Forum Light's Demons Strona Główna
POMOC Rejestracja RejestracjaSzukajFAQ Użytkownicy GrupyZaloguj

on nie zmusza mnie do przyjecia islamu,powiedzial, ze jesli Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Nie Mar 23, 2014 01:44 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Póki co to mi to pasuje, bo do późna siedzimy na podwórku i nie nudzę się sex anonse Najpierw pracowalam jaako impiegata w firmie, teraz od niedawna stawiam pierwsze kroki jako tlumacz.
Wszystkim podoba się to imię i są nim zachwyceni...A wy pewnie macie na imię nie do końca tak jak byście chcieli.
jedziecie do Polski?
BŁAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam was zakręcone
oczywiscie zaraz pojechalam do lekarza ,ale powiedzial mi ze na tym etapie ciazy to nic nie moze zrobic.

Nie powiedziałabym ze wygląda tam apetycznie! adwokat kraków lepiej świadomie dziecko wystawic na te meczarnie?

Co ten człowiek wyrabia z włosami to się nie mieści w głowach zwykłych fryzjerów. http://my.aukcje24.pl/accdb/viewItem.asp?IDI= 25750318 earth wind and fire- let\'s groove tonight; Fryzjer pracuje na welli. Ta ostatnia endo nie mierzyła mi ani T3 ani T4, tylko TSH.Ja podejrzewam, że ta opuchlizna nóg może być spowodowana moją chorą tarczycą.Jednak coby nie było, i tak postanowiłam iść ją zoperować - po tej pani endo z medicovera byłam u pana endo w medicoverze i on też stwierdził, że do wycięcia - ale wiecie, jeden mówi to, drugi mówi co innego, i człowiek nie wie, co ma robić, tym bardziej,że boi się, ze sobie może przez operację pogorszyć/hormony do końca życia/. sex anonse
wpadlam w rozpacz juz nie wiem kto ma racje i czy powinnam sie leczyc czy nie, dzisiaj powtórzyłam sobie badania w sanepidzie i w jeszcze innym laboratorium, a jutro jade do innego miasta do jeszcze innego laboratorium...chce miec trzy niezależne wyniki. Pozniej starte pomidorek bez skorki, starte jablko, marchew, warzywa na parze, sprobuj malutko ale czesto. I niestety musze wybrac czy zostac tutaj i kontynulowac przez kilka miesiecy na odleglosc i pod koniec roku sie przeprowadzic po kursie wloskiego*w tej chwili duzo rozumiem i troche umiem powiedziec, znam angielski perfekt. Ja coś chyba za szybko chudnę, dzisiaj rano waga 61 kg. To jest tylko dla mnie moze innym pasuje takie małe ale ja wole wieksze chyba im większe tym lepsze. no i się udało... ale to nie tak od razu, napracowalam sie troche!!!!
Ochyda.
I to kolejny dowĂłd ,Ĺźe moja blizna nie naleĹźy do Ĺźadnych z poszczegĂłlnych rodzajĂłw blizn.
Ej ja dzisiaj troche poczytałam sobie opowiadań erotycznych i poszłam się załatwić i zobaczyłam plamy krwi, ale okres miałam zaledwie 2 tygodnie temu.
48 godzin i 1700 zł, jeżeli mija 2 doba wszyscy powoli się zaczynają denerwować bo inni czekają .
Mam zamiar usiasc przy tym (bazy medyczne) i jesli czegos sie dowiem podzielic z wami - jednak jak juz wspomnialem czasu ostatnio mi brakuje a to nie jest zajecie na godzinke czy dwie, ale obiecuje ze sie za to zabiore.
Dzięki za odpowiedź.
Mam więcej jej fotek:
I tak na historie brali wszystkich chetnych, a na germanistyke wg ocen.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Nie Mar 23, 2014 01:44 Powrót do góry

Reklama

PostWysłany: Nie Sty 31, 2021 17:05 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Image

Zobacz też :

Image

Reklama

Wysłany: Nie Sty 31, 2021 17:05 Powrót do góry

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do: