Forum Light's Demons Strona Główna
POMOC Rejestracja RejestracjaSzukajFAQ Użytkownicy GrupyZaloguj

Na szczescie tez mielismy psa, ktory je zagryzal. Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Pon Mar 24, 2014 11:49 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Zastanawiam sie nad powrotem i zamieszkaniem tam, ale mam wiele watpliwosci. sex anonse Wyciskam i piję świeże: to jedz
6.
Zrobilam pare krokow i zobaczylam............................\swoje auto\\
Są różne przypadki drętwienia...
Nie wyjdziesz na poczatek wiecej niz 300 - 350 na czysto!
JA JADE PRZEZ BIURO WORK&TRAVEL.
od razu widac ze brukowiec
Podaje się wtedy tabletkę i prolaktynanie moze się wtedy podnieśc więcej niż 5-10 razy.
Nie polecam.
Jak nie przejdzie , cóş sama wypije

chyba nie ehh są gorsi od dzieci . portal społecznościowy dla niedowiarkow polecam Wróćmy do ziół Klimuszki a przekonacie się ,Ĺźe LEWATYWA MA DOBROCZYNNY WPŁYW NA ORGANIZM!Jedno pytanie np.

Duzo powotrzen prktycznie bez obciazenia? Cześć Kochane Kobietki Mona jesli chcesz zrzucić wage to chyba sie nie obędzie z rezygnacji z piwka ... Z regóły jak są jeszcze wilgotne. 300zł to bez róşnicy? portal społecznościowy
ale po tych 1,5-2tyg ubyło mi 5kg. Ale ja już byłam pare razy 2 dni na głodówce(nawet z marszu raz) i 3 dni max,wiec skoro tyle dni byłam, to już do 4-go dobiłabym i potem wydaje się z górki. Dziewczyny czy wy też tak macie? nie jestem za młoda ? Ja BROMKA mam odstawionego,bo z 33 ng/ml mam 8. A jem rzeczywiście normalnie. ciao julii,pozdrawiam serdecznie i jesiennie z palermo.czasu niestety brakuje,a dnie coraz krotsze,stad moje milczenie.ale zawsze jestescie w moich myslach i czesto zadaje sobie pytanie:ciekawe co porabia julli,groszek,febe,dzidziuch i cala reszta dziewczat z tego topiku w te jesienne dlugie wieczory i krotkie dzionki.praca,dom,zyciewe dwoje,kursy,ieganina codzienna.jak tam idea swiat.wasze miasta juz ubieraja sie na swieta?
nie najlpiej nie pracodawcy maja obowizek kobietom w wieku rozrodczym nie tylko zagwarantowac 9miescy w domu (jelsi sobie zyczy) - 6 m-cy macierzynskiegio + x lat wychowawczego, niech jeszcze bedzie czas przed ciaza - specjalnie na zaplodnienie - w koncu ile par ma teraz problemy z plodnoscia, co nie?
Mam nadzieję, że Twój Brat ma farta i ten jeden dzień świąteczny ma wolny 50km to jeszcze mała odległość Życzenia nie złożone
Ale góra i tak ma wszystkich na dole daleko i głęboko.
wtedy dieta ma szansę stać sie stylem życia.
ja sie zabieram za ta diete za jakis tydzien i zobaczymy jak pojdzie
dzieje się tak bo czesto opieramy \swoje\ idee na cudzych wartościach, poświęcając siebie.
Ja co prawda nie mam na oku jakiegoś gościa w czarnej kiecce (ale niezbadane są wyroki.........
to wcale nie jest smieszne
Wielkie dzięki.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Pon Mar 24, 2014 11:49 Powrót do góry

Reklama

PostWysłany: Pią Sty 29, 2021 08:07 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Image

Zobacz też :

Image

Reklama

Wysłany: Pią Sty 29, 2021 08:07 Powrót do góry