Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark
|
Wysłany:
Sro Mar 19, 2014 16:16 |
  |
o to jest pytania, chciaĹ‚abym by zappanowaĹ‚ spokĂłj, a wszyscy ludzie zyli szczÄ™sliwie.. seks ogłoszenia teĹĽ mam problem z bliznami moje znajdujÄ… sie na twarzy i szyji.
Moze upralas w goracej wodzie ???Ja piore na 30 stopni i wieszam zaraz po odwirowaniu.
Jak więc w obliczu w/w faktów skomentujecie to:
To tak w skrĂłcie.
sam ośrodek bardzo nam odpowiadał, z przepięknym ogrodem, dwoma placami zabaw, basenem - jak dla osoby mieszkającej w bloku to prawdziwy raj w dodatku w ofercie łóżeczka turystyczne, krzesełka do karmienia, dużo zabawek ogrodowych i innych, jeździki, bujaki, itp.
Ps.Ile kcal zjadłaś ?
słodkie blondynki ale w porównaniu z jędzowatym wyrazem twarzy steczki sa bardzo ładne.
Zaplanowałam 10-dniową głodówkę.
w tej bajce byly smoki?
poszlam do fryzjerki...nalozyla mi platynowy..rezultat?
Na Ciebie zawsze można liczyć, gratuluję i milutko Cię pozdrawiam - Marek. ogloszenia towarzyskie ciezko bylo wlzoyc , ale pomeczylam sie kilka min i weszlo!
Lepszy na pewno pod tym względem że tam i możesz rękami ruszać a nie tylko nogami jak w przypadku rowerku. poszukuje Samanthy fox The best is yet to come i Modern Talking Keep love alive Dziś dzień 4 rano standardowo musiała byc linea +szkl.wody no i kawa oczywiście z mlekiem a teraz grzeje sobie zupke dziś jeszcze czekaja na mnie 3 banany i mleko rzeczywiście jakoś przestałam mieć ochote na słodycze no i spodnie zrobiły sie jakieś luźniejsze Madziolek!nie obraź się,ale Find_me ma racje!to nie są żarty naprawde,tu niektóre osoby (do nich ja się zaliczam ) walczą z nadwagą i mają z ''czego''zrzucić,albo chcą wyrzeźbić sobie sylwetkę,ale ty...ja tego nie pojmuję i przepraszam cię,ale powiem ostro nawet jestem wkurzona bo teraz po przeczytaniu Twojego postu to czuje sie jak gruba świnia.... zanedbywał swoje obowiązki. ogloszenia towarzyskie
a co to tak ucichło......... ogólnie mam wziąć 10 tabl. monkey brian idz juz stad ludzi wkurzasz swoimi glupimi tekstami Będziesz zadowolona. ad.2Jesli jestes w pracy to mozesz uzyc najlagodniejszego dezodorantu np Nivea.Po przyjsciu do domu od razu go zmyc. Tik tak - witaj!! White Christmas
Badz wellaflex i taft.susz suszarka z dyf.
nordic walking w wodzie!:
Napisz cos wiecej o tym bio drain'ie na co to jest ?
Ja tez mowie ze nie bede sie przejmowac ale wiem z doswiadczenia ze tak sie nie da.
Problem z prl pozostał i leczenie trwa nadal- ale guz się wchłonął i mimo zażywania leków- teraz już dostinex- czuję się zdrowa i badania to potwerdzają
Cialko jakby sie nigdy nie rodzilo dzieci.
Aksamitna czyli teoretycznie jest sznasa że się ewentualnie możemy spotkać w klinice
Wiem że miałam dużo szczęścia i mam za co dziękować losowi, że w ogóle tak się skończyło ( miałam też poparzone drogi oddechowe i gdyby w porę nie przewieźli mnie do Siemianowic mogłam umrzeć, oprócz tego w szpitalu w moim mieście miałam mieć amputację obu rąk) ale jednak ciężko żyć z takimi bliznami.
Prześwietliłam już wszystko, co możliwe, włącznie z doplerem żył/robiłam kilka razy/ i nic.I lekarze nie wiedzą od czego, bo wszystkie badania wychodzą dobrze.. |
|
|
|
 |
Reklama
|
Wysłany:
Sro Mar 19, 2014 16:16 |
 |
|
|
 |