany:
Pią Mar 21, 2014 19:36 |
![Powrót do góry Powrót do góry](templates/Labs/images/icon_up.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Reklama
|
Wysłany:
Sob Sty 30, 2021 00:05 |
![Odpowiedz z cytatem Odpowiedz z cytatem](templates/Labs/images/lang_polish/icon_quote.gif) ![Powrót do góry Powrót do góry](templates/Labs/images/icon_up.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Reklama
|
Wysłany:
Sob Sty 30, 2021 00:05 |
![Powrót do góry Powrót do góry](templates/Labs/images/icon_up.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
|