Forum Light's Demons Strona Główna
POMOC Rejestracja RejestracjaSzukajFAQ Użytkownicy GrupyZaloguj

trzymajcie sie dziewczynki oby wam kiecki pospadały bo cm g Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Czw Mar 20, 2014 22:21 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

zaraz zamierzam zrobic lewatywe bo odczuwam straszny bol glowy ogloszenia towarzyskie ZAPEWNIAM CIĘ! 18 bedzie tort i takie tam ciekawe czy sie połaszcze
jak mi cycuszki wylizesz, to przezyje orgazm, co Ty na to?
znowu ucze się od nowa chodzić czy tylko czekam aż sie zagoi i jest już z górki???
Oraz Justyna Steczkowska.
Potem 20 min nagrzewania ,aby składniki ampułki dogłębnie wniknęły we włosy, a na koniec modelowanie i ułożenie fryzury.Wcześniej przemiła fryzjerka dokładnie zapoznała się ze strukturą i jakością moich włosów i dobrała odpowiednia kurację, sugerując konkretny czas kuracji i ilość zabiegów oraz preparaty do samodzielnego stosowania w domu.
pozdrawiam,
a wiec tak....
Jeżeli chodzi tobie o Łątkowskiego z Polanicy to jak najbardziej,a jeszcze lepiej u prof.Kobusa

Już chciałam zamawiać nowe obicia (bo mam też mam roczne dziecko, które nie seks oferty z tego co sie orientuje, ciuszki dziecience najlepiej schodza na allegro.

i mam jeszcze jedno pytanko wiem Ĺźe troszkę głupie ale wolę się upewnić co do kąpieli czy mogę kąpać się z np. A teraz no cóş...ide rozruszać zakwasy co do krocza to od depilacji robi sie ich coraz mniej Gruszki nie polecam, tam jest duze cisnienie wiec pewnie nie za miłe uczucie, wlewnik i 2 metrowy wezyk to leci delikatnie , wolno, ciurkiem i tylko z poczatku samego głupie uczucie bo niby nie planuje ale nie mialabym nic przeciwko adwokat kraków
malo tlustych rzeczy itp. Zastanawiam się czy są wg jakiegos klucza czy trzeba je wykuć? Od 3 dni jestem na glodówce i codziennie robię lewtywę. Jeździłam na nim godzinkę ... Jak już będziesz czuła, że chcesz kończyć to tak cię wyprowadzimy z głodówki, że nie rzucisz się na nic. brrrrrr to był jak koszmar Błagam moze ktos to zna??
test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan)
*przedluzanie na formie 50zl
błedy językowe, ludzie na co dzien stosuja ubogie słownictwa, kuchenna łacine i jakoś dogaduja sie.
Ponoć nasze chłopy też mogą być za to odpowiedzialni...
Tez mialam sińce pod oczami, przystko mija jak organizm się przestawi na odżywianie wewnętrzne.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 20, 2014 22:21 Powrót do góry

Reklama

PostWysłany: Sro Lut 03, 2021 05:08 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Image

Zobacz też :

Image

Reklama

Wysłany: Sro Lut 03, 2021 05:08 Powrót do góry

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do: