Forum Light's Demons Strona Główna
POMOC Rejestracja RejestracjaSzukajFAQ Użytkownicy GrupyZaloguj

hej dziewczyny, jest ktoś on line? Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Nie Mar 23, 2014 13:56 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

nie za ma co (: ogloszenia towarzyskie To jak to ze zaden polak to nie przystojny, no moze jak chcecie tak to kto z wamy bedzie sie kluczyl.
- dlonie na wysokosci ramion
czekam na wyniki badania Ca 125(oczywiscie platnego 38zl) i mam nadzieje ze nic nie znajda ale i tak czeka mnie operacja bo to kolos ma 7x8 cm i moze grozic przyklejeniem sie do macicy a wtedy i jej sie pozbede....
Nie bylo mnie 6 miesiecy.
do szukajaca inaczej:
Ale nie ma sensu tłumaczyć to komuś kto albo jest bardzo młody i chce żyje w niewiedzy, albo ograniczony i nietolerancyjny...
2 ml kwasu.
No gdyby nie to że miałam bezwładne mięśnie brzucha to bym go chyba śmiechem zabiła Przez cała cesarkę kawały mi opowiadali i zaczepiali Super wspominam cały pobyt w szpitalu

czasami.. anonse erotyczne Bardzo szybko też dochodzi się do siebie - dwie godziny po operacji poszłam do wc - choć pielęgniarka trzymała mnie za rękę.

Do dzis kazda bitwa wygrana a do konca wojny, to jeszcze duzo potrzeba... nie ma tam wcale zabytkow czy starych budynkow ktore stanowia atrakcje turyst. no Wodecki w Mamy cie byl niesamowity, nakleili reklame n amiescie , ze byl lysy i reklamowal szampon badno jakis tam, i tak sie biedaczek ucieszy, ze wyciagnie odszkodowanie za to, liczyl normalnie, ze 4 banki -duze -jak powiedzial, ze sobie wille wybuduje , cieszyl sie jak dziecko, no i jego mina, jak okazalo sie, ze nic z tego Czytalam gdzies ze jesli przygotowania do glodoki trwaja 2 tygodnie to nie trzeba robic lewatywy a 4 dni przed rozpoczeciem stostowac Alax. W końcu trzustka odmówi współpracy i insulinę trzeba będzie dostarczac z zewnatrz. ogloszenia towarzyskie
Irlandiaaa...piekny kraj...ja w Szkocji znam tylko tylko celtyckie cmentarze taka z jabłczyńskiej AKTORKA, jak z kwaśniewskiej PSYCHOLOG. hej zawsze mialam okres do 30 dni teraz niemam juz 37 zrobilam sobie test w 32 i 35 dniu odkad niemam okresu (wyszlo ze nie jestem w ciazy) .Zaczelam sama brac luteine pod jezyk 3 razy dziennie. napisal zeby nie przemywac woda utleniona i spirytusem noi tak wlasnie zrobilam i wyszlo mi to na dobre. Kiedyś chodziłam do tego salonu, pamiętam, że tam pracowały 2 fryzjerki (Asia i Marcelina). Jeśli stać cię na obrażanie innych zapewne nie stać cię na odrobinę samokrytycyzmu popadasz w samozachwyt zapominając , że jesteś z gatunku gryzoni dla których dalsza egzystencja nie jest przewidywana. Zastanawiam sie nad operacyjnym usunieciem tej blizny.
nawet nie wiem czy dasz rade podczas pierwszej lewatywy wprowadzic 1,5l wody-zreszta sama zobaczysz,ile wejdzie -z takiej ilosci rob pierwsza .Nawet jakby weszlo tylko pol litra wody.Potem zrob druga i najlepiej z 1,5 litra wody(cieplej ,przegotowanej+sok z cytryny)
A ja przestrzegam przed panią ze Studia Fryzjersko-Kosmetycznego KASZMIR na Łobzowskiej.
Kość mi się złamała zaraz po zdjęciu aparatu.
Moim zdaniem będzie to jakaś osoba, nikomu nieznana, jedyna, której w ciągu całego życia zaufał Voldemort...
MoĹźe zrozumiecie o
Salon nowy, pracujemy na LOrealu.
tylko przed slubem nie powiedziała o tym przed slubem?
Po pierwsze smaruj dalej tribiotic-em a nie bedziesz mogla nic zrobic z kolczykiem tylko i wyłącznie go wyjąć.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Nie Mar 23, 2014 13:56 Powrót do góry

Reklama

PostWysłany: Sro Lut 03, 2021 05:15 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Image

Zobacz też :

Image

Reklama

Wysłany: Sro Lut 03, 2021 05:15 Powrót do góry

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do: