Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany:
Czw Mar 20, 2014 02:44 |
|
Cena za obciÄcie ok 60zĹ, ale fryzura jest cudna. sex anonse OCZYSZCZONA blagam napisz mi ile maksymalnie moge schudnac natakiej 14 dniowej glodowce???? dobrze mi siÄ kojarzyĹo
Baloniku- dbaj o siebie,moze najlepsza dla ciebie bÄdzie dieta 1000 kcal??
francuski numer
czytam to co piszecie jak mam byc szczera to terz mam zle zdanie o q10 kiedys tam byla dobra fryzjerka pani asia ale niestety juz jej niema ,powiedzeli ze ja zwolniono,terz trafilam do marceliny okropnie nawt niepotrafi wymodelowac wlosow,,,,,,moze ktos wie gdze pani asia pracuje super fryzjerka
TeĹź drÄtwieje mi lewa rÄka, ale nie jest to zwykĹe drÄtwienie.
Dziewczyny czy ktĂłraĹ z Was szczepiĹa przeciwko ospie wietrznej?
swietnie podszkolenie jezyka (uwazam, ze to najlepszy sposob!), poznanie nowej kultury i obyczajowosci (no i kuchni) danego kraju poprzez mieszkanie z cudzoziemska rodzina, poznanie fajnych ludzi (w szkole i na imprezach).
U mnie rĂłwnowaga B=W powodowaĹo zastĂłj wagi. seks oferty Co Kosciol robi dla ludzi???
Ale jak juz wczesniej wspomnialam wszyscy pracuja, wiec na nadmiar towarzystwa nie narzekam. moj brat tez sie wybiera,ale za rok,mam rodzine w Stockh grafitowy mlasku, mimo Ĺźe gdzieĹ tam czai siÄ u Ciebie malutki Ĺźal za takie urodzinki, to jednak ĹźyczÄ Ci wszystkiego NAJLEPSZEGO!!!!!! tak chcem sie za siebie wziÄ
c,choc nie ejst ze mna az tak zle ale wiadomo jak to jest narazie staram sie troszke jezdziÄ rowerkiem-z jakiej dzilenicy jestes? ktos powiedzal ze w q10 jest dobry fryzjer to pani marcelina to masakra chcialam blon a mam jajecznice.cicie jak od siekiery to porazka a zaplacilam jak w profesionalnym salonie.masakra portal społecznościowy
BliĹźej mi do niedoboru masy ciaĹa niĹź nadwagi, proste? np. kiedy to nei moja wina !! pierwszÄ
gĹodĂłwke robilam 2 lata temu aby troche zrzucic udaĹo mi sie wtedy schudnÄ
Ä 11 kg w ciÄ
gu dwĂłch tygodniu a procz tego poczuĹam sie swietnie jakby ktoĹ we mnie posprzÄ
taĹ miaĹam bardziej slniÄ
ce wĹosy i Ĺadniejsza cere i czuĹam sie lekko potem przeszĹam na diete 1000 kalorii zaczeĹam duzo mniej jesc bo mi to starczaĹo potem zrobiĹam sobie druga gĹodĂłwke po 7 miesiÄ
cach schudĹam 8 kg i po tej rĂłwniez poczuĹam sie cudownie trzeci raz zrobiĹam gĹodĂłwke dla samego oczyszczenia bo juz zgubiĹam zalegajÄ
ce kilogramy jednam schudĹam jeszcze 5 kg tym razem gĹodowka trwaĹa 10 dni czuĹam sie jeszcze wspanialej po niej teraz mam zamiar zrobiÄ 4 podejĹcie i mam naadzieje ze znĂłw poczuje siÄ cudownie w koncu zblizajÄ
s sie swieta moze wiec warto oprocz poĹźadku w domu zrobiÄ poĹźadek w swoim organizmie JA JUTRO ZACZYNAM JESLI SIE KTOS CHCE PRZYĹÄCZYÄ BARDZO PROSZÄ wydaje mi siÄ, Ĺźe lepiej zainwestowaÄ juĹź i siÄ zakochaÄ od razu niĹź kupiÄ tanio i siÄ zraziÄ Uwarzam Ĺźe dr Broma to bardzo dobry lekarz i polecam. Nie wiem czy podczas biegunki jest sens robic lewatywe?
chyba bym umarla jakbym miala w domu wielkie albo JAKIEKOLWIEK pajÄ
ki, strasznie sie ich boje.
TrochÄ nawet jest tych jagĂłdek w lesie.
ja tez mam mieÄ operacje ununiÄcia wola tarczycy ( mam 18 lat) boje sie bo wiem Ĺźe sÄ
róşne skutki operacji - nawet utrata gĹosu- no i blizny .
ad.1 Rybka zwana WandÄ
niektĂłrych spraw nie jestem w stanie tolerowaÄ - co tak naprawdÄ zwiÄ
zane jest z postawÄ
, religiÄ
i kulturÄ
muslimĂłw - niewaĹźne jakiego koloru skĂłry sÄ
)!!
LICZBA ZABIEGĂW TO 10.
ZaczÄĹam teĹź braÄ Ĺrodki na przeczyszczenie.
wĹosy bardzo czÄsto wypadajÄ
na skutek zĹej diety, stresy i ...nadmiaru kosmetykĂłw.
Ale to malo wazne. |
|
|
|
|
Reklama
|
Wysłany:
Czw Mar 20, 2014 02:44 |
|
|
|