Forum Light's Demons Strona Główna
POMOC Rejestracja RejestracjaSzukajFAQ Użytkownicy GrupyZaloguj

ja dzisiaj na sniadanko wypilam maslanke,potem jablko ,no a Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Czw Mar 20, 2014 02:44 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Cena za obcięcie ok 60zł, ale fryzura jest cudna. sex anonse OCZYSZCZONA blagam napisz mi ile maksymalnie moge schudnac natakiej 14 dniowej glodowce???? dobrze mi się kojarzyło
Baloniku- dbaj o siebie,moze najlepsza dla ciebie będzie dieta 1000 kcal??
francuski numer
czytam to co piszecie jak mam byc szczera to terz mam zle zdanie o q10 kiedys tam byla dobra fryzjerka pani asia ale niestety juz jej niema ,powiedzeli ze ja zwolniono,terz trafilam do marceliny okropnie nawt niepotrafi wymodelowac wlosow,,,,,,moze ktos wie gdze pani asia pracuje super fryzjerka
Też drętwieje mi lewa ręka, ale nie jest to zwykłe drętwienie.
Dziewczyny czy któraś z Was szczepiła przeciwko ospie wietrznej?
swietnie podszkolenie jezyka (uwazam, ze to najlepszy sposob!), poznanie nowej kultury i obyczajowosci (no i kuchni) danego kraju poprzez mieszkanie z cudzoziemska rodzina, poznanie fajnych ludzi (w szkole i na imprezach).

U mnie równowaga B=W powodowało zastój wagi. seks oferty Co Kosciol robi dla ludzi???

Ale jak juz wczesniej wspomnialam wszyscy pracuja, wiec na nadmiar towarzystwa nie narzekam. moj brat tez sie wybiera,ale za rok,mam rodzine w Stockh grafitowy mlasku, mimo Ĺźe gdzieś tam czai się u Ciebie malutki Ĺźal za takie urodzinki, to jednak Ĺźyczę Ci wszystkiego NAJLEPSZEGO!!!!!! tak chcem sie za siebie wziąc,choc nie ejst ze mna az tak zle ale wiadomo jak to jest narazie staram sie troszke jezdzić rowerkiem-z jakiej dzilenicy jestes? ktos powiedzal ze w q10 jest dobry fryzjer to pani marcelina to masakra chcialam blon a mam jajecznice.cicie jak od siekiery to porazka a zaplacilam jak w profesionalnym salonie.masakra portal społecznościowy
Bliżej mi do niedoboru masy ciała niż nadwagi, proste? np. kiedy to nei moja wina !! pierwszą głodówke robilam 2 lata temu aby troche zrzucic udało mi sie wtedy schudnąć 11 kg w ciągu dwóch tygodniu a procz tego poczułam sie swietnie jakby ktoś we mnie posprzątał miałam bardziej slniące włosy i ładniejsza cere i czułam sie lekko potem przeszłam na diete 1000 kalorii zaczełam duzo mniej jesc bo mi to starczało potem zrobiłam sobie druga głodówke po 7 miesiącach schudłam 8 kg i po tej równiez poczułam sie cudownie trzeci raz zrobiłam głodówke dla samego oczyszczenia bo juz zgubiłam zalegające kilogramy jednam schudłam jeszcze 5 kg tym razem głodowka trwała 10 dni czułam sie jeszcze wspanialej po niej teraz mam zamiar zrobić 4 podejście i mam naadzieje ze znów poczuje się cudownie w koncu zblizająs sie swieta moze wiec warto oprocz pożadku w domu zrobić pożadek w swoim organizmie JA JUTRO ZACZYNAM JESLI SIE KTOS CHCE PRZYŁĄCZYĆ BARDZO PROSZĘ wydaje mi się, że lepiej zainwestować już i się zakochać od razu niż kupić tanio i się zrazić Uwarzam że dr Broma to bardzo dobry lekarz i polecam. Nie wiem czy podczas biegunki jest sens robic lewatywe?
chyba bym umarla jakbym miala w domu wielkie albo JAKIEKOLWIEK pająki, strasznie sie ich boje.
Trochę nawet jest tych jagódek w lesie.
ja tez mam mieć operacje ununięcia wola tarczycy ( mam 18 lat) boje sie bo wiem że są różne skutki operacji - nawet utrata głosu- no i blizny .
ad.1 Rybka zwana Wandą
niektórych spraw nie jestem w stanie tolerować - co tak naprawdę związane jest z postawą, religią i kulturą muslimów - nieważne jakiego koloru skóry są)!!
LICZBA ZABIEGÓW TO 10.
Zaczęłam też brać środki na przeczyszczenie.
włosy bardzo często wypadają na skutek złej diety, stresy i ...nadmiaru kosmetyków.
Ale to malo wazne.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 20, 2014 02:44 Powrót do góry

Reklama

PostWysłany: Wto Lut 02, 2021 17:50 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Image

Zobacz też :

Image

Reklama

Wysłany: Wto Lut 02, 2021 17:50 Powrót do góry

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu