Forum Light's Demons Strona Główna
POMOC Rejestracja RejestracjaSzukajFAQ Użytkownicy GrupyZaloguj

A co do dzieci to tak mam cĂłrciÄ™ ktĂłra koĹ„czy 6.08 juĹĽ Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Nie Mar 23, 2014 01:20 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

siwaaaa - no to mnie pocieszyĹ‚aĹ›... portal społecznościowy rzeczywistosc jest bardzo brutalna..
Pytania:
Zaluje ze nie wygladzalam prywatnie..z pewnoscia bylby inny efekt!Nie chce Cie jednak zniechecac!Sprobuj!Jesli nie bedzie poprawy wtedy zdecydujesz sie na wyciecie...Pozdrawiam!POWODZENIA!
raz na milion udany zabieg chirurgiczny jeśli chodzi o wrastające paznokcie statystyka marna.Nie polecajcie tych chirurgów bo niektórzy uwierzą że to jest właściwa droga.A paznokieć zniekształcony do końca życia -dziękuję bardzo.Nie te czasy na takie metody.
(`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)
Nie wiem jak bedzie kiedys...ciagle taka czarna?na starosc jak ja bede wygladac?

zazwyczaj staram siÄ™ nie generalizować, ale muzuĹ‚manie w wiÄ™kszoĹ›ci jacy sÄ… kaĹĽdy widzi.... portal społecznościowy MiĹ‚ego popoĹ‚udnia ĹĽycze

ABF to pol godziny cwiczen aerobowych mocno wypacam sie w ciagu tej pol godziny a pozostale pol juz sa cwiczeniami na macie glownie ba brzuszek.Na sam koniec cwiczenia rozciagajace czyli taki streching.Polecam bo naprawde warto...Mnie te cwiczenia wraz z dieta pomogly zrzucic ponad 30kg(pozostalosc po ciazy)Pozdrawiam WyglÄ…da na miĹ‚ego. jednak troszkÄ™ siÄ™ zmartwiĹ‚am dzisiaj jak to zobaczyĹ‚am moim marzeniem zawsze byĹ‚o miec kolczyk w pÄ™pku i coraz bardziej bojÄ™ siÄ™ ze coĹ› mi siÄ™ stanie z nim PiÄ…ty dzieĹ„ zaliczony! Czy raczej oszpecajacy ? seks ogłoszenia
Ĺ‚orany ale macie problemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 I to bez napinania a powiem wam,ze ksiadz w samej koloratce to jak w slinaczku wyglada a te ich guziczki w sutannie i ich rozpinanie jest koszmarem,wiec sciagaja przez glowe,a wiecie ze przez glowe sciaganie \\\sukienki\\\przez faceta pozbawione jest kompletnie meskosci Witam! Favorit NO 1... moze powtĂłrz badania. nie mozna tego jakos urzedowo zaltwic??w urzedzie stanu cywilnego??
u Twojego brata (Księdza), jak nie ma Mszy, nie siedzi w kancelarii itp.......
Jest to normalna reakcja i nie wiąże się z przejściem na dietę Atkinsa.
Po pierwsze polecam zrobić sobie zdjęcie rentgenowskie odcinka szyjnego i piersiowego.
4 miesiace .
„przeznaczony dla osób powyżej 16 lat.
GĹ‚upie ale prawdziwe.
Aż wierzyć sięnie chce jak dużo ludzi wybiera się do chirurga by pozbyć się problemu wrastających paznokci...
nic.
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Nie Mar 23, 2014 01:20 Powrót do góry

Reklama

Doł±czył: 28 Sty 2021

PostWysłany: Sro Lut 03, 2021 05:09 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Image

Zobacz też :

Image

Reklama

Wysłany: Sro Lut 03, 2021 05:09 Powrót do góry