Forum Light's Demons Strona Główna
POMOC Rejestracja RejestracjaSzukajFAQ Użytkownicy GrupyZaloguj

tez mam tak,gdyby nie to ze musze chodzic do pracy to nie ro Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Pią Mar 21, 2014 02:48 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

fakt jest taki ze jak ktos chce to sie zakreci. ogloszenia towarzyskie PANA CLAPTONA RZECZ JASANA JAK SŁOŃCE MAJOWE A ja mam nadzieje ze operacja tarczycy to bedzie ostatnie krojenie w moim zyciu, Kuźwa...6 narkoza...W tym jedna 9 godzinna...
Nie wiem co Ty robisz ale ja przegądam przepisy, co zjem jak będę jeść
bĂłl jest jak przy okresie, a czasami gratis jakby skurcze czuje
Mam wrażenie że źle ją zaaplikowałam, ale jeszcze przede-mną 9 tabletek więc metodą prób i błędów nauczę się jak pomyśle to MASAKRA , boje się powikłań ale tłumacze sobie że nie chce z tym się zaprzyjaźniać tylko się pozbyć więc będę konsekwentna.
CZeść napiszcie co wam się przytrafiło , takiego jak w temacie topiku ?
Zaopatrz sie tez w leki przeciwbolowe np.
strona salonu http://studiobohema.com.pl/
poza tym moj brzuch jest plaski czy stoje czy siedze czy leze na boku, chce tylko wzmocnic miesnie, nie potrzebuje zadnej kraty, jak bede chciala miec jakas na brzuchu to sobie zaloze bluzke w kratke A6W robie bo to nie sa zwykle brzuszki, cwiczenia sa urozmaicone i robiac je przynajmniej sie nie nudze, a efekt zawsze jakis bedzie, nie oczekuje ze bede wygladac jak miss fitness, chociaz niewiele mi do takiej brakuje
i takie same pytanie mam odnosnie separacji..
Pozdrawiam, apeluje do zdrowego rozsadku.
Moj mnie kilka razy udezyl, jak sie dowiedzial ze spotykam sie z innymi ...

dostal prace na cale noce u jej ojca w firmie, tam byl internet...nie trzeba chyba mowic ze nic poza siedzeniem non stop w necie nie robi kompletnie nic. portal społecznościowy amlepi - obecność muszek własnie jest spowodowana BRAKIEM pajączkĂłw

- ziemniaki podsmazane ale piszecie Tam znajdziesz mnĂłstwo promocji (głównie ogniskuja sie właśnie wokół fryzjera, kosmetyczki itp.). tak z ciekawości pytam. Nie zrobią Ci nic jeśli nie będą pewni i ty nie będziesz pewna! adwokat kraków
Smaruje contratubexem o podono jest lepszy, ale ciut drozszy i kosztuje około 30 złotych. w trakci Zapraszam najbardziej boję się o moje dziecko, czy któraś z was miała podobny problem? Pozdrawiam Wszystkich,życząc w Nowym Roku dużo zdrowia...i nie tylko Trzymam kciuki za Was wszystkie,które jesteście PRZED.Mnie usunięto tarczycę 01.10.2009r.Na pamiątkę została wąska kreseczka i ... Ketonal przez kilka dni i jakoś to było. Konspiracja, to , że nie jest , aż tak wylewny jak Tomek jeszcze o niczym nie świadczy, a więc nie poddawaj się
zlodziejie zlodzieje zlodzieje tyle o zabce
majowa_iwi...
Tatra?
Widze ze to jednorazowe powiekszanie surgidermem to tez strata kasy, tyle ze ten nieudany błyszczyk na szczęście jest 10razy tańszy.
Co stanie się z moimi włosami po latach samodzielnego farbowania.???
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Pią Mar 21, 2014 02:48 Powrót do góry

Reklama

PostWysłany: Sob Sty 30, 2021 12:09 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Image

Zobacz też :

Image

Reklama

Wysłany: Sob Sty 30, 2021 12:09 Powrót do góry

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do: