Forum Light's Demons Strona Gwna
POMOC Rejestracja RejestracjaSzukajFAQ Uytkownicy GrupyZaloguj

CHYBA ŻE KAMERA JĄ TAK ZNIEKSZTAŁCA. Zobacz nastpny temat
Zobacz poprzedni temat

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Pi Kwi 11, 2014 05:05 Odpowiedz z cytatemPowrt do gry

no i jak tam u mnie na razie ok no ale to początek ehh ciesze sie że się zdecydowałam przede świetami myśle że to nie najgorszy pomysł po gfłodówce mniej będą kusic zapachy swiąteczne tzn ciast itp przynajmniej u mnie tak było że po głodówce wcale mnie nie ciągneło ani do słodkiego ani do tegi chemicznego zarcia typu pizza czy chipsy no nic uciekam buzka i powodzonka życzę
serwisu.waw.pl
Szkoda, ze wieku mi nie zdradzisz.
Roy Orbison - California Blues / Pretty woman
witam
aura super że Wam się udała pogoda, wypoczywajcie ile atrakcji !
Brała obydwa zimą /7 kg w dół przez 2 m-ce!/ Minęło pół roku, a ona o dziwo nadal żyje i ma się świetnie!
polecam

Ja jednak w I fazie unikałabym kofeiny jak ognia. sfaldowal.bielawa.pl OCTENISEPT PŁYN-->WIESZ MOZE CO POMAGA na dzikie mieso?????
kurcze wylazisz juz z 1 trymestru Moim zdaniem kazdy przypadek jest inny, jedna wyjdzie z tego po tygodniu a druga meczy sie przez kilkanascie lat... Hej Tasinka: Ja sobie kiedyś zrobiłam z 4 zabiegi na włoski w okolicach łonowych. Chciałabym powiedzieć, że to nie rodzice krzywdzą dzieci nadając im takie imię, lecz otoczenie. sfilcowal.bydgoszcz.pl
Myslimy powaznie nad wspolnym zyciem, on juz zdecydowal sie odejsc. Pod biustem masz malo – to nie problem! Wyszyńskiego, ale który numer nie pamietam. Non stop leciała krew z ranki, bolało mnie strasznie w końcu mój chłopak powiedział żebym wyjęła go raz na zawsze ... Wygląda od pierwszego dnia cudnie. wpadki katarowo - kaszlowe w przedszkolu w pierwszym roku ale np.
http://www.allegro.pl/item94234323_nike_wmns_ sprint_sister_leather_model_06r_od_top.html
W żywcu sa organizowane różne staże studenckie typu warzalnia taletnów czy jakoś tak.Orientujecie się moze jak traktowani sa stażysci?
Zwierzak może chodzić obok nich i praktycznie nie zwracają na niego uwagi.
Witam!
Nie wolno ich ruszać, a największym nieporozumieniem jest ich usuwanie przez chirurgów.
pracuje tam niesamowita kobieta-pani Agnieszka, złote ręce i serce.

nie opuszczę Cię aż do śmierci!
serwomechanizmow.waw.pl
Stosujesz.nacierania?Jakies zabiegi ? Działalnośc piekarniczą zawiesiłam do odwołania
to nie jest przykład godny pochwały a wręcz przeciwnie !!
tu ---> http://is.gd/Vin
Pozdrawiam Was wszystkich...
Wiadomo, że z poważnymi problemami nie dałaby sobie sama rady.
mój problem polega na tym, że od pół roku strasznie bolały mnie nogi w nocy (kości) i ogólnie kości po całym organizmie, przestraszylo to moją mame, która kazała mi iść do lekarza, no więc poszłam
również jestem posiadaczką kręconych włosów, nie są to wprawdzie sprężynki ale jestem zadowolona
Pink Floyd- wish you were here
Szacuje, że mam ok 1,76, ale po ubraniach widzę, że przybyło mi od tego czasu, jeszcze z 1, 2 cm.
Chirurg wyciol mi ok 2 mm paznokcja wyczyscil wal.
Pozdrawiam bardzo serdecznie.

