Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany:
Sob Mar 22, 2014 10:40 |
|
Jak jest nowy i na gwarancji to go reklamuj na co czekasz. portal społecznościowy Przede wszystkim byli doinformowani na temat mozliwosci i warunkow zatrudniamia Polakow i nie potraktowali mnie jak uchodzca z jakiejs afrykanskiej wioski.
tyrhy - kiedyĹ szczepienia na ospÄ byĹy obowiÄ
zkowe.
i nie polecam tego szpitala.
POMĂĹťCIE
Teraz po dwĂłch latach jem wszystko w tzw.
Jestem mĹodÄ
, energicznÄ
, uĹmiechniÄtÄ
, punktualnÄ
, kompetentnÄ
osobÄ
.
ale tylko czasem , a tak to poprostu odwyk.....
Czy pracownik, ktĂłry nie dostaĹ podwyĹźki, mimo Ĺźe 99% pracownikow firmy dostaĹo jest zadowolony i chetny do dziaĹania?
NO DOKĹADNIE TAK JAK PISZE FANKA
- a tak psychika jednak otrzyma sygnaĹ, by siÄ nie obĹźeraÄ, bo później bÄdzie Ĺşle PrĂłbowaÄ warto róşnych metod ogloszenia towarzyskie Dla Panow, ktorzy za szybko dochodza, proponuje przyswojenie wiedzy odnosnie pozycji milosnych.
09, lekarza nie byĹo, ani telefonu, Ĺźe wizyty odwoĹane, ani nic, poszĹam do pielÄgniarki do gabinetu, ona zapytaĹa jak siÄ czujÄ, mĂłwiÄ, Ĺźe dobrze, to zapisaĹa mnie na przyszĹy miesiÄ
c i powiedziaĹa, Ĺźe skoro tak to nie ma potrzeby wizyty. 1. Jest to przykĹad doskonaĹej, harmonijnej atmosfery pracy jakÄ
tworzyliĹmy z Tomkiem w TVN. Ostatnio weszlam do domu, bylam akurat sama i w pokoju mielismy otwarte okno, wchodze a na scianie siedzi taki bydlak wlochaty czarny i sie patrzy na mnie bezczelnie Niestety nie bylo mojego zawodowego zabijacza pajakow w domu i musialam to zrobic sama ;( Trask plask i sie rozplaszczyl na scianie, ale jakie przezycie brrr juz nie zostawiam okna otwartego bo sie boje ze te potwory chodza po mnie w nocy cicha moje owszem wspominajÄ
o urodzinach przy okazji urodzin innych dzieci w ktĂłrych uczestniczÄ
, a potem zapominajÄ
, aĹź do nastÄpnej okazji portal społecznościowy
DziĹ waĹźÄ 101,9. reeeewweeelaacjaaa Te pierwsze sÄ
Ĺliczne Hi dziwczyny! UĹźyj szczotki z miÄkkiego wĹosia koĹskiego lub ĹwiĹskiej szczeciny. Dodam jeszcze, Ĺźe dwa razy piĹciĹa mi siÄ z nosa krew bez wyraĹşnej przyczyny... 2.
http://www.republika.pl/agnieszka00/images/11 .jpg
http://www.annajantar.pl/fotografie
Swietna piosenka.
SÄ
wyjÄ
tkowo niskokaloryczne - 100 g brokuĹĂłw zawiera tylko 26 kcal, dlatego nie tuczÄ
, choÄ sÄ
sycÄ
ce.
czekam na info |
|
|
|
|
Reklama
|
Wysłany:
Sob Mar 22, 2014 10:40 |