Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany:
Pią Mar 21, 2014 02:48 |
  |
fakt jest taki ze jak ktos chce to sie zakreci. ogloszenia towarzyskie PANA CLAPTONA RZECZ JASANA JAK SĹOĹCE MAJOWE A ja mam nadzieje ze operacja tarczycy to bedzie ostatnie krojenie w moim zyciu, KuĹşwa...6 narkoza...W tym jedna 9 godzinna...
Nie wiem co Ty robisz ale ja przegÄ
dam przepisy, co zjem jak bÄdÄ jeĹÄ
bĂłl jest jak przy okresie, a czasami gratis jakby skurcze czuje
Mam wraĹźenie Ĺźe Ĺşle jÄ
zaaplikowaĹam, ale jeszcze przede-mnÄ
9 tabletek wiÄc metodÄ
prĂłb i bĹÄdĂłw nauczÄ siÄ jak pomyĹle to MASAKRA , boje siÄ powikĹaĹ ale tĹumacze sobie Ĺźe nie chce z tym siÄ zaprzyjaĹşniaÄ tylko siÄ pozbyÄ wiÄc bÄdÄ konsekwentna.
CZeĹÄ napiszcie co wam siÄ przytrafiĹo , takiego jak w temacie topiku ?
Zaopatrz sie tez w leki przeciwbolowe np.
strona salonu http://studiobohema.com.pl/
poza tym moj brzuch jest plaski czy stoje czy siedze czy leze na boku, chce tylko wzmocnic miesnie, nie potrzebuje zadnej kraty, jak bede chciala miec jakas na brzuchu to sobie zaloze bluzke w kratke A6W robie bo to nie sa zwykle brzuszki, cwiczenia sa urozmaicone i robiac je przynajmniej sie nie nudze, a efekt zawsze jakis bedzie, nie oczekuje ze bede wygladac jak miss fitness, chociaz niewiele mi do takiej brakuje
i takie same pytanie mam odnosnie separacji..
Pozdrawiam, apeluje do zdrowego rozsadku.
Moj mnie kilka razy udezyl, jak sie dowiedzial ze spotykam sie z innymi ...
dostal prace na cale noce u jej ojca w firmie, tam byl internet...nie trzeba chyba mowic ze nic poza siedzeniem non stop w necie nie robi kompletnie nic. portal społecznościowy amlepi - obecnoĹÄ muszek wĹasnie jest spowodowana BRAKIEM pajÄ
czkĂłw
- ziemniaki podsmazane ale piszecie Tam znajdziesz mnĂłstwo promocji (gĹĂłwnie ogniskuja sie wĹaĹnie wokóŠfryzjera, kosmetyczki itp.). tak z ciekawoĹci pytam. Nie zrobiÄ
Ci nic jeĹli nie bÄdÄ
pewni i ty nie bÄdziesz pewna! adwokat kraków
Smaruje contratubexem o podono jest lepszy, ale ciut drozszy i kosztuje okoĹo 30 zĹotych. w trakci Zapraszam najbardziej bojÄ siÄ o moje dziecko, czy ktĂłraĹ z was miaĹa podobny problem? Pozdrawiam Wszystkich,ĹźyczÄ
c w Nowym Roku duĹźo zdrowia...i nie tylko Trzymam kciuki za Was wszystkie,ktĂłre jesteĹcie PRZED.Mnie usuniÄto tarczycÄ 01.10.2009r.Na pamiÄ
tkÄ zostaĹa wÄ
ska kreseczka i ... Ketonal przez kilka dni i jakoĹ to byĹo. Konspiracja, to , Ĺźe nie jest , aĹź tak wylewny jak Tomek jeszcze o niczym nie Ĺwiadczy, a wiÄc nie poddawaj siÄ
zlodziejie zlodzieje zlodzieje tyle o zabce
majowa_iwi...
Tatra?
Widze ze to jednorazowe powiekszanie surgidermem to tez strata kasy, tyle ze ten nieudany bĹyszczyk na szczÄĹcie jest 10razy taĹszy.
Co stanie siÄ z moimi wĹosami po latach samodzielnego farbowania.??? |
|
|
|
 |
Reklama
|
Wysłany:
Pią Mar 21, 2014 02:48 |
 |
|
|