Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany:
Nie Mar 23, 2014 09:00 |
  |
No wlasnie jak tu przyjechalam to mi nikt na ten temat nic nie mowil, ale sie okazalo po 2 latach ze naprawde tak jak mowisz nie mam nad tym zadnej kontroli. seks ogłoszenia jesli mozesz to wyjasnij bardzo plisss
mozna w tym czasie dokladnie obserwowac swoj organizm a naewt
A dĹugo ma otwarte bo ja do 16.30 pracuje niestety..
TrzymajÄ
siÄ tej pracy rÄkami i nogami dopĂłki nie znajdÄ
innej.
I jak dla mnie nie jest to obrzydliwe czy poniĹźajÄ
ce.
ja umĂłwiĹam sie jednak na czwatrek na wizyte
Nie sĹuchajcie nigdy idiotĂłw typu, ze goraczka czy lekkie przeziÄbienie nie jest p/wskazaniem do szczepienia!
Chce wyrpstowac wloski chemiczne. sex anonse W róşnych czÄĹciach ciaĹa, zgodnie z indywidualnymi osobniczymi skĹonnoĹciami, odkĹadajÄ
siÄ nieusuniÄte przez lata zĹogi i toksyny, co prowadzi do coraz mniejszej sprawnoĹci caĹego ukĹadu krÄ
Ĺźenia, a z kolei do licznych chorĂłb.
Ja mam wiÄkszÄ
depresje jak zaĹźywam hormony zwlaszcza dawane na hybiĹ trafiĹ. Setunia Twoja kolej, teraz Ty wymyĹlasz Moj zawsze cos nowego podlapie w Polsce, a potem chodzi jak taka papuga i powtarza, smiac mi sie chce, ale staram sie byc powazna, zeby go nie zrazic Wszystko zlezy od ciebie. DziÄki Bomba, swego czasu teĹź mi to pomagaĹo - kiedy braĹam piguĹki. ogloszenia towarzyskie
SÄ
d nie miaĹ wÄ
tpliwoĹci to fakt, choÄ on miaĹ potworna adwokatkÄ, ktĂłra ciÄ
gle usiĹowaĹa mnie wyprowadziÄ z rĂłwnowagi, aĹź sÄ
d jej zwrĂłciĹ uwagÄ, Ĺźe opuĹci sale hehehhe , zarzucali mi cuda na kiju , ja jednak z racji wykonywanego zawodu, byĹa nieustannie opanowana, i nigdy nie daĹam siÄ zbiÄ z toku mego myĹlenia. Trzymajcie sie Iza_de: i ĹźyczÄ szybkiego gojenia ran ChoÄ przez weekend byĹy nawet powiedziaĹabym, bardzo grzeczne. Ty juĹź wiesz Ĺźe to co robisz , jest nienormalne , wiÄc wedĹug mnie wyjdziesz z tego - trzymam kciuki !!! W kaĹźdym razie - caĹoĹÄ trwaĹa jakieĹ 40 minut i bardzo sprawnie to zostaĹo wykonane.
Czasem aĹź robiĹam siÄ biaĹa.
WiedziaĹam od razu Ĺźe cos jest nie tak bo oko byĹo czerwone wiÄc szybko udaĹam siÄ do lekarza no i szybkie badania a zaraz za nimi leczenie ktĂłre byĹo skuteczne bardzo po ktĂłrym IgG spadĹo .
DIETA KEKWICKA
jednak zdrady i alkoholizm nie zawsze moga byc powodem dla kosciola azeby uniewaznic malzenstwo
A co powiecie o dr WrĂłblewskiej i dr Sokalskim (Dolmed)??
mam takie male pytanie:jestem w 9 tygodniu ciazy i mam czasami takie dziwne bĂłle brzucha-jakby taki skurcz chwilowy i zaraz przechodzi..czasami sie powtarza co jakas chwile i pozniej spokoj a czasami jest to raz czy dwa i juz po i teraz nie wiem czy powinnam sie denerwowac czy to jest normalne??z gory dziekuje za odpowiedz...dodam tylko ze bylam niedawno u lekarza i mowil,ze wszystko jest oki i mam sie nie denerwowac bo wszytko jest wporzadku...
........
wiec polecam przy nich uzywac warstw podkĹadowych).
Kazda z nas przeciez przez to przeszĹa. |
|
|
|
 |
Reklama
|
Wysłany:
Nie Mar 23, 2014 09:00 |
 |
|
|