Przed plnowaną ciążą zrobiłam sobie różne badania i okazało się że mam toksoplazmozę. sestyna.waw.pl w taki sposob ograniczasz tez jedzonko w moim przypadku dziala .
hej! Jakie plany na lato? pozdro! I zaczela sie polka. wiecie co jak wy chcecie zmniejszyc biust to oddajcie mi troche swojego bo ja mam taki maly ze nawet go niewidac sfaldowac.bialystok.pl
coś tak czułam, że za bardzo obciążam kręgosłup chyba zostanę narazie przy pilatesie, wzmocnię mięśnie i stopniowo wrócę do 6W. Magda Gruszka Hasło: Znajdziesz odpowiedzi na wiele pytań. gggggg --> mogę również prosić o zdjęcie przed i po Witam wszystkie osoby odchudzające się, dawniej siedziałam tu na kilku wątkach szukając właściwego dla mnie sposobu odchudzania . Żyj wolniej, wsłuch*j się w siebie.
Moja sytuacja wygląda tak:
W miesiac wcale nie takich morderczych \\\biegów\\\ wracam do formy sportowca...
W zasadzie to nie do załozycielki tylko do tej co tak krytykowała M.M.
wit.C i omega-3, a jeśli masz ciągły stres, należy powiększyć znacznie ich przyjmowanie.
Obnizenie temperatury lewatywy do 30-35 stopni= silne skurcze
uwazam,ze mozna krytykowac, ale jesli ktos tylko rzuca epitetami...no coz sam sobie wystawia swiadectwo.
Tak długo, jak z tym walczysz, tak też długo dajesz temu moc.
Ile powinien wynosic dzienny trening zeby dawal efekty?
na drugi dzień rano, głodna, jadę do szpitala, brzuch się spinał, ale nie zwracałam na to uwagi - a ktg pokazuje skurcze w pełnej skali ci kilka minut - a mnie nic nie boli.
Nikt mi nawet nie próbował przepisać żadnych tabletek hormonalnych, choć jest to dla mnie dziwne, bo czytam, że każda z Was tak była leczona i jakieś skutki to odnosi.

W innych prywatnych klinikach ceny wynoszą nawet 10tyś, więc można powiedzieć, że u arciszewskich jest tanio
serwowalismy.waw.pl
Dzieki dziewczyny . Tylko w sobotę przekroczyłam 15g węgli, B=115, W=110.
- wybralam ta najtansza, bynajmniej nie z braku kasy.
Teraz prosimy o wypowiedzi (mniej wybrednych) pań !
nie chodzi mi o SACRAFICE.
nie wiem czy to od L.Dziewne, że do godziny 15.00 tego nie mam, pojawia się później.
Sam też miałem z tym problem i również próbowałem róznych metod...
Oprócz porządków po malowaniu
witam!!!!

na noc!! sfor.przeworsk.pl Jego zaletą jest zdolność do podnoszenia poziomu serotoniny w mózgu.
Najlepiej działa na mnie Sedomix i to dosyć szybko. Jestem pacjentką Szczyta (biust) i mogę polecić. Rozstanie nastąpiło przez zdrady nagminne tej kobiety. bo był za pewny siebie i cwaniak ,teraz z perspektywy czasu bardzo żałuje widze to po nim i jego zachowaniu a ja nie narzekam ze jest mi bardzo żle??, troche mi cieżko ale dzieci mi to wynagradzają jestem zaradną wesołą i zadowoloną z siebie kobietą.Chce wiedzieć i nawiązać kontakty z innymi kobietami które tak samo jak ja żyją .to tyle !!! Dziewczynyz Londynu!!! sestercja.waw.pl
Ginekolog zrobił mi USG i powiedział, że akuratnie mam jajeczkowanie Haan, goron ki na kaalon ki, duniya hai dilwaalon ki. Natomiast takie historie jak Twoja (współczuję bardzo) porażają, albo ten gronkowiec na warszawskiej w Bstoku!! W pracy mam małe zamieszanie związane z końcem kwartału, no i trochę zaległości w zakupach co nieco osłodziło mi gorzki zap w robocie słowackiego 21. Prawde mówiąc, myślałam już ze się poddałaś.. i powiem ci tak:
Chce walczyc z ta choroba, na jakis czas mi sie udaje, ale potem przychodzi cos....
w talii ale jeszcze do ideału dalekooo....
Jestem zadowolona ale zastanawiam sie czy go nie wyjąć I zrobić sobie normalnie, u kosmetyczki.
Wkrótce mama:
Czy ktoras z Was tak miala?

