Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark
|
Wysłany:
Wto Mar 25, 2014 19:36 |
  |
dąbrowska wcale ładna nie jest - ma garnek na głowie. anonse erotyczne szczerze mowiac nie wiem co Ci napisac Rzeczywiscie trochę wstydliwa sprawa, ale za to bardzo zabawna dla czytajacych.
Pozdrawiam
mamy XXI wiek, lekarze, naukowcy, technolodzy potrafia robic cuda, przynajmniej w teori, chirurdzy plastyczni robia rzeczy niemozliwe gdzies tam w swiecie..
Ja takowych nie miałam
Tym razem chirurg chyba zrobił mi dobrze, bo usunął to mięso i tylko kawałek paznokcia, nie cały.
3tygodnie - 7kg, i jak mówi nieżałowała sobie jedzenia kiedy już zachciało jej się jeśc)
Zuzu czekamy na wynik bety i ściskamy kciuki
Byl dla mnie calym swiatem choc nie byl dla mnie dobry. adwokat kraków guzek....
ĹĽadnych K***** wĂłd utlenionych, spirytusĂłw i tribioticĂłw ! (najlepiej tekstylne) bo u mnie w mieĹ›cie to bardzo wÄ…tpiÄ™ miĹ‚ego wieczorku ja pÄ™dze poĹ‚ozyc malucha bo pĂłzno jak na niego zaopiekuj siÄ™ mnÄ…, kochaj mnie z matczyna delikatnoĹ›ciÄ… i czuĹ‚oĹ›ciÄ…, obdarz mnie subtelnÄ… pieszczotÄ…, pozwĂłl mi być dzieckiem i skupić siÄ™ wyłącznie na sobie i swoich potrzebach. w Glasgow, jak wszedzie, zalezy od dzielnicy, w sredniej, czyli w miare spokojnej, czyli w takiej jak mieszkam, placimy z mezem 325 za wynajem, ok 110 taxu, co 2 miesiace prad, a jesli masz prad na karte- bardzo czeste, to jedna karta kosztuje 5 poundow, wystarczala nam na 2-3 dni.Pozdrawiam portal społecznościowy
Pozatym ma jeszcze inne dolegliwości ale ja już w tym momencie przestałam ją słuchać bo ogarnęła mnie panika. Trzeba zrobić badanie na czynnik krzepliwości krwi! Zero skutku. Witam! Napewno warto jak zoaczysz efekty ,a myślę,że jeśli jesteś szczupła to dużo nie stracisz na wadze.Najwiecej spada w pierwszych dniach a potem z dnia na dzień coraz mniej. i troszke ropieje itd. Papatki :*
Fanka,
Amelina a zanim zaczęłas stosować HTZ to brałaś tabletki antykoncepcyjne?
Z czasem kobieta albo zaczyna używać silniejszego strumienia albo zaspokaja się nawet kilkukrotnie podczas jednej takiej sesji czasami doprowadzając się do osiągnięcia orgazmu nawet za cenę bólu.
Właśnie na temat egzaminów z języka, co trzeba, co wystarczy, jaka jest alternatywa, stopień trudności itp.
Mam nadzieję , że teraz będzie inaczej.
z góry wszystkim dziękuję za poświęcony czas na czytaniu mojej prośby :*:*:*
ja chcÄ™ kupic stepper, ale nie wiem czy warto...
Pomocy!
heheh możliwe a może mam miałam szczęście to zabiegu bo dziobek-mini opuchlizna jakiś tam jest ale prawdę mówiąc mogę swobodnie wyjść z domu a to bardzo dobrze, bo prawdziwym dramatem jest efekt z którym nie można wyjść na ulice |
|
|
|
 |
Reklama
|
Wysłany:
Wto Mar 25, 2014 19:36 |
 |
|
|
 |