Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany:
Wto Mar 25, 2014 03:17 |
|
Witam, ja jestem po zabiegu i to juĹź drugim, ale tym razem boli mnie okropnie. ogloszenia towarzyskie Ale, spotkaĹa mnie dziĹ niespodzianka, bo wygraĹam karnet do Gimnazjonu i zacznÄ siÄ ruszaÄ, Ĺźeby schudnÄ
Ä
a moze ja cos zle robie??
OCTENISEPT PĹYN-->WIESZ MOZE CO POMAGA na dzikie mieso?????
Mam nadzieje, ze nioe beda mnie znowu operowac tylk odadzÄ
jakies prochy albo zrobia laparoskopie.
JakieĹ zmiany w organizmie-moĹźe inna dieta,stresy lub brak witamin i mineraĹĂłw!
http://www.youtube.com/watch?v=3-Ilr0mKIyU
witajcie dziewczyny!
Co za bezsensowna kampania reklamowa
Hej! adwokat kraków Ja dzisiaj wpadam jak po ogien bo zaraz lecimy na kolacje.
mieszkam za granica, widze jak to jest.... mogla tez sama przeciac pepowine!!! CzytaĹam, Ĺźe bardzo waĹźna jest dokĹadnoĹc wykonywania tych ÄwiczeĹ. OczywiĹcie byĹam na to tak napalona, Ĺźe od razu wyĹÄ
czyĹam racjonalne myĹlenie... wydaje mi sie Ĺźe delikatne klapeczki np japonki na lekkiej szpilce anonse erotyczne
Kto Ci to zrobil i dlaczego?! To moĹźe i ja kupiÄ sobie psa... I takie dane podaĹam. Widzieliscie wersje amerykanska? itd....... zeszĹy. znam ten bĂłl mĂłj mÄ
Ĺź zostawiĹ mnie po 11 latach gdy byĹam w 3 tyg.
Z jednej strony dobrze, ale z drugiej bojÄ siÄ Ĺźe kiedyĹ bÄdÄ
zaczepiaÄ takiego ktĂłry gryzie...
potem dziesz do lekara medycyny pracy i tam (zaleĹźy od lekarza) albo robisz badanie, albo nie i masz wpis o przeprowadzonych badaniach i wynikach w normie.
puknij sie zanim cos takiego napiszesz!!
Podobno jest to najczÄĹciej stosowana terapia - tzw.
A z WrocĹawia ? |
|
|
|
|
Reklama
|
Wysłany:
Wto Mar 25, 2014 03:17 |
|
|
|