Forum Light's Demons Strona Główna
POMOC Rejestracja RejestracjaSzukajFAQ Użytkownicy GrupyZaloguj

Nie wiem co mam teraz robic czy jechac znowu na posiew i wym Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Czw Mar 20, 2014 16:58 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

ORSAY, H&M, TALLY WEIL, NEW YORKER, HOUSE, CROPPTOWN, CAMIEAU, DIVERSE itd. adwokat kraków Pozdrawiam. Tylko sobie i swojej odwadze zawdzięczają to co osiągnęły !!!A do tego są matkami samotnie wychowującymi swoje dzieci.
Po dekoloryzjacji - 4 miesiące
do tego tryb pracy siedzacy ( praca biurowa) i te kawki, herbatki, słodycze, imieninki...
Bluzki i swetry dopasowane (ale nie pękające w szwach) a nie luźne ( chyba, że chcesz wyglądać na 10 kg więcej):
Wiem co mĂłwie
PROSZE DORADZCIE COS BO JA JUZ JESTEM ZALAMANA
cale 5 kg mnie mniej,nawet ciut wiecej,mimo zblizajacego sie okresu ciesze sie baaardzo i rychlych efektow Wam zycze dziewczynki-dzisiaj odeszla mi ochota na cokolwiek,chyba organizm sie przyzwyczail,poza tym czuje sie wspaniale,spadam gotowac obiadek reszcie ;] milego dzionka kochaniutkie,buzka

Przy drugiej dawce następnego dnia tez chodziłam jak kaczka ale już na 3 dzień objawy: ogloszenia towarzyskie Ja przestałam brac Yasmin , cykl wydłużył sie do 54 dni, jesli teraz dostałam okres czy to znaczy że torbiel pękła?

Od razu mówię że nie mogę być w ciąży , gdyż mam regularnie miesiaczki poza tym bardzo z partnerem uważamy. moje np.wystarczy ze uzupelnie raz na 3 tygodnie a kolezanka musi co 2 a innna jeszzce rzadziej A taki tam jest. On ma Ci pomoc, a ty musisz dać sobie pomóc, bo od tego zależy czy w przyszłości bedziesz mogła mieć dzieci. Witajcie! seks oferty
do wiola75 Tak jak juz pisalam to o czym tutaj pisze to jest wariacja Atkinsa gdzie trzeba dbac o kalorie i proporcje tluszczu do bialek. Też drętwieje mi lewa ręka, ale nie jest to zwykłe drętwienie. Paul Anka - Oh Carol Pomorze mi ktoś??????? co mam zrobić z moją bladą twarza ?? ja juz po szklance musze biec na sedes.
Nie mam wagi, ale po 12 dniach spodnie zrobiły się luźniejsze, a pasek zapinam o jedną dziurkę dalej.
Co do operacji to zycze powodzenia, pamietaj jednak ze nie jest ona na cale zycie.
Tez jestem ciekawa co z tymi Gruzinkami
Pozdrawiam wszystkich z tego forum bardzo ciepło, trzymajcie się
Witam Was serdecznie, mam pytanie dla osób które są już po operacji
Trzymajcie sie cieplutko
Pojechałem tam pogadałem i powiedziałem o co chodzi.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 20, 2014 16:58 Powrót do góry

Reklama

PostWysłany: Wto Lut 02, 2021 12:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Image

Zobacz też :

Image

Reklama

Wysłany: Wto Lut 02, 2021 12:35 Powrót do góry

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do: