Forum Light's Demons Strona Główna
POMOC Rejestracja RejestracjaSzukajFAQ Użytkownicy GrupyZaloguj

Ja miałam 1 ml....nie ukrywam, Ĺźe efekt bardzo naturalny i Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 16:48 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Teraz na nowo zaczelam nauke chociaz z dziecmi i praca to ciezko znalesc czas.. sex anonse http://tnij.org/cs0j
Tak a propos powiększania ust, to są również szminki, powiększające optycznie usta.
Powodzenia w poszukiwaniach!
Nie wiem ile dokładnie mam kilogramów do zrzucenia bo waga jest zepsuła, ale około 5-7.
jest tu ktos jeszcze?
MoĹźliwe, Ĺźe to prawda.
no z tego co wiem to jest \wielka\ kasa dla przedstawicieli.OK.1500 jak rypiesz na okrągło ale i tak jest zawsze za mało zamówień
witaj olala !

Nie jestem w stanie jednak na razie powiedziec wam nic o rezultatach. adwokat kraków Ćwiczę ona nim codziennie od 11marca , mam sporo tłuszczyku ale widze ze moj tyłeczek się ładnie zaokrąglił i podniĂłsł (PO TYCH KILKUNASTU DNIACH!!!) więc polecam.

Kobietom w liczbie mnogiej powinno być... Wczesniej cwiczylam raz w tyg godzine na silowni na nim - jednak nie dosc ze drogo wychodzilo to jezcze nie chcialo sie z domu wychodzic. przypuśćmy,ze jestem niewidoma od urodzenia. Witam w kolejny dzień... czemu nikt nigdy nic nie pisze jak sie o cos pytam? sex anonse
czy ktos z was uczyl sie w akademii prenier w warszawie na kierunku fryzjerstwo i moze mi cos wiecej powiedziec o tej szkole? Uda się? Jak wiadomo nabrzmiałe piersi to skutek działania hormonow,. witam jestem w 14 tyg ciazy zrobilam badania na toksoplazmoze i bardzo prosze o pomoc w interpretacji wynikow IgG dodatni, IgM dodatni, IgA ujemny i awidnosc posredni Wklejam troszke informacji na temat 1-szej fazy : u lala lalala lala lala Ale i przez nie jedzenie słodyczy
Niedawno jak ja widzialam schudla juz prawie do wagi sprzed ciaza
no ja też niespecjalnie się ruszam, poza tym mnie zależy na tym, żeby efekty było widać w miarę szybko a nie upocę się i nic, męczyć się nie chce.
Bo ja nie.
Ja mam brązowe i spjrzeć też czasem potrafię zalotnie -hehehe!!!!!
Gynazol = 4 dniowa kuracja.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 16:48 Powrót do góry

Reklama

PostWysłany: Sro Lut 03, 2021 05:02 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Image

Zobacz też :

Image

Reklama

Wysłany: Sro Lut 03, 2021 05:02 Powrót do góry

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu