Forum Light's Demons Strona Główna
POMOC Rejestracja RejestracjaSzukajFAQ Użytkownicy GrupyZaloguj

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU!!!!! Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pon Mar 24, 2014 08:09 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

WidziaĹ‚am w gazecie kilka jej zdjęć zrobionych z ukrycia, miaĹ‚a na nich pryszcze, ale trÄ…dzik nie byĹ‚ znowu aĹĽ tak silny. adwokat kraków No i butow nie kupilam. Ten cholerny (ciekawe, czy wypikajÄ…?!) deszcz pada jakoĹ› pod skosem i mi pod sztormiakowy kaptur zacinaĹ‚.
Byłam tam niedawno i jestem bardzo zadowolona.
Moja wina w tym, ze dałam mu nadzieję, mając kogoś - - będąc z kimś związana...On się zaangażował i uzależnił się ode mnie, więc ja też nie jestem fair....
to może najwyższy czas pomyśleć nad zmianą męża a nie operacjami plastycznymi...?
Faceci mowia, ze mam naprawde dziwne hobby, ale ja nie zamierzam tego zmieniac, tylko kupowac jeszcze wiecej pajakow do mojej kolekcji
Nie wiem co zrobić.
Nie dość, że z natury są cienkie i delikatne, to jeszcze po ciązy zaczeły mi strasznie wypadać.
- jak cos stluczesz, badz zniszczysz to zawsze powiedz, i tak wyjdzie a tylko bedzie przykro,
Obiad:
Wakacyjny wypad, przygoda, sprawdzenie siebie przez tydzień, dwa czy miesiąc - ok, rozumiem, sama tak często spędzałam wolny czas.
Pozdrawiam i życzę wytrwałości.

Podczas debaty Izby Gmin w listopadzie 2012 roku konserwatywny posel Kris Hopkins grzmial z mĂłwnicy: adwokat kraków Kropelke Rosy :

co do nevilla to jego rodzice ĹĽyjÄ…, i voldemort go nie naznaczyĹ‚, za to naznaczyĹ‚ harrego bliznÄ… Lekarz mi powiedziaĹ‚ ze to normalne i po 2 m-cach przestaĹ‚o szczypać. Ja jestem po technikum odzieĹĽowym a zostaĹ‚am fryzjerkÄ… po kursie ale ten mĂłj kurs nic nie daĹ‚ nie ma to jak trafić do salonu fryzjerskiego tak byĹ‚o w moim przypadku. ja mialam podobny problem jak pielegniarka zaserwowala mi 2 litrowa lewatywe i myslalam, ze nie zmieszcze tego w siebie, ostatecznie dalam rade O, zobacz, Ty piszesz czasami opycham sie tylko po to, zeby zwrĂłcić - czyli pewnie robisz to, bo wiesz, ĹĽe to Tobie w jakiĹ› sposĂłb sĹ‚uĹĽy (w jaki? seks ogłoszenia
Aldoctor, wnioskuję, że Pan nie jest Polakiem.Dokladnie się z Panem zgadzam.Jednakże jedna kwestia jest denerwująca....Wszyscy Muzułmanie maja lekkie podejście, w sensie materialnym, Oni nei przejmują się co będzie jutro, a potem żyją Jakpsy w studni - tak słyszałam, a jednak w Polsce trochę inaczej patrzymy na te kwestie....Chcemy sobie kupic sukienkę,buty, iść do manikiurzystki czy kosmetyczki, żyć w miarę na dobrym poziomie ( nie wspominam tutaj o bogaczach). hażenem (z francuskiego) i ceenda Martyna: pewnie nie jest to super sposób na sen, i pewnie: No niesty za każdą blondynką latają.... pobawcie poza tym ja go nie złpaie bo on sie chowa na samej górze szafki w kuchni,włazi za szafke,trzeba by umiec fruwac,to bardzo wysoko i niestety mam juz niemiłe doswiadczenia z ponownym zawieszeniem szafki:
Sala EKO jest bardzo przyzwoita - anestezjolog jest ciągle na miejscu, znieczulenie za darmo, panie położne hmmm ponoć zależy od zmiany - moje wyglądały groźnie ale okazały się bardzo w porządku.
Eurydyke
Co jakiś czas zmieniam szampony (bo podobno tak trzeba), dbam o włosy, regularnie przycinam, stosuję odżywki (ale tylko 2).
BĂłlu, o dziwo, nie ma.
Czekam prosze odpowiedzcie
A i przed zabiegiem trzeba zapuszczac włosy 6 tygodni, lub dłuzej jak kto woli.
oczywiście mówię o serum schwarckopf
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pon Mar 24, 2014 08:09 Powrót do góry

Reklama

Doł±czył: 28 Sty 2021

PostWysłany: Sob Sty 30, 2021 01:04 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Image

Zobacz też :

Image

Reklama

Wysłany: Sob Sty 30, 2021 01:04 Powrót do góry