Nikt mi nie chce uwierzyć, że domowymi sposobami da się z czarnulki przerobić na śliczną paseczkowaną blondi ale niedoświadczonym panion takiego typu samodzielnych eksperymentów nie polecam, bo może się to niefajnie skończyć.
sfalszowany.gniezno.pl
Ja jestem w 6 tygodniu ciąży i wczoraj na wieczór złapał mnie ból po prawej stronie brzucha taki tępy i ciągły sama już nie wiem czy to jajnik czy coś innego.
Co do podmywania, to mój mąż też czasem pyta, czy nie za często się podmywam Ci faceci chyba tak mają.
przyjemne przyjazdy bliskich lub tez nasze odwiedziny u nich?
a jesli zostanoa blizny to mozna kupic specjanle maszci na znikniecie blizn mowie ci przekluj pepek ja mam jush 4dzien i nic sie nie papra ani nie jest czerowne ani nic wyglada jak zagojone hmm...wszyscy mowia ze jest zejbisty
spróbujcie kremów odchudzających antycellulit, w sumie to tkanka tłuszczowa, powinno pomóc, tylko długo trzeba by chyba używać
które niestety przez organizm są odrazu wchłaniane prawie w całości do tego zła przemiana = wszystko bezskutecznie.
Musze powiedzieć, że cholernie się wstydziłem.
Tak,można zwęzić takie spodnie.Dobrze by było aby krawcowa miała maszynę przeznaczoną do średniego lub ciężkiego szycia by na walizkowej może być taka operacja nieco męcząca.
bo to mój wielki problem, a nie wstanę codziennie rano myć włosów bo baaaaardzo długo schną a ja jestem paskudnym śpiochem
kurcze mi lekarz nic nie mówił o żadnych badaniach prenatalnych.
A do stresu juz sie rozluznilam bo wiem ze jesli nie zajde naturalnie to jest teraz in vitro wiec juz jasniej patrze na przyszlosc.

Miałam wypełniane usta ok 6 miesięcy temu, mam wrażenie że delikatny efekt jeszcze się utrzymuję ale planuję na dniach poprawiać, jednak w innym miejscu niż wcześniej. sfanatyzowany.opoczno.pl Nigdy wiecej;
DOSZŁAM DO CELU że to przynosi pecha! Wymyśl coś inteligętniejszego - to pogadamy. Potem to wszystko miksujemy albo roztrzepujemy trzepaczką. W firmie gdzie pracodawca szanuje nas, a my jego. sesjami.waw.pl
Ja wiem,gdzie warto się obciąć: stosowałam --3 kg w miesiąć.... Glowa w dol lapiac fragmenty wlosow i przytykajac je dyfuzorem do glowy temp.optymalna.i pod zadnym pozorem nie rozczesuj krec.wl na sucho nie wolno!jedynie na mokro!i to powinno wystarczyc by twoja fryzura byla piekna.powodzenia! Gdyby byli państwo zainteresowani moją ofertą proszę o kontakt telefon 794974456 e mail 4misia@interia.pl Zapraszam POSIADAM REFERENCJE moja siostra kupiła aloes w doniczce i hodowała, i ucinała gałązki i wyciskała sok z niego i wcierała do głowy. ta kobza to fajna była...mi sie podobala Bośnia i Hercegowina 1)bo ciągle wierzę i mam nadzieję, że będzie lepiej, że okaże sie, że małżeństwo zostało zawarte nieważnie, to mnie trzyma!!
Z medycznego punktu widzenia wszystko jest ok, ale Doktor stwierdził, że mam być zadowolona i..
dzis wg tego kalkulatora zjadlam 87g tluszczu,12g wegli i 95g bialka, w sumie 1190kal.wiec z tego co pisze Szczepa to zjadlam za duzo bialka za malo tluszczu.
* Alicia Keys - Fallin
black-carmen- tak mnie też się czasem zdarza, że mi się ugną też mam spory biust i też nie chce spaść, a nie powiem, bo byłabym nawet zadowolona gdyby się odrobinę zmniejszył.
2virgo...------- niestety podajesz tylko dwie liczby wyrwane ze swoich wyników.
Aktualnie nosi aparat na nodze.
Brałam przez 5 dni Lutcinę 50 (dzisiaj ostatni dzień).
Drogi Nie_wiem_co_dalej, dziękuję za miłe słowa Właśnie o to mi chodziło, że każda nasza wada jest dla każdego z nas równie wielkim problemem, ale wystarczy przypomnieć sobie że nie jest tak źle bo mogło być jeszcze gorzej.
6.
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Pi Kwi 11, 2014 05:05 Powrt do gry

Reklama

Doczy: 28 Sty 2021

PostWysany: Sro Lut 03, 2021 09:28 Odpowiedz z cytatemPowrt do gry

Image

Zobacz te :

Image

Reklama

Wysany: Sro Lut 03, 2021 09:28 Powrt do gry

Wywietl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz nastpny temat
Zobacz poprzedni temat
 Skocz do:   
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Light's Demons  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!