Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany:
Pią Mar 21, 2014 01:46 |
|
ale ja siÄ nie gĹodzÄ,nie mam apetytu nawet na to a jem bo muszÄ w mojej miejscowoĹci nie ma basenu,a co do ruchu,to mam 4 dzieci i ruchu przy nich sporo ĹÄ
cznie ze spacerami anonse erotyczne ZafarbowaÄ na naturalny i czekaÄ? Sara May jest paskudna!!!
no ja wlasnei za godz mam wstepne bedania przed operacja ktore tez niedlugo bede miala- aparat imizarowa- trzymajcie kciuki
WÄgle do 20 g.
*Dj Pierce-Vallee de Larmes
W ciagu dnia nie nalezy nogi caly czas trzymac w zabudowanym bucie a starac sie chodzic w klapkach jesli to mozliwe.
o mamma mija jak tak bÄdzie codziennie to dam rade
Tyszkiewicz byĹa kiedyĹ Ĺadna, ale teraz to smutna staruszka i do tego wszystko wie najlepiej.
Moze ktos ma jakis pomysl na prezent z Polski dla kolegi (27lat) ktory mieszka w Anglii.
Obiad (obiadokolacja):
Ja bym polecaĹa jednak tylko we dwĂłjeczkÄ.
DuuuuuuuuuuuuuĹźo zdrowia i zrowego rozsÄ
dku adwokat kraków przy piciu sokow i jedzeniu warzyw.
Doda do diety salate 10dkg (szklanki) zlodziejie zlodzieje zlodzieje tyle o zabce A takiej pod zadnym pozorem nie wolno. Hej GoĹciĂłwa... Mimo wszystko skorzystaĹam z kosmetyczki (p. portal społecznościowy
ja cierpie na prawa reke Wiec jeszcze raz serdecznie zapraszam naWWW.forum.idealne.com PajÄ
ki teraz sobie pije kawke z mleczkiem ale sĹabÄ
i szluczka pale bo to pomaga mi sie zaĹatwiÄ hehe a zaraz Ĺykam 2 lide ciekawe jak dzisiaj bedzie dam znaÄ pozdro i buziaki zobaczysz , Ĺźe inaczej spojrzysz na wszystko, nabierzesz pewnoĹci siebie Nie mogÄ znaleĹşc twojego topiku o dzieciach, ale wspominaĹaĹ, Ĺźe problemy cĂłrki nie sÄ
zdiagnozowane. A moĹźe twĂłj mÄ
Ĺź prĂłbuje na wszelkie sposoby sprawiÄ ci przyjemnoĹÄ w akcie seksualnym a ty czujesz Ĺźe jedynym momentem, gdy masz odlot to zabawy pod prysznicem?
i jeszcze pasemka...
no nie wiem czy isc na ten laser ale moze lepiej sprobowac najpier pojde na konsultacje do specjalistow od bliĹşniowcow i zobaczymy co bedzie dalej pozdrawiam
pozdrawiam
Powiekszalam sobie usta kwasem hialuronowym jakies 3 miesiecy temu i ostatnio przez przypadek wydelam usta podczas snu i tak spalam.
Ligth Sheer, bo czytalam, ze jets on najskuteczniejszy, ale chyba wole juz inny, byle mnie nie golili
Psychoterapia
Bejbi nie wariuj nie wariuj, bo bzdurki ci przychodzÄ
do gĹowy.
MiĹego dnia!!!
Mi tak wykryto. |
|
|
|
|
Reklama
|
Wysłany: