Forum Light's Demons Strona Główna
POMOC Rejestracja RejestracjaSzukajFAQ Użytkownicy GrupyZaloguj

Awidność- 0,408 Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 12:50 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Niestety zbyt wczeĹ›nie spoczęłam na laurach i waga wrĂłciĹ‚a ;( adwokat kraków hej!
Cały weekend biegałam po sklepach, nawet jestem zadowolona, kurtka, buty, szalik rękawiczki, kolczyki i sweterek upolowane, jeszcze bluzek mi potrzeba, ale zabrakło czasu i nieco chęci Nadrobię w przyszłym tygodniu
Od kilku dni zdrętwialy mi 2 palce lewej ręki- najbardziej ten mały i obok serdeczny tak do połowy- moge nimi ruszac ale nie czuje dobrze dotyku nimi zwlaszcza tym małym i jest taki zimny-tez sie boje że mi to nie przejdzie zaczełam zazywac witaminy- a rzeczywiscie boli mnie troche kark cos przy szyi i długo siedzialam nieraz przy komputerze i sie boje ze to nie przejdzie- nawet nie mam ubezpieczenia zeby isc do lekarza- umowa o dzielo- a teraz to mnie nie zatrudnia pewnie jak nawet nie moge szybko pisac -masakra- i tez sie dziwie bo mam dopiero 26 lat albo juz i nigdy takiego czegos nie mialam- a dodam ze to mnie tak nie boli ze w nocy moge spac ale no prawie wogule czucia nie mam w tym malym palcu-i takie igielki badz zimno.Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze nam to przejdzie ze sie wyleczymy
Ja mam problemowe falowane włosy i jak mam iśc do fryzjera to przeżywam koszmar - rosyjska ruletka co wyjdzie.
MagdÄ™ CieleckÄ…
na pewno będzie to wyczuwalne, ale skoro przeżyłam inne zabiegi na twarz to ten tym bardziej pierwszy zabieg mam pod koniec stycznia nie mogę się doczekać.
Rzodkiew
byłam dziś u wspomnianego dr.
Jak nam zazywaĹĽ te leki oba na raz?
And his 24st 7lb bulk barred him from rides at Disneyworld.
Ciągle też chodziłam na spacery, więc jakoś ten czas leciał.

dodam ze raczej okolice Warszawy adwokat kraków czyli to nie do konca jest nasza wina.

Nie wiem, moze ktoś by mi pomógł zinterpretować wyniki i upewnić się czy faktycznie jest ok, czy ja rzeczywiście nigdy nie chorowałam....? A jak tam u Ciebie Febe? Witajcie drogie kobietki. Hej Miśki ja tez stosuje te herbatki i jak dziewczyny wyżej wspominały człowiek czuje się lżejszy a no i znalazłam sposób na nie zjadanie słodyczy po całym domu i w pracy porozstawiałam sobie cukierki i batoniki którymi się zapychałam hehehe i czym częściej na nie patrze tym bardziej mi odchodzi smak na nie ciężko ale się sprawdza...gardło mnie nie boli po tych herbatkach a czy schudłam nie wiem nie wchodziłam narazie na wagę aż strach sie bać ech zobaczymy co będzie pozdrawiam Was cieplutko a i nie przesadzajcie z tym odchudzaniem faktycznie wieszaki nie za fajnie wyglądają buźki :X :X :X Ja niestety na efekty muszę bardziej się postarać. sex anonse
I gratuluje coreczki... Fajnie można modelować fryzury guma jest super i taki krem do modelowania fryzury. www.glodowka.pl A to po tym, jak mialam z nimi do czynienia. Zobaczysz jak tylko pierwsze kilogramy poleca nabierzesz wiary w siebie i sily a wtedy pokonasz resztki niechecie i pojdziesz na basen poplywac. A poza tym znam bardzo dobrze angielski i to jest dla wielu pracodawcow spory atut. Godzina 21:
Zycie Jezusa, zycie Mahometa
Odetchnelam z ulga.
ja od wczoraj na dietce kapuscianej, mam nadzieję uda mi się wytrwać
W każdym wyglądałam jakoś staro, za gruba warstwa podkladu, pomarańczowe policzki, zbyt mocne oczy...
The Moody Blues - Nights In White Satin
Najgorszejest to że za dwa tygodnie mam mieć zakładany stały aparat na zęby, po tym co tu przeczytam obawiam się czy to mi się zagoi do tego czasu.
Dopiero mama (pielęgniarka) jak przyszła na odwiedziny powiedziała, że wywołują u mnie poród.
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 12:50 Powrót do góry

Reklama

Doł±czył: 28 Sty 2021

PostWysłany: Nie Sty 31, 2021 01:03 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Image

Zobacz też :

Image

Reklama

Wysłany: Nie Sty 31, 2021 01:03 Powrót do góry

Wy¶wietl posty z ostatnich: