Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany:
Czw Mar 20, 2014 16:58 |
  |
ORSAY, H&M, TALLY WEIL, NEW YORKER, HOUSE, CROPPTOWN, CAMIEAU, DIVERSE itd. adwokat kraków Pozdrawiam. Tylko sobie i swojej odwadze zawdziÄczajÄ
to co osiÄ
gnÄĹy !!!A do tego sÄ
matkami samotnie wychowujÄ
cymi swoje dzieci.
Po dekoloryzjacji - 4 miesiÄ
ce
do tego tryb pracy siedzacy ( praca biurowa) i te kawki, herbatki, sĹodycze, imieninki...
Bluzki i swetry dopasowane (ale nie pÄkajÄ
ce w szwach) a nie luĹşne ( chyba, Ĺźe chcesz wyglÄ
daÄ na 10 kg wiÄcej):
Wiem co mĂłwie
PROSZE DORADZCIE COS BO JA JUZ JESTEM ZALAMANA
cale 5 kg mnie mniej,nawet ciut wiecej,mimo zblizajacego sie okresu ciesze sie baaardzo i rychlych efektow Wam zycze dziewczynki-dzisiaj odeszla mi ochota na cokolwiek,chyba organizm sie przyzwyczail,poza tym czuje sie wspaniale,spadam gotowac obiadek reszcie ;] milego dzionka kochaniutkie,buzka
Przy drugiej dawce nastÄpnego dnia tez chodziĹam jak kaczka ale juĹź na 3 dzieĹ objawy: ogloszenia towarzyskie Ja przestaĹam brac Yasmin , cykl wydĹuĹźyĹ sie do 54 dni, jesli teraz dostaĹam okres czy to znaczy Ĺźe torbiel pÄkĹa?
Od razu mĂłwiÄ Ĺźe nie mogÄ byÄ w ciÄ
Ĺźy , gdyĹź mam regularnie miesiaczki poza tym bardzo z partnerem uwaĹźamy. moje np.wystarczy ze uzupelnie raz na 3 tygodnie a kolezanka musi co 2 a innna jeszzce rzadziej A taki tam jest. On ma Ci pomoc, a ty musisz daÄ sobie pomĂłc, bo od tego zaleĹźy czy w przyszĹoĹci bedziesz mogĹa mieÄ dzieci. Witajcie! seks oferty
do wiola75 Tak jak juz pisalam to o czym tutaj pisze to jest wariacja Atkinsa gdzie trzeba dbac o kalorie i proporcje tluszczu do bialek. TeĹź drÄtwieje mi lewa rÄka, ale nie jest to zwykĹe drÄtwienie. Paul Anka - Oh Carol Pomorze mi ktoĹ??????? co mam zrobiÄ z mojÄ
bladÄ
twarza ?? ja juz po szklance musze biec na sedes.
Nie mam wagi, ale po 12 dniach spodnie zrobiĹy siÄ luĹşniejsze, a pasek zapinam o jednÄ
dziurkÄ dalej.
Co do operacji to zycze powodzenia, pamietaj jednak ze nie jest ona na cale zycie.
Tez jestem ciekawa co z tymi Gruzinkami
Pozdrawiam wszystkich z tego forum bardzo ciepĹo, trzymajcie siÄ
Witam Was serdecznie, mam pytanie dla osĂłb ktĂłre sÄ
juĹź po operacji
Trzymajcie sie cieplutko
PojechaĹem tam pogadaĹem i powiedziaĹem o co chodzi. |
|
|
|
 |
Reklama